Koti Helsinki Huolellista hammashoitoa kohtuuhintaan

Huolellista hammashoitoa kohtuuhintaan

282
Pihlajamäen hammaslääkäriasema_1
Kristina Ilisson (vas.) ja Lana Partonen haluavat vaalia Pihlajamäen Hammaslääkäriaseman kiireetöntä työrytmiä ja kodikasta ilmapiiriä.

Pihlajamäen Hammaslääkäriasema on viihtyisä ja kodikas hoitola, jossa iloitaan aidosti asiakkaan kanssa, kun suun ja hampaiden terveys on tarkistettu ja hoidettu tarvittaessa huolella kuntoon. Pienessä yksikössä laadukasta työtä pystytään tekemään joustavasti keskimääräistä edullisempaan hintaan.

Pihlajamäen Hammaslääkäriasemalla tehdään vahvalla ammattitaidolla kaikki hampaiden perushoito sekä esteettisiä hoitoja, kuten valkaisuja, keraamisia kruunuja ja laminaatteja. Myös hammasimplanteista ja purentaongelmien hoidosta on pitkäaikaista kokemusta.

Kahden hammaslääkärin ja hammashoitajan lisäksi hoitolassa työskentelee kaksi erikoishammasteknikkoa, jotka taitavat irtoproteesien teon ja korjaukset. Muuta erikoisosaamista ja -laitteita vaativat työt hoidetaan luotettavien yhteistyökumppanien kanssa.

– Meille on itsestään selvää tehdä huolellista ja pikkutarkkaa työtä. Silloin voimme antaa työllemme myös hoitotakuun ja varmistaa, että täältä lähtee ulos tyytyväisiä asiakkaita. Suun ja hampaiden terveys vaikuttaa koko kehon terveyteen ja elämänlaatuun. Nykyisin hammashoidossa onkin monenlaisia vaihtoehtoja, joista pyrimme etsimään asiakkaan talouteen sopivan hoidon, painottaa hammaslääkäri Lana Partonen.

Toisena hammaslääkärinä Pihlajamäen Hammaslääkäriasemalla työskentelee kokenut Martin Lemmini.

Yhteystiedot

Pihlajamäen Hammaslääkäriasema
Rapakiventie 10 F, 00710 Helsinki
Puh. 09 387 2341
S-posti: info@pihlajanhammas.fi
www.pihlajanhammas.fi