Koti Kauneus Kaunistu ja rentoudu osaavissa käsissä

Kaunistu ja rentoudu osaavissa käsissä

857
Beautiful Wellness kauneushoitola Porvoo
Kristina Helander räätälöi jokaisen hoidon yksilöllisesti asiakkaan mukaan. Hoitolan uutiset löydät facebookista.

Kristinan pitämät yin joogatunnit täydentävät Beautiful Wellness -hoitolan kokonaisvaltaista hyvinvointikonseptia. Ensimmäisenä pyörähtivät käyntiin ruotsinkieliset tunnit, mutta kysynnän mukaan Kristina ohjaa tunteja mielellään myös suomeksi sekä erilaisille pienryhmille.

Arvostettuja ja tehoavia kauneushoitoja

Beautiful Wellnesin kauneus- ja hyvinvointihoitojen perusta on koskettava käsi. Tehostavana apuna käytetään radiofrekvenssiä ja mikroneulauslaitetta. Nannicin tehokkain radiofrekvenssilaite NBE 1000 soveltuu sekä kasvoille että keholle.

– Hoitotulokset ovat todella innostavia. Laitteella voidaan hoitaa velttoa ihoa, ryppyjä, ihon pigmenttimuutoksia, couperoosaa, ruusufinniä, arpia, selluliittia ja aknea. Näkyviä tuloksia saadaan jo ensimmäisellä hoitokerralla, mutta sarjahoidossa tulokset toki paranevat. Hoito on lämpöenergian ansiosta myös miellyttävä ja rentouttava. Toinen suosittu ja näyttäviä tuloksia aikaansaava hoito on Nannicin Deep Skin -mikroneulauskasvohoito.

Uusimpana palveluna on Toskani Cosmeticsin kemiallinen happokuorinta, joka on ammattikäytössä tehokas ja turvallinen esteettinen hoitomenetelmä. Se tasoittaa ja heleyttää ihon pintaa ja parantaa ihon laatua. Kuorinta sopii hoidoksi monenlaisiin iho-ongelmiin, kuten ikääntymisen merkkeihin ja akneen.

Kristinalla on muun muassa Skykosmetologin, energiahoitajan, Rejuvanessence A.L.T -sidekudoshierojan, kosketusterapeutin, homeopaatin ja yin joogaohjaajan koulutus.

Yhteystiedot

Beautiful Wellness
Kristina Helander
Välikatu 9 sisäpiha as. 3, 06100 Porvoo
Puh. 041 469 5141
www.beautifulwellness.fi