Koti Autoilu Autovaraosia Rajamäestä jo vuodesta 1995

Autovaraosia Rajamäestä jo vuodesta 1995

487
Rajamäen Autotarvike
Timo Haapalahti on ollut Rajamäen Autotarvikkeen yrittäjänä yli kaksikymmentä vuotta.

Rajamäessä toimivasta, Fixus-ketjuun kuuluvasta Rajamäen Autotarvikkeesta, saa nopeasti asiantuntevalla palvelulla ja vuosikymmenien kokemuksella niin autovaraosat ja -tarvikkeet kuin oheistuotteet – kilpailukykyiseen hintaan tietenkin.

Yksityisyrittäjä Timo Haapalahti aloitti varaosamyyjän työt vuonna 1982, ja vuodesta 1995 asti hän on pitänyt Rajamäellä omaa varaosa- ja autotarvikeliikettä, Rajamäen Autotarviketta. Kaiken kaikkiaan työkokemusta autoalalta yrittäjälle on kertynyt jo pitkälti yli neljäkymmentä vuotta, joten tietotaitoa löytyy. Yrittäjän lisäksi yrityksessä työskentelee yksi henkilö.

Yrityksen pääasialliset myyntiartikkelit ovat autotarvikkeet ja -varaosat, mutta kaikkea, mitä tukuista ja toimittajilta vain löytyy, toimitetaan – aina uunin lampusta tikkatauluun saakka. Myymälästä, tuttavallisesti ilmaistuna ”suoraan hyllystä”, löytyy muun muassa hyvä valikoima autokemikaaleja ja pientarvikkeita sekä perusvalikoima merkkikohtaisia huolto-osia, muun muassa käynnistysakut, suodattimet ja sytytystulpat.

Myymälän pienestä koosta johtuen merkkikohtaisten varaosien saatavuus suoraan hyllystä on rajallinen, mutta tarvittavat osat ja tuotteet saadaan kuitenkin toimitettua asiakkaalle nopealla aikataululla. Esimerkiksi aamupäivällä tilatut varaosat saadaan noudettavaksi myymälään pääsääntöisesti jo samana iltapäivänä. Pääsääntöisesti tavaraa siis noudetaan tukuista myymälään kerran päivässä, mutta kiireellisinä aikoina ”keikkoja” saatetaan ajaa kolmekin päivässä.

– On palkitsevaa, kun pystymme palvelemaan todella kiireistäkin asiakasta, toteaa Pauliina Haapalahti, Rajamäen Autotarvikkeen yrittäjän Timo Haapalahden tytär.

Fiksua Fixus-yhteistyötä

Fixus-ketju syntyi vuonna 2005 alan tunnetuimpiin kuuluvan autovaraosien ja -tarvikkeiden maahantuonti- ja tukkuliike Koivunen Oy:n ja sen pitkäaikaisten, paikalliset olot tuntevien kumppaneiden yhteistyön tuloksena. Valtakunnallisessa ketjussa on mukana 170 varaosakauppiasta.

Kaikki Fixus-ketjuun kuuluvat liikkeet ovat itsenäistä kauppiaita, mutta Koivunen Oy tuottaa yhteismarkkinointia kaikille ketjun jäsenliikkeille kotitalouksiin jaettavien tarjouslehtien (Fixus Lehdykkä) sekä radio- ja tv-mainoksien avulla. Lisäksi ketjulla on yhteiset verkkosivut, www.fixus.fi, jonne on koottu tietoa niin Fixus-ketjusta, sen tarjouksista kuin alan uutuuksistakin.

Mukaan Fixusnet-verkkokauppaan

Fixusnet.fi on Fixus-ketjun yhteinen verkkokauppa, josta löytyy kaikki Fixus-ketjun myymät tuotteet – peräti 100 000 autovaraosaa ja -varustetta. Rajamäen Autotarvike tekee parhaillaan valmisteluja liittyäkseen verkkokauppaan.

– Tavoitteemme on olla mukana vielä tämän vuoden aikana. Tämä on askel, joka on otettava, koska nykyajan ihmiset haluavat yhä enenevässä määrin asioida verkossa – vaikkakin valtaosa asiakkaistamme edelleen arvostaa henkilökohtaista palvelua, kertoo Pauliina Haapalahti.

Rajamäen AutotarvikeMyymälä palvelee asiakkaita maanantaista perjantaihin 9–18 ja lauantaisin 9–14.

Yhteystiedot

Rajamäen Autotarvike
Keskusraitti 2, 05200 Rajamäki
Puh. 09 878 8625, 050 466 4528
www.fixus.fi
www.rajamaenautotarvike.fi
Myös Facebook ja Instagram: @rajamaenautotarvike

JAA