Koti Vantaa Itä-Vantaa Cambridge antaa välineet muutokseen

Cambridge antaa välineet muutokseen

383
Cambridge Ohjelma Vantaa
Sari (oik.) seurasi ohjeita liikoja miettimättä, yllättyi ohjelman helppoudesta ja kiittelee Helenaa vankkumattomasta tuesta matkan varrella.

Cambridge Ohjelma on tutkittu, turvallinen ja tehokas tapa muuttaa ruokailutottumuksensa ja saavuttaa pysyvästi ihannepaino, parempi terveys ja hyvä olo. Helpoksi ohjelman tekee kaikessa auttava ja opastava sekä varsinkin vaikeina hetkinä tukensa antava valmentaja.

Aidot Cambridge Ohjelmaan osallistuneiden onnistumistarinat antavat painonsa kanssa kamppaileville uskoa muutokseen omallakin kohdalla. Näin kävi myös vantaalaiselle Sari Dysterille.

Lukuisien epäonnistuneiden laihdutusyritysten jälkeen kilot olivat palanneet aina korkojen kera. Sari ei ollutkaan enää muutamaan vuoteen välittänyt ylipainostaan.
– Syksyllä 2017 olin lopulta siinä tilanteessa, että pidin itselleni puhuttelun: Joko unohdan koko ajatuksen laihtumisesta tai päätän muuttaa suhteeni syömiseen ja teen loppuelämän kestävän muutoksen.

Pitää olla halu muuttua

Luettuaan juttuja Cambridge-menetelmästä Sari oli ajatellut, että siinäpä järkevä tapa laihtua.
– Olennaista oli myös henkilökohtaisen valmentajan tuki. Tiesin, että tulisin tarvitsemaan sitä. Kun naapurustoomme avattiin valmennuspaikka, minulla ei ollut enää mitään tekosyitä viivyttelyyn.

Dyster Sari ennen
Sari helmikuussa 2018

Tammikuun viimeisenä päivänä 2018 Sari tapasi ensi kertaa Cambridge Valmentaja Helena Kinnusen, jolla itselläänkin on kokemusta kilojen karistamisesta ohjelman avulla. Alkoi uusi vaihe Sarin elämässä.

– Erilaisia laihdutustuotteita aika kattavasti kokeilleena voin sanoa, että Cambridge-ateriat ovat todella maukkaita, enkä koko laihdutuksen aikana kokenut joutuvani luopumaan mistään. Jopa makeanhimoni pysyi aisoissa ihanien Cambridge-välipalapatukoiden ansiosta. Painoni alkoi pudota tasaisen varmasti, ja tasan yhdeksän kuukautta myöhemmin olen nyt tavoitepainossani.

Yksilöllisesti kohti terveempää elämää
Dyster Sari jälkeen
Sari marraskuussa 2018

Sarin paino putosi kolmanneksen, eli lähes 26 kiloa. Laihtuminen on vaikuttanut hänen elämäänsä monin tavoin. Iloisin hän on sen vaikutuksesta terveyteensä.
– Olen pystynyt jättämään pois verenpainelääkkeen, ja nurkan takana odotelleen 2-tyypin diabeteksen voin toivottavasti unohtaa. Nyt jaksan liikkua ja kohottaa kuntoakin.

Cambridge Ohjelmaan kuuluvat henkilökohtainen valmennus, taso-ohjelma ja Cambridge-tuotteet. Taso-ohjelman avulla harjoitellaan ja opitaan jo laihdutuksen aikana painonhallinnan kannalta olennaisia asioita. Valmentajan opastuksella harjoitellaan mm. ateriarytmiä, terveellisen ruoan perusteita sekä aterioiden koostamista.

Jokaiselle tehdään henkilökohtainen suunnitelma, jota voidaan tarvittaessa päivittää. Tavoitteena voi olla niin muutaman keskivartalokilon kuin ylipainon pudottaminen.

Asiakkaalle ohjelman kustannukset koostuvat valmennuksesta ja taso-ohjelman mukaisista Cambridge-tuoteostoista. Usein alussa tapaamiset ovat viikoittaisia, myöhemmin harvemmin. Ensimmäinen puolen tunnin tutustumiskäynti on maksuton. Ajan voi varata soittamalla, sähköpostilla, netin kautta tai pistäytymällä liiketilassa keskiviikkoisin kello 11–18.30.

Myös Helenan puoliso Erkki ja heidän tyttärensä Niina ovat Cambridge Valmentajia. Erkki tarjoaa lisäksi hierontapalveluita.

Yhteystiedot

Cambridge Valmentajat
Helena, Erkki ja Niina Kinnunen

Tikkurilantie 55
01300 Vantaa
Helena puh. 040 588 4299
Erkki puh. 040 737 1866
Niina puh. 050 301 0353
www.cambridgeohjelma.fi