Koti Palvelut Myrskylän Säästöpankki on toisenlainen

Myrskylän Säästöpankki on toisenlainen

214
Myrskylän Säästöpankki
Ninni Grönberg, Anders Lehtonen ja Jari Oivo toivottavat vanhat ja uudet asiakkaat tervetulleiksi Myrskylän Säästöpankin Porvoon konttoriin ja lupaavat, että hyvää henkilökohtaista palvelua saa sekä suomeksi että ruotsiksi.

Myrskylän Säästöpankki on vähän erilainen pankki. Pienenä, asiakasläheistä palvelua tarjoavana paikallisena pankkina se on valinnut muista poikkeavan liiketoimintaidean. Valinnan onnistumisesta kertoo selvästi vakaasti kasvava tyytyväisten asiakkaiden määrä.

Asiakkaiden toiveita kuunnellen Myrskylän Säästöpankissa on säilytetty mahdollisimman laajat kassapalvelut. Ne ovat tarjolla kaikissa pankin neljässä konttorissa pankkipäivisin kello 10–13. Ajanvarauksella kello 10–16.30 toimiviin neuvontapalveluihinkaan ei tarvitse pitkään odotella, yleensä aika löytyy seuraavaksi päiväksi.

Nopean kassapalvelun, helpon tavoitettavuuden ja hyvän henkilökohtaisen palvelun lisäksi Myrskylän Säästöpankin Porvoon konttorin myyntijohtaja Ninni Grönberg mainitsee pankin erityisvahvuudeksi täydellisen kaksikielisen palvelun.

– Haluamme olla helposti ja nopeasti tavoitettavissa kaikissa palvelukanavissa sekä konttoreissa. Pankkimaailma muuttuu kovaa vauhtia erityisesti digitalisaation myötä. Kun hinnat ovat kaikilla suunnilleen samat, palvelu on se, millä me haluamme erottua. Asiakkaat arvostavat myös sitä, että esimerkiksi lainapäätökset syntyvät meillä nopeasti, täydentää Myrskylän Säästöpankin toimitusjohtaja Jari Oivo.

Tukea paikalliseen kehittämiseen

Myrskylän Säästöpankki on perustettu 1912 ja Porvoossa on toimittu kymmenen vuotta. Muut konttorit Myrskylän ja Porvoon lisäksi ovat Mäntsälässä ja Orimattilassa.

Pankki sai viime vuonna lähes tuhat uutta asiakasta entisten noin 10 000 asiakkaan lisäksi. Vakavaraisuus on korkealla tasolla ja järjestämättömät luotot olivat vuoden vaihteessa vain 0,24 prosenttia taseen luotoista ja sitoumuksista, mikä osoittaa Oivon mukaan luottosalkun olevan erinomaisessa kunnossa ja asiakkaiden taloudellisen tilanteen pääsääntöisesti vahvan.

– Liiketoimintamme kautta saatava tulos käytetään vakavaraisuuden vahvistamiseen ja paikalliseen hyvään, oman toimialueemme kehittämiseen ja asiakkaiden hyväksi.

Kattavat palvelut

Myrskylän Säästöpankki kuuluu 23 paikallisen säästöpankin muodostamaan Säästöpankkiryhmään.

– Liiton kautta olemme vahvoja. Takaamme toinen toisiamme, mikä tarkoittaa sitä, että pieni on turvallinen. Ryhmänä pystymme myös saamaan maailmalta edullisempaa rahaa kuin yksittäisenä pienenä pankkina. Lisäksi esimerkiksi kaikki kehitystyö on yhdessä helpompaa ja hedelmällisempää, toteaa Oivo.

Säästäminen on asia, joka jokaisen pitäisi asiantuntijoiden mielestä aloittaa mahdollisimman aikaisin, kun ajattelee omia tulevia eläkepäiviään. Säästämiseen on tarjolla hyviä ja helppoja vaihtoehtoja.

Säästöpankki välittää Säästöpankin Vakuutusten vahinkovakuutuksia yksityisasiakkaille. Yrityspuolella vakuutusyhteistyökumppanina on LähiTapiola.

Yhteystiedot

Myrskylän Säästöpankki
Mannerheiminkatu 16
06100 Porvoo
Puh. 010 441 7210
www.saastopankki.fi