Koti Kauneus Mirecomodo kutsuu nauttimaan hoidoista

Mirecomodo kutsuu nauttimaan hoidoista

351
Mirella Kuntsi muistuttaa, että ammattikoulutuksen saaneen kosmetologin tunnistaa sinisestä tähtimerkistä.

Mirecomodo on Mirella Kuntsin vuonna 2011 toteutunut unelma. Nimessä yhdistyvät yrittäjän etunimi sekä italian kielen sana comodo, joka tarkoittaa mukavaa, kotoisaa ja lokoisaa. Hoitola onkin paikka, johon on mukava tulla, joka tuntuu kotoisalta ja jossa voi rauhassa loikoilla ihanissa hoidoissa.

Yrittäjän unelma täydentyi, kun Mirecomodo pääsi muuttamaan joulukuussa 2015 nykyisiin tiloihinsa sisäpihan punaiseen puutaloon.

Mirella valmistui SKY-kosmetologiksi vuonna 2004 ja suoritti kansainvälisen Cidesco-tutkinnon vuotta myöhemmin. Vuonna 2014 hän valmistui ensimmäisten joukossa Suomessa Dermalogica expertiksi. Helmikuussa 2018 Mirella valmistui vielä työn ohessa opiskellen erikoiskosmetologiksi Suomen Kosmetologiyhdistyksen SKY-opistosta.

Tällä hetkellä kasvojen
veitsettömään kohotukseen
perustuva HIFU-laitehoito
on suosittu.

– Olen aina ollut kiinnostunut opiskelusta ja tällä alalla uutta opittavaa riittää. Tekniikat muuttuvat ja uusia laitteita sekä aineita tulee jatkuvasti. Erikoiskosmetologin opinnot antoivat todella paljon uutta ja syventävää tietoa myös muun muassa raaka-aineoppiin ja minulle tärkeään kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Hoidettu iho on osa hyvinvointia

Mirecodomon palveluista nauttivat kaikenikäiset naiset ja miehet, nuoret ja varttuneemmat.

– Palvelen jokaista asiakasta yksilönä, keskustelen hoitovaihtoehdoista ja niiden sopivuudesta sekä varaan aina riittävästi aikaa. Kotihoidon yhdistäminen hoitoihin on myös todella tärkeää parhaan mahdollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Hoitoja on tarjolla kasvoista varpaisiin. Peruskasvohoitojen rinnalla löytyy myös tehokkaita laite- sekä medikaalisia hoitoja, joiden avulla voidaan hoitaa ihon eri ongelmia, kuten arpia, pigmenttimuutoksia, juonteita ja ihon kiinteyttä.

Ihonhoitosarjoina Mirella käyttää Dermalogica- sekä iS Clinical -sarjan tuotteita, joita on myös mahdollista ostaa mukaan kotiin. Meikkisarjana on puhdas mineraalimeikkisarja Jane Iredale. Kaikki sarjat ovat mahdollisimman puhtaita eivätkä sisällä iholle haitallisia raaka-aineita, kuten mineraaliöljyjä, kuivattavia alkoholeja ja keinotekoisia hajusteita sekä väriaineita.

Kepeästi kohti kesää

Yksi uusista suosikkihoidoista on Mirellan mukaan tällä hetkellä kasvojen veitsettömään kohotukseen tehokas HIFU-laitehoito. Siinä kiristetään lihaskalvoa sekä aktivoidaan kollageenin tuotantoa. Hoitoa tehdään vain 1–2 kertaa ja jo ensimmäisen kerran jälkeen saadaan hyviä tuloksia. Hoito sopii parhaiten 30–70-vuotiaille.

Luonnonvalon lisääntyessä kirkastavien kasvohoitojen kysyntä lisääntyy. Myös jalat halutaan nyt sandaalikuntoon.

Yksi mainio kevät-kesähoito on ripsien kestotaivutus, joka pysyy noin 6–8 viikkoa. Kestovärin kanssa tai ilmankin se on huoleton ja helppo vaihtoehto kesän rientoihin.

Nauti ja anna lahjaksi

Mirella kannustaa jokaista ottamaan aika ajoin pienen hetken omaa aikaa ja tulemaan nauttimaan ammattilaisen tekemistä ihanista hoidoista.

– Jokainen on kaunis omalla tavallaan. Ikä saa näkyä, se antaa arvokkuutta.

Lahjakortteja Mirecomodon kaikkiin palveluihin tai tietylle summalle voi ostaa myös sähköpostitse tai puhelimitse. Ajanvaraus toimii myös netissä. Mirella on paikalla sopimuksen mukaan aamusta iltamyöhään, usein myös sunnuntaisin, koska se näyttää sopivan hyvin asiakkaiden aikatauluun. Hän palvelee sekä suomen että ruotsin kielellä.

Yhteystiedot

Mirecomodo ihonhoitosalonki
Jokikatu 35D
06100 Porvoo
Puh. 0440 551 205
info@mirecomodo.fi
www.mirecomodo.fi