Koti Klaukkala-Nurmijärvi-Rajamäki K-Supermarket Lähteestä laadukkaat tarpeet arkeen ja juhlaan

K-Supermarket Lähteestä laadukkaat tarpeet arkeen ja juhlaan

K-supermarket Lähde Nurmijärvi
Jani Pyörre ja Niina Tamm toivottavat kaikki tervetulleiksi K-Supermarket Lähteeseen.

K-Supermarket Lähteessä on kiva asioida. Kun palvelu pelaa ja kauppakassiin löytyvät helposti laadukkaat tuotteet jokaiseen päivään ja tilanteeseen, jää asioinnista hyvä fiilis. Vaivattomana vaihtoehtona on käytettävissä myös verkkokauppa.

Palvelutiski monipuolisine herkkuineen on K-Supermarket Lähteen todellinen vetonaula. Sieltä löytyvät tuoreet kalat ja lihat sekä valmisateriat. Lisäksi on omatekoista patonkia ja suosittuja hampurilaisperjantain herkkuja. Harkinnassa on myös pizzaperjantain aloittaminen. Erilaisten herkkujen valikoima kasvaa koko ajan, myös smoothiet otetaan valikoimaan lähiaikoina.

Tuoretta kalaa on tarjolla aamusta iltaan. Sen jatkuvasti kasvava kysyntä ilahduttaa kauppias Jani Pyörrettä, joka itse ihastui terveelliseen ja monipuoliseen raaka-aineeseen vastatessaan aikoinaan vuoden yhden kaupan kalatiskistä.

– Tarjoukset ja laaja valikoima houkuttelevat hyvin asiakkaita kalaruokien valmistukseen. Lihapuolen tiskissä on naudan ja possun lisäksi kanaa. Varsinkin fileillä ja siivillä on hyvä menekki. Monipuoliset valmisateriat pelastavat monen kiireisen päivän. Kysyntä kasvaa jatkuvasti, ja ne ovat hyvä lisä kylmien valmisruokien rinnalla.

Toivottuja itsepalvelukassoja
tulee marraskuussa kolme

Oikea palveluasenne

Jani Pyörre ja puolisonsa Niina Tamm tulivat Rajamäkeen Helsingin Kannelmäestä. Lähteen lisäksi he ovat kauppiaina Nurmijärven K-Market Puistotiellä. Kannelmäen K-Marketin kauppiaspariskuntana heidät valittiin vuonna 2017 alueen parhaaksi K-kauppiaaksi.

– Se antaa uskoa omaan tekemiseen. Mutta onnistuminen on kiinni koko henkilöstön työstä. Iso kiitos kuuluukin henkilökunnallemme, jota ilman saavutukset eivät olisi mahdollisia. Tavoitteemme on rakentaa myös K-supermarket

Lähteestä hyvän fiiliksen ja palvelun ruokakauppa, josta asiakkaat saavat kaikki tarpeet sekä arkeen että juhlaan, painottaa Jani Pyörre. Lähteen yli tuhatneliöiset liiketilat antavat huimat mahdollisuudet laajojen ja laadukkaiden valikoimien tarjoamiselle. Kaupan sijainti ja asiakaskunnan tottumukset ja toiveet vaikuttavat oleellisesti kaikkeen. Esimerkiksi toivottuja itsepalvelukassoja tulee marraskuussa kolme.

– Digitaalisten järjestelmien huima kehitys viimeisen kolmen vuoden aikana on tuonut asiakkaille paljon arjen helpotuksia ja etuja ja meille kaupoille työkaluja entistä paremman henkilökohtaisenkin palvelun tarjoamiseksi.

Verkosta tai kivijalasta

K-Supermarket Lähteen verkkokauppa toimii toistaiseksi tilaa ja nouda -periaatteella. Kysyntä kasvaa tasaista vauhtia. Nyt verkkomaksaminenkin on mahdollista. Kauppias lupaa, että jossain vaiheessa mukaan saadaan myös kotiinkuljetus.

– Verkkokauppaa voi pitää vastuullisena vaihtoehtona, koska sitä kautta ei tilata mitään ylimääräistä. Hävikki pienenee. Asiointi helpottuu, ostokset ovat isompia ja me voimme ennakoita paremmin henkilöresurssit. Kotiinkuljetus tukisi samaa linjaa, kun parinkymmenen auton sijasta ostokset kulkisivat kotiin keskitetysti yhdellä autolla.

Kotiinkuljetus tuo avun myös niille, jotka eivät itse pysty kaupassa asioimaan. Ei kivijalkakauppa kuitenkaan Jani Pyörteen mukaan minnekään katoa, vaan sillä on oma paikkansa. K-Supermarket Lähteellä on myös oma paikkansa paikallisessa toiminnassa varsinkin nuorten ja urheilun tukemisessa.

Kauppa palvelee joka päivä kello 22 asti. Sunnuntaisin avataan kello 9, muina päivinä kello 7. Kaupan tiloissa toimivat liikekeskuksen ainoa palveleva postin piste sekä Matkahuollon palvelut.

K-Supermarket Lähde
Kiljavantie 5