Koti Klaukkala-Nurmijärvi-Rajamäki Instrun palvelut Lähteessä

Instrun palvelut Lähteessä

125
Instrumentarium Rajamäki
Rajamäen Instrussa sinua palvelevat Tero, Satu ja Suski.

Instrumentariumin palvelut ovat kaikkia nurmijärveläisiä lähellä uudessa kauppakeskus Lähteessä. Asiointi on helppoa ja samalla kerralla hoituvat muutkin ostokset, aivan huippua.

Instrumentariumin Lähteen myymälässä on uudet nykyaikaiset toimivat tilat sekä huippuhyvä valaistus. Kehysten värit näkyvät upeasti, mikä helpottaa kehysten valintaa. Liikkeessä palvelee kolme optikkoa, sekä yksi kehysasiantuntija, osaavaa palvelua on aina saatavilla.

Synttäritajous Instru RajamäkiEnsimmäinen vuosi on Lähteessä osoittautunut kuinka kätevää se on, että optikolla käynnin voi hoitaa samalla kertaa kun käy ruokakaupassa. Tästä tulee vieläkin paljon kiitosta rajamäkeläisiltä asiakkailta. Silmälasien tilaaminen, näöntutkimukset, korjaukset ym. onnistuu kätevästi muun asioinnin yhteydessä.

Nurmijärvi

Nurmijärven keskustasta Lähteeseen on lyhyt 7 min ajomatka. Lähteen uusi instru palvelee nyt Instrumentariumin Nurmijärven asiakkaita, kun kesällä keskustan vanha liike suljettiin. Uuteen myymälään on helppo tulla autolla ja kauppakeskuksessa on esteetön kulku. Muutenkin asiointi on helpompaa, aukioloajat ovat pidemmät kuin ennen, joten työpäivän jälkeen ehtii hyvin optikolle.

Syksyn muoti

Syksyn uudet kehykset ovat saapuneet nyt myymälöihin ja kehysvalikoima on taas alkusyksystä parhaimmillaan. Uusia valikoimaan tulleita merkkejä ovat Sandro, Mulberry, LONGHAMP, Puma sekä huippusuosittu Nina Ricci.

Muovikehyksissä korostuvat vaaleat läpikuultavat värit. Kehykset ovat siroja, raikkaita ja ilmavan oloisia. Pyöreää muotoa on mallistoihin tullut enemmän. Varsinkin metallikehyksissä ohuet pyöreät vaaleat metallinväriset kehykset ovat suosittuja. Nuorilla suosikki on ollut RayBan round ruusukullanvärisenä.

Silmälasien tilaaminen, näöntutkimukset,
korjaukset ym. onnistuvat
kätevästi muun asioinnin yhteydessä.

Koululaiset

Koululaisten näöntutkiminen on yhä tärkeämpää. Mobiililaitteiden käyttö, koulutehtävien digitalisoituminen, sekä pelaaminen kuormittavat näkemistä yhä enemmän. Päänsärkyjen ja silmien rasituksen lukuvaikeuksien taustalla voi usein olla lievä näkövirhe ja silloin näkö kannattaa tutkia.

Yhteystiedot

Instrumentarium Rajamäki
Kiljavantie 5
puh. 020 332 912
www.instrumentarium.fi