Koti Autoilu Katsastuskontti kasvaa ketjuksi kauppakeskusten kylkeen

Katsastuskontti kasvaa ketjuksi kauppakeskusten kylkeen

753
Katsastuskontti
Ilkka Marin toivottaa asiakkaat tervetulleiksi kaikkiin Katsastuskontin toimipisteisiin ja kehottaa alan ammattilaisia ottamaan rohkeasti yhteyttä, jos ura Katsastuskontissa yrittäjänä tai työntekijänä kiinnostaa.

Kauppakeskus Kaaren Katsastuskontissa voi katsastaa ajoneuvonsa vaivattomasti muun asioinnin yhteydessä. Palvelu on ollut siellä tarjolla reilun vuoden. Asiakasmäärän tasaisen vahva kasvu kertoo, että autoilijat ovat ottaneet omakseen uudenlaisen toimintamallin.

Katsastuskontin tarina alkoi Espoontorilta ja eteni sieltä nopeasti Kannelmäen Kauppakeskus Kaareen, Porin Puuvillaan ja Zeppelin Kempeleelle. Syksyn mittaan tulee käyttöön kaksi uutta konttia, toinen Ouluun ja toinen ehkä pääkaupunkiseudulle. Kaaren palveluja on lisätty aukioloaikoja pidentämällä.

Katsastuskontin asiakkaita hämmästyttää päivittäin se, voiko katsastaminen olla todella niin helppoa ja sujuvaa kauppa- tai muun asioinnin yhteydessä kuin se on kontissa.

– Ensimmäinen toimintavuotemme oli vahva. Edelleen myyntikäyrät osoittavat mukavasti ylöspäin. Onnistuimme tavoitteessamme päästä toisella tilikaudella plussalle ja tuloksen positiivinen kehitys jatkuu vahvana, kertoo Katsastuskontti Oy:n toimitusjohtaja ja toinen omistaja Ilkka Marin, joka työskentelee myös katsastajana. Näin hän haluaa säilyttää suoran yhteyden yrityksen kultakimpaleisiin eli asiakkaisiin ja konteissa työskenteleviin.

Uusia katsastuskonttilaisia tarvitaan

Katsastuskontti on nyt kasvamassa koko maan kattavaksi ketjuksi. Ketjua rakennetaan franchise-yrittäjyyden pohjalta. Yrittäjäksi ryhtyminen on Marinin mielestä todella helppoa, sillä toiminta-alusta on rakennettu täysin valmiiksi.

– Ei muuta kuin työvaatteet päälle ja omaa liiketoimintaa pyörittämään. Osa nykyisistä Katsastuskonteista toimii yrittäjäpohjaisesti, osa kevytyrittäjyydellä, joten käytännön kokemusta on jo. Myös uusia työntekijöitä tarvitaan.

Useat kauppakeskukset ovat olleet Ilkka Marinin mukaan kiinnostuneita Katsastuskontin konseptista, lisäähän yhteistyö isosti ja mielenkiintoisesti kauppakeskuksen palvelutarjontaa. Katsastuskontin toinen omistaja Pauli Marin tuntee työnsä puolesta hyvin kauppakeskustoiminnan ja -toimijat. Näin veljesten yhteistyö toimii mallikkaasti.

Katsastuskontin konsepti:
1. Anna avaimet
2. Onnistu ostoksilla
3. Katso katsastustodistus

Tyytyväiset asiakkaat suosittelevat

Katsastuskontin koko katsastusprosessi on tehty selkeän yksinkertaiseksi ja nopeaksi. Katsastaja tekee kaiken alusta loppuun. Kulurakenne pysyy mahdollisimman kevyenä. Katsastuspaketin hinta 60 euroa on alueen edullisemmasta päästä. Hintaan sisältyvät päästömittaukset ja OBD-testit.

Ilkka Marin kertoo tyytyväisenä, että ennakkoon tehty huolellinen kehitystyö meni nappiin ja kontin tekninen puoli onnistui kerralla.

– Omaa mieltäni lämmittää erityisesti se, että palvelu vastaa nimenomaan asiakkaiden tarpeita. Katsastus on helppoa ja palvelu säästää asiakkaan aikaa. Yksinkertaista palvelumallia pidetään loistoideana ja siitä kiitellään päivittäin.

Katsastuskontissa katsastetaan henkilö- ja pakettiautot sekä tehdään rekisteröinti-, muutos- ja vauriopoistetun auton katsastuksia. Ajan voi varata, mutta ilman varaustakin saa Katsastuskontista hyvää palvelua. Asiakas pääsee aina heti omille asioilleen, vaikka auto joutuisikin hieman jonottamaan katsastukseen pääsyä parkkipaikalla.

Katsastuskontti
Katsastuskontti palvelee kauppakeskus Kaaressa parkkialueella. Konseptin mukaisesti katsastus hoidetaan kauppareissun aikana.
Yhteystiedot

Katsastuskontti Kaari
Kauppakeskus Kaari
Kantelettarentie 1
Puh. 010 5838 682
Kontti palvelee:
ma–pe 9.30–20, la 10–17
www.katsastuskontti.fi