Koti Autoilu Ajokortti on iloinen asia

Ajokortti on iloinen asia

735
Autokoulu Tik-Tak Vantaa
Tik-Tak tarjoaa opetusta henkilöautokortti B:n, mopo- ja moottoripyöräkortin suorittamiseksi. Autovalikoimassa on kaksi manuaalista ja yksi automaattivaihteinen opetusauto.

Autokoulu Tik-Takissa opiskellaan teoria kasvotusten keskustellen, tullaan tutuiksi ja lähdetään sitten ajo-harjoitteluun oikealla autolla rennosti lähtötilanteen ja oppilaan odotusten mukaisesti.

Autokoulu Tik-Tak on nuori ja iloinen, mutta sen perustajalla on parinkymmenen vuoden kokemus liikenneopettajan työstä. Oppilaiden palaute, omat näkemykset parhaista oppimistavoista ja halu toteuttaa työssä omia ajatuksia sai Hannu Kaarteen lähtemään yrittäjäksi 2,5 vuotta sitten.

Hannu Kaarre Autokoulu Tik-Tak
Hannu Kaarre tietää kokemuksesta, että tavallinen auto ja pätevä opettaja varmistavat parhaan ja tehokkaimman oppimisympäristön.

– Haluan Tik-Takin olevan miellyttävä ja helposti lähestyttävä autokoulu. Meillä on pedagogisesti hyvä tuntuma tulla toimeen oppilaiden kanssa, jotka nykyisin ovat tosi erilaisia. Siksi opetus on tarpeen muokata erittäin yksilölliseksi. Esimerkiksi auton perushallintaa harjoitellaan jokaisen oppilaan kanssa tarpeellinen määrä.

Empaattinen ja sympaattinen suhtautuminen oppilaisiin ovat Tik-Takissa opetuksen peruspilareita.

Teoriaa myös lauantaisin

Tik-Takissa opiskellaan kaikki teoria kasvotusten. Silloin voidaan myös keskustella ryhmässä kaikista liikenne- ja turvallisuusasioista vapaasti oppilaiden kiinnostuksen mukaan. Samalla opettaja tulee tutuksi ja hän puolestaan saa hyvän kuvan oppilaan persoonallisuudesta, odotuksista ja toiveista ennen ajotunneille lähtöä.

Uusi teoriakurssi alkaa joka toinen maanantai, mutta Tik-Takissa on teoria mahdollista opiskella myös tiiviisti kolmen lauantaipäivän aikana. Lauantaikurssit alkavat kerran kuukaudessa. Yrityksen nettisivuilta tik-tak.fi löydät kurssit ja voit myös ilmoittautua niille.

Aina oikeilla autoilla

Tik-Tak sijaitsee Tikkurilan aseman ja koulujen lähellä hyvässä ja monipuolisessa liikenneympäristössä. Erilaisia tuntikohtaisia harjoittelupaikkoja ei tarvitse etsiä kaukaa.

Kaikki ajo-opetus järjestetään oikeilla autoilla, sillä Hannu Kaarteen mielestä tietokonepelit ja ”simulaattorit” eivät yllä lähellekään aitoa tasoa ja ruudun ääressä tilanteesta puuttuu kokonaan todellinen tuntuma autoon ja liikenteen vilinä sekä luonnollinen oppilaan ja opettajan välinen vuorovaikutus.

Yhteystiedot

Autokoulu Tik-Tak
Jokiniementie 71
01370 Vantaa
posti@tik-tak.fi
Hannu Kaarre puh. 0400 237 197
www.tik-tak.fi