Koti Espoo Hemmottelevia tehohoitoja Maria Caresta

Hemmottelevia tehohoitoja Maria Caresta

753
Maria Care Espoo
Yksilöllisesti räätälöitävä hoito voi olla samalla sekä tehokas että hemmotteleva.

Maria Care -kauneus ja hyvinvointihoitolassa on hyvä olla ja nauttia rentoutuen hemmottelevista ja samalla tehokkaista hoidoista. Maria Caressa kauneus ja hyvinvointi kulkevat käsi kädessä.

Kauneuden ja hyvinvoinnin palveluja löytyy Maria Caresta klassisista hoidosta erikoishoitoihin, eikä asiakkaan tarvitse tietää tullessaan, mitä haluaa. Ammattilaiset auttavat yksilöllisen suunnitelman teossa asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Sijainti aivan kauppakeskus Isoa Omenaa vastapäätä hämmästyttää ja ihastuttaa rauhallisuudellaan.

Jo seitsemättä vuotta toimiva kauneushoitola on Maria Päivikki Puhkin ja hänen tyttärensä Amanda Puhkin yhdessä toteuttama unelma. Kohta kaksi vuotta sitten joukkoon liittyi Meeri Savolainen. Tekijöitä yhdistää vahvasti välittäminen ja toinen toistensa tukeminen. Osaamisellaan he myös täydentävät toisiaan.

Työtään rakastava tiimi

Maria Päivikki on toiminut koko ikänsä kauneuden ja hyvinvoinnin alalla ja tutkiskellut aihetta monilta puolilta aina etsien uusinta uutuutta. Lempiaiheina ovat lymfaterapia, kiinteyttävät, antiaging- sekä selluliittihoidot.

Monipuolinen ja tehokas Cryo21-kylmäterapia, kulmia kohottava ja juonteita poistava I Touch 21-hoito sekä Zoner trilogy antiaging -kasvohoidot ovat Marian viimeaikaisimpia aluevaltauksia.

Amanda on valmistunut Cidesco kosmetologiksi 2013. Hän toimii ripsienpidennysten ja kulmien parissa kouluttaen samalla ripsienpidennysammattilaisia.

Meeri puolestaan vastaa perinteisestä kosmetologiasta.

Tarjoukset:
Cryo21-kylmäterapia, 125 € ensim. kerta (normaali 185€)
Zoner Trilogy -kasvohoito, 98€ (normaali 155€)
I Touch 21 -korjaavat hoidot -10%

Kylmähoito kiinteyttää, vahvistaa ja muokkaa

Cryo21-terapia on tehokas hoitomenetelmä, jolla on välitön ja kestävä vaikutus. Sillä voidaan hoitaa useita eri käsittelyalueita ja tuloksia näkyy jo ensimmäisellä hoitokerralla.

– Cryo21-laitteella tehtävät terapiahoidot tehdään +20 ja -10 lämpöasteen välillä. Muutos aiheuttaa lämpöshokin ja rasvasolujen hajoamisen. Prosessi on täysin luonnollinen ja turvallinen. Kylmäterapia valjastaa kehon sen omaan korjaavaan ja nuorentavaan prosessiin, tiivistää Maria.

Cryo21 on tehokas, kiinteyttävä ja ihoa kirkastava hoitomuoto kasvojen, kaulan ja decolteen alueelle. Hoito sopii myös vaikeampiin ongelmiin, kuten silmäpusseihin, akneen ja couperosaan.

Maria Care Espoo
Meeri (vas.), Amanda ja Maria Päivikki, muodostavat iloisen ja osaavan ammattilaistiimin.

– Pyrimme antamaan asiakkaallemme hoitokokemuksen, joka ylittää hänen omat odotuksensa. Toiveena on, että jokainen asiakas saa enemmän kuin tuli hakemaan. Itse odotan hoitotulosta yhtä innolla kuin asiakas. Oman käden jäljen tulee olla sellaista, että asiakas lähtee pois tyytyväisenä hymyillen, painottaa Maria.

Varaa hoitoaika netistä tai puhelimitse numeroista 040 158 7790 (keskus), 050 343 5393 (Amanda), 0400 902 240 (Maria Päivikki) ja 050 543 6397 (Meeri).

Maria Care -kauneus ja hyvinvointihoitola palvelee ajanvarausten mukaisesti.

”Uskomatonta. Kaulakurtut katosivat heti yhdellä Cryo21-hoidolla ja yhtä sileältä näyttää kaula vielä kuukauden kuluttua. Kiitos Maria!”
Pirjo 67v.

Yhteystiedot

Maria Care keskus
Nelikkotie 2, 02230 Espoo
(Isoa Omenaa vastapäätä)
Puh. 040 158 7790
mariacare@mariacare.fi
www.mariacare.fi