Koti Kauneus Koko perhe linjakkaasti matkaan Studio Linjasta

Koko perhe linjakkaasti matkaan Studio Linjasta

248
Studio Linja Tuusula
Studio Linja palvelee ma 9–18, ti–pe 9–19 ja la 9–14. Jaska Hellstén (oik.) iloitsee siitä, että liikkeessä työskentelee ammattilaisina eri kansallisuutta edustavia naisia ja miehiä, kuten Umar.

Parturi-kampaamo ja kauneushoitola Studio Linja valloitti pari vuotta sitten Tuusulantien kupeessa Riihikalliossa tyhjänä olleen kulmahuoneiston. Nykyaikaisen linjakkaissa tiloissa palvellaan lämminhenkisesti ja monipuolisella ammattitaidolla koko perhettä.

Studio Linjasta kaikki taaperosta vaariin saavat monipuoliset hius- ja kauneudenhoitopalvelut vankalla ammattitaidolla ja huipputuottein. Tavanomaisten kampaamo- ja kauneudenhoitotuotteiden lisäksi sieltä voi hankkia klassisia parranhoitovälineitä sekä suomalaisia Northern Viking Jewelryn teräs- ja hopeakoruja.

Vuonna 1967 perustetun perheyrityksen mottona on ollut halki vuosien hyvä, asiantunteva ja monipuolinen asiakaspalvelu. Nykyinen toimitusjohtaja, toisen polven yrittäjä Jaska Hellstén on vaalinut perinteitä ja toteuttanut rinnalla innolla uusia ajatuksia ensin pitkään Tikkurilan Salon Josefinassa ja nyt myös sen sisaryrityksessä Riihikalliossa.

– Meillä on Josefinassa esimerkiksi täydet anniskeluoikeudet ja sama toteutetaan Studio Linjassa, kunhan henkilöstö ehtii käydä tarvittavan koulutuksen. Erityisesti erikoisoluet, joissa valikoimamme vaihtuu osin kuukausittain, ovat olleet suosittuja. Ne tarjoavat kivan makustelufiiliksen samalla, kun hiukset saavat uuden ilmeen. Tuttujen naisteniltojen rinnalle olemme toteuttamassa myös ronskimpia äijätilaisuuksia.

Kahdessa liikkeessä työskentelee yhteensä lähes parikymmentä ammattilaista, osa vuorotellen kummassakin paikassa. Niinpä usein pääsee tuoliin myös ilman ajanvarausta, vaikka senkin tekeminen onnistuu netissä 24/7.

Lounas- ja pakettitarjouksia

Studio Linjan lounastarjous maanantaista perjantaihin kello 11–14 tarkoittaa 15 prosentin alennusta hiustenleikkuista. Asiakkaiden toivomuksesta on leikkuissa otettu käyttöön myös edullisemmat sisarus- sekä isä ja poika -pakettihinnat. Kampaamopuolen erikoistöistä Hellstén mainitsee esimerkeiksi hiusten teippi- ja sinettipidennykset. Laadukkaista tuotteista malliksi käy Goldin uusi tehohoito, joka sisältää ainesosan, jota ei ole kenelläkään muulla. Myös Simplexin tehohoito rakennepaikkaa hyvin vaurioituneet hiukset. Janssen Cosmetics -kosmetiikan miellyttävät ja pehmeät tuoksut niin naisille kuin miehille ovat nousseet suosituiksi huippulaatuunsa nähden edullisen hintansakin vuoksi.

– Emme lähde kilpailemaan netin polkuhintojen kanssa. Myymme vain tuotteita, joista tiedämme, mitä ne sisältävät ja mistä ne tulevat.

Studio Linja Tuusula
Kauneushoitolasta löytyy jokaiselle sopiva hemmottelutuote.
Hemmottelua naisille ja miehille

Kauneushoitolasta saa ammattitaidolla monipuoliset kasvo-, käsi-, jalka- ja vartalohoidot. Suosittuja ovat esimerkiksi timanttihionta- ja hedelmähappokasvohoidot muiden erikoiskasvohoitojen lisäksi sekä kynsien kestolakkaukset. Silmien säihkettä lisätään uudenlaisella YUMI Lashes -ripsien kestotaivutuksella ja -väreillä.

Studio Linjassa tehdään myös vanhanaikaista parranajoa. Myynnissä on klassisia parranajovälineitä muun muassa Mühlelta ja Prorasolta, ja valikoimaa täydennetään asiakkaiden toiveiden mukaan.

– Perinteinen parranajo edustaa vanhaa hyvää kulttuuria. Miehilläkin on oikeus pitää itsestään hyvää huolta, muistuttaa yrittäjä.

Yhteystiedot

Studio Linja
Haukantie 2
04320 Tuusula
Puh. 040 8222 777
info@studiolinja.fi
www.studiolinja.fi