Koti Keski-Uusimaa Edupoli kouluttaa nuoria ja aikuisia

Edupoli kouluttaa nuoria ja aikuisia

679
Edupoli Porvoo – Askola – Loviisa - Helsinki – Vantaa – Kerava
Edupoli tarjoaa ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Kevään yhteishaku alkaa 20.2. Siinä voivat hakea peruskoulun päättävät nuoret sekä nuoret, joilla ei ole vielä ammatillista tutkintoa. Koulutuksiin haetaan opintopolku.fi-palvelussa.
Nuorten ammatillista koulutusta järjestänyt Porvoon ammattiopisto Amisto ja aikuisten ammatillista koulutusta järjestänyt Edupoli yhdistivät toimintonsa vuoden alussa. Uusi Edupoli tarjoaa ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Opiskelu Edupolissa on jatkossakin työelämälähtöistä, käytännönläheistä, yksilöllistä ja joustavaa.
Yhdessä enemmän

Nuorten ja aikuisten ammatillinen koulutus toimivat yhdessä uusissa osaamiskeskuksissa. Yhteisillä resursseilla ja uusia menetelmiä ja tekniikoita hyödyntämällä Edupoli voi tarjota asiakkaille entistä monipuolisempaa ja laadukkaampaa koulutusta sekä joustavampaa palvelua.

Edupolin monipuolisesta koulutustarjonnasta löytyy koulutusta moniin eri tarpeisiin. Koulutusta on tarjolla yli 20 alalla. Laajaan tutkintovalikoimaan kuuluu yli 100 perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoa.

Nuoret hakevat yhteishaussa

Nuorten koulutukset toteutetaan Amiston ajalta tutuilla aloilla ja tutuissa toimipisteissä Porvoossa, Askolassa ja Loviisassa. Koulutuksiin voi tutustua tarkemmin Edupolin nettisivuilla.

Peruskoulua päättämässä olevat nuoret hakevat perustutkintoihin johtavaan koulutukseen kevään yhteishaussa. Yhteishaussa voivat hakea myös nuoret, joilla ei ole vielä ammatillista tutkintoa. Ammatillisen koulutuksen hakuaika on 20.2. – 13.3.2018. Amiston sijaan haetaan nyt Edupoliin osoitteessa www.opintopolku.fi.

Ammatillisesta koulutuksesta hyvä pohja tulevaisuuteen

Perustutkinto antaa nuorelle hyvän pohjan niin työelämään kuin jatkoopintohinkin. Moni työllistyy suoraan opintojen jälkeen. Perustutkinnon jälkeen on myös mahdollista jatkaa opiskelua vaikkapa ammattikorkeakoulussa. Ylioppilastutkinnon suorittaminen ammatillisen koulutuksen yhteydessä monipuolistaa entisestään jatkokoulutus- ja työllistymismahdollisuuksia.

Uutta osaamista ja näkökulmia työhön

Edupolissa on aikuisille tarjolla monipuolisesti erilaisia koulutusvaihtoehtoja eri tarpeisiin. Koulutusta löytyy niin ammatinvaihtajille kuin henkilöille, jotka haluavat kehittää ja täydentää osaamistaan. Käytännönläheisissä koulutuksissa opiskelu ja työ tukevat toisiaan.

Kevään aikana Porvoossa on alkamassa muun muassa merkonomin verkkokoulutus, mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinto, matkailualan perustutkinto verkkokoulutuksena, automaatioasentajan iltakoulutus, datanomin iltakoulutus ja prosessiteollisuuden perustutkinto iltakoulutuksena. Tarjonta täydentyy koko ajan, joten ajankohtaiset koulutukset kannattaa käydä katsomassa netistä www.edupoli.fi.

Oppisopimuspalvelut saman katon alta

Edupolista saa myös kaikki oppisopimuspalvelut. Oppisopimuksella voi täydentää osaamistaan tai hankkia uuden ammatin. Valittavana ovat kaikki Suomessa järjestettävät ammatilliset tutkinnot.

Oppisopimuskoulutus perustuu työsuhteeseen. Pääosa oppimisesta tapahtuu omalla työpaikalla käytännön työssä oppien. Sitä täydennetään tietopuolisilla opinnoilla oppilaitoksessa. Oppisopimuksella voivat opiskella kaikki yli 15-vuotiaat. Opinnot voi aloittaa joustavasti ympäri vuoden.

Edupoli
Yhteystiedot

Edupoli
Porvoo – Askola – Loviisa
Helsinki – Vantaa – Kerava
puh. vaihde 0205 1311
info@edupoli.fi
www.edupoli.fi