Koti Klaukkala-Nurmijärvi-Rajamäki Hammaslääkäri lähelläsi

Hammaslääkäri lähelläsi

188
Uudenmaan Hammaspalvelu
Kuvassa hammaslääkäri Juha Skyttä ja hammashoitaja Kaija Hiltunen

Uudenmaan Hammaspalvelun kaksi hammaslääkäriasemaa palvelevat asiakkaita Nurmijärven kirkonkylässä ja Klaukkalassa.

Palvelemme kaikissa hammashoitoon liittyvissä asioissa. Perushammashoidon ohella teemme potilaille kestävät ja pitkäikäiset keraamiset täytteet omalla vastaanotolla jopa yhdellä käynnillä. Keraamiset täytteet ovat tätä päivää ja niiden kestävyys on huomattavasti parempi kuin perinteisen muovipaikan. Meiltä saa myös esteettiset hammaskuoret tai laminaatit, joilla voidaan peittää muun muassa pahat värjäytymät.

Implantit

Hammasimplantit kuuluvat myös palvelutarjontaamme. Menetettyjen hampaiden korvaaminen implanteilla on useimmissa tapauksissa ylivertainen menetelmä etenkin yksittäisen hampaan korvaamiseksi. Hampaattomassa suussa kokoproteesin pysyvyys on usein suuri ongelma. Implanttien avulla kokoproteesin pysyvyyttä voidaan parantaa ratkaisevasti. Teemme tietysti myös muita hammasproteeseja, irroitettavia ja kiinteitä aina tilanteen mukaan.

Kokonaisvaltaista hoitoa

Meillä hammashoito voidaan tehdä myös yleisanestesiassa, mikä mahdollistaa esimerksiksi pelkopotilaiden hoidon nopeasti ja kivuttomasti yhdellä hoitokäynnillä.

Nukutuksessa voidaan kätevästi hoitaa myös potilaat, joilla on erityisen paljon perushammashoitoa vaativia vauroita hampaissaan.

Käytössämme on myös uusi, erittäin tarkka 3D kuvantamislaitteisto, jonka myötä esim. hammasimplanttien asentaminen on entistä tarkempaa.

Tiimiimme kuuluu kahdeksan hammaslääkäriä, kaksi suuhygienistiä, ja 6 hammashoitajaa. Vastaanotoillamme toimii myös kaksi erikoishammaslääkäriä; suukirurgi ja oikomishoidon erikoishmmaslääkäri.

Suukirurgi hoitaa käytännössä valtaosan implanttikirurgiasta ja muut vaativat suukirurgiset toimenpiteet. Oikomishoidon meillä tekee alan erikoishammaslääkäri. Hoitomenetelmiin kuuluu myös hampaiden oikominen kalvotekniikalla.

Aikoja joustavasti

Uudenmaan hammaspalvelussa on aikoja tarjolla joustavasti, myös ilta-aikoja. Käytössä on myös nettiajanvaraus. Löydät meidät netistä. Suun terveys vaikuttaa koko kehoon, huonokuntoiset hampaat ovat riskitekijä yleisairauksien kannalta.

Ota yhteyttä ja varaa aika hammastarkastukseen. Teemme sinulle hoitosuunnitelman ja kustannusarvion ja yhdessä voimme laatia sinulle ”hoitopolun”, jota voimme lähteä toteuttamaan sinulle sopivassa aikataulussa. Isommissa hoidoissa meidän kauttamme voit myös hakea rahoituksen hoidollesi.

Hammaslääkärimme:
  • Taina Moisio
  • Kari Saarenmaa
  • Marko Pulli
  • Juha Skyttä
  • Ira Kaivola
  • Tarja Koivisto
  • Yrjö Kumpula

Erikoishammaslääkärit:

  • Niko Lehtonen, suukirurgia
  • Raija Kiuru-Skyttä, oikomishoito
Yhteystiedot

Uudenmaan Hammaspalvelu
Keskustie 5 Nurmijärvi
Lepsämäntie 1 Klaukkala
Puh. 020 741 1420
www.uudenmaanhammaspalvelu.fi