Koti Keski-Uusimaa Elämä helpottuu, kun jalat ovat kunnossa

Elämä helpottuu, kun jalat ovat kunnossa

335
Jalkahoitopalvelu Merja, Tuusula
Jalkahoitaja Merja Rossi auttaa asiakasta löytämään jo hoitolasta oikeanlaiset laadukkaat tuotteet ja tarvikkeen jalkojen hyvinvoinnin tueksi.

Jalkojen hyvinvointi vaikuttaa oleellisesti terveyteen ja ihmisen kokemaan elämäniloon. Jalkahoitaja on terveydenhuollon erikoisosaaja, jolta saa sekä hellää ja hyvää perushoitoa että monipuolista turvallista apua vaikeampiinkin jalkaongelmiin.

Jalkahoitopalvelu Merjan yrittäjä Merja Rossi korostaa terveydenhuollon moniammatillisuutta hyvän hoitotuloksen aikaan saamiseksi. Hän on valmistunut perushoitajaksi ja työskennellyt kolme vuotta aivan Hyrylän keskustassa olevassa hoitolassa yhdessä jalkahoitopalvelu Hannen kanssa.

Katutason esteettömiin hoitolatiloihin on helppo päästä myös apuvälineitä käyttävien. Vielä helpommin palveluista pääsee nauttimaan, kun tilaa ammattilaisen kotikäynnille. Merja on jaksottanut aikansa niin, että hän työskentelee hoitolassa tiistaista torstaihin ja tekee laitos- sekä kotikäyntejä maanantaisin ja perjantaisin.

– Tyypillisiä vaativaa jalkahoitoa edellyttäviä ongelmia, joissa ammattilainen voi auttaa, ovat esimerkiksi kynsiongelmat, syylät ja kovettumat sekä diabeteksen, reuman ja muiden sairauksien aiheuttamat jalkaongelmat, kertoo Merja.

Jalkahoitopalvelu Merja, Tuusula
Jalkahoitaja on oman alansa erikoisammattilainen terveydenhuollon moniammatillisessa tiimissä.
Laadukkaita hoitoaineita jalkojen hyväksi

Jalkahoitopalvelussa tehdään myös perusjalkahoitoja sekä jalkojen kunnon ja hoitotarpeen kartoituksia sekä ohjataan ja neuvotaan jalkojen kotihoidossa. Myös urheiluvammojen aiheuttavat jalkaongelmat ovat Merjalle tuttuja.

Jalkahoidoissa käytetään tutkittuja, laadukkaita ja hyväksi havaittuja hoitoaineita yksilöllisen tarpeen mukaan.

Oikeat tuotteet kotihoidon tueksi

Jalkahoitopalvelu Merjalta on saatavilla kaikki tarvittavat laadukkaat apuvälineet, tuotteet ja tarvikkeet jalkojen omahoitoon.

Niihin kuuluvat muun muassa yksilölliset silikoniortoosit, yksilölliset painetta tasaavat ja asentoa normalisoivat pohjalliset sekä hoito- ja tukisukat.

– Tukisukkien mittaukset ja pohjalliskartoitukset suoritetaan toimestamme. Tarvittavat apuvälineet katsotaan yhdessä asiakkaan kanssa kunkin tarpeen mukaan. Sukkia ja pohjallisia löytyy joka jalkaan. Meillä on esimerkiksi diabeetikkojen suosimia lämpöä sääteleviä hopeasukkia. Tarjolla on myös jalan asentoa tukevia ja korjaavia geelisuojia erilaisiin ongelmiin sekä muita apuvälineitä.

– Tuotemyynti on todella tärkeässä asemassa. Se varmistaa, että asiakas saa aina varmasti oikean tuotteen nopeasti hoidon tueksi.

Yhteystiedot

Jalkahoitopalvelu Merja
Ostosraitti 2
04300 Tuusula
Puh. 045 6748304
merja.rossi@jalkahoitomerja.fi
www.jalkahoitomerja.fi