Koti Autoilu GT-Katsastuksesta hyvää palvelua

GT-Katsastuksesta hyvää palvelua

364
GT-katsastus
GT-Katsastuksen avajaistarjouksena katsastus päästömittauksineen 50 euroa.

Uudelta GT-Katsastuksen täydenpalvelun katsastusasemalta Vantaan Voutilassa saa aina hyvää palvelua pullakahvien kera. Sen takaavat kaksi kokenutta ammattilaista ja tuoretta yrittäjää, jotka eivät nyrpistele nenäänsä erikoisimmillekaan ajoneuvoille.

Petri Nieminen ehti työskennellä katsastajana yli kymmenen vuotta eri puolilla Suomea ja Tatu Toivanen hankkia katsastuskokemusta kolmeltatoista pääkaupunkiseudun katsastusasemalta ennen GT-Katsastuksen perustamista. Ovet täysin uusissa tiloissa Voutilassa avattiin juhannusviikolla.

GT-Katsastus
Petri Nieminen (vas.) ja Tatu Toivanen tarttuvat yrittäjien innolla kaikkiin töihin, myös tavallista haasteellisempiin tapauksiin.

– Työtä tehdään sillä mallilla, että asiakas tulee meille ensi vuonna uudelleen. Niin onkin jo moni luvannut, yrittäjät toteavat hymyssä suin.

Tiukkaan kilpaillulla alalla GT-Katsastus sijoittuu yrittäjien mukaan varmasti edullisimpien joukkoon.

– Annettu hinta sisältää meillä myös aina kaiken ja se on sama varaapa ajan netin tai puhelimen kautta tai tuleeko paikalle ilman ajanvarausta. Varaus tietysti varmistaa, ettei asiakkaan tarvitse odotella.

Avajaistarjouksena katsastus päästömittauksineen 50 euroa.

Kaikki työt joustavasti kaiken aikaa

Petri Nieminen ja Tatu Toivanen hoitavat itse ammattitaidolla kaikki työt. Niinpä määräaikais-, rekisteröinti- ja muutoskatsastusten ohella myös rekisteröinnit ja vakuutukset hoituvat samalla käynnillä.

GT-Katsastuksesta saat:
• Määräaikaiskatsastukset
• Muutoskatsastukset
• Rekisteröintikatsastukset
• Rekisteröinnit ja vakuutukset
• Ralliautojen katsastukset

Yrittäjien innolla ja harrasteautoilijoina miehet tarttuvat haasteisiin ja venyttävät myös tarvittaessa työpäiväänsä.

– Meiltä löytyy myös ymmärrystä hyvin rakennetuille harrasteautoille museoautoista katukilpureihin. Teemme myös ralliautojen tieliikennekatsastuksia. Opastamme mielellämme kaikissa katsastuksiin ja rekisteröinteihin liittyvissä asioissa.

GT-Katsastus palvelee ma–pe klo 8–18 ja la klo 10–15.

GT-katsastusYhteystiedot

GT-Katsastus
Nuolitie 2
01740 Vantaa
Puh. 010 311 7171
toimisto@gt-katsastus.fi
www.gt-katsastus.fi