Koti Espoo Kielonkukka hoitaa hautauspalvelut toiveiden mukaisesti

Kielonkukka hoitaa hautauspalvelut toiveiden mukaisesti

204
Hautauspalvelu Kielonkukka Espoo
Kielonkukka on avoinna maanantaista perjantaihin 9–16.30. Ilta-aikoja on varattavissa maanantaista torstaihin 17–20. Lisäksi Sirkka-Liisa Lahtinen-Karlsson tekee haluttaessa kotikäyntejä.

Kielonkukka on pieni perheyritys, jossa hoidetaan kaikki hautaustoimistoasiat taidolla ja lämmöllä asiakkaan toiveita kuunnellen. Ammattilaisten käsiin voi jättää turvallisin mielin kaiken tai heiltä voi tilata vain haluamansa palvelut.

Hautauspalvelu Kielonkukka on jo 25 vuotta toiminut täyden palvelun toimisto Leppävaarassa. Vuodesta 2004 yrittäjänä ollut Sirkka-Liisa Lahtinen-Karlsson halusi jatkaa hyvän ystävänsä työtä tämän jäädessä eläkkeelle. Yrittäjätaustainen Lahtinen-Karlsson oli tuolloin työskennellyt vuoden toimistossa, joten hän tiesi, millaiseen tehtävään tarttui.

Samaan aikaan yritykseen tuli töihin yrittäjän sisar, joka teki kaikki kukkatilaukset. Nyt myös Lahtinen-Karlssonin tytär työskentelee perheyritys Kielonkukassa.

– Meille on tärkeätä hoitaa hyvin ja omaisten toivomusten mukaisesti kaikki hautajaisiin liittyvät asiat. Omaisten kohtaaminen ja henkilökohtainen palvelu on meille tärkeää. Näin pystymme palvelemaan asiakkaita parhaiten ja saamme paremmin kuvan siitä, mitä he toivovat ja haluavat.

Keskustellaan rauhassa kasvotusten

Siunaus- ja muistotilaisuuksien järjestämiseen sekä hautaukseen liittyy valtava määrä asioita, jotka pitää huomioida. Ammattilaisilta suunnittelu ja järjestelyt sujuvat nopeasti ja luotettavasti niin, että kaikessa voidaan noudattaa asiakkaan toiveita.

Kielonkukassa on laadittu muistilista asioista, joita keskustelussa tullaan kysymään ja pohtimaan. Lista löytyy yrityksen nettisivulta ja siihen olisi hyvä perehtyä ennen toimistoon menoa, sillä kaikista niistä asioista keskustellaan.

Omaiset haluavat usein, että Hautauspalvelu Kielonkukka hoitaa kaiken.

– Useimmiten asiakkaat soittavat ja varaavat ajan meillä asiointia varten. Onkin tärkeää, että kaikki asiat saadaan hoitaa rauhassa. Kuuluuhan niihin arkun ja uurnan sekä vaatteiden valinta ja myös kukkalaiteen valinta arkun päälle ja omat kukat sekä mahdollinen käsiohjelma, kertoo Sirkka-Liisa Lahtinen-Karlsson.

Myös ilta-aikoja ja kotikäyntejä

Usein omaiset miettivät yrittäjän kokemuksen mukaan sitä, kuinka haudataan, arkussa vai uurnassa ja laitetaanko omat vaatteet päälle.

– Näistä ja aikatauluista kysytään paljon neuvoa, koska tuhkauksessa uurnan saa haudata vasta noin viikon päästä siunaustilaisuudesta. Toisille tuntuu pahalta käydä suru läpi kahteen kertaan.

Arkkuja ja uurnia on esillä Kielonkukan toimistolla. Lisäksi on pienoismalleja ja kuvastoja.

Hautauspalvelulla on ajanvarauksella pitkät aukioloajat. Lisäksi yrittäjä tekee iltaisin haluttaessa kotikäyntejä. Tällöinkin voidaan tehdä kaikki valmiiksi kerralla, sillä hänellä on mukanaan tarvittavat kuvastot ja hinnastot.

Luotettavia yhteistyökumppaneita

Kielonkukalla on hyvät yhteistyökumppanit. Kalle Katajamäki on hoitanut nykyisen yrittäjän aikana kaikki kuljetukset ja heillä on hyvä kuljetuskalusto sekä kuljettajat.

– Pitopalveluyrityksiä on monta erityyppistä. Niistä asiakas voi valita mieleisensä. Kukat hoitaa kukkaliike, jonka nettisivuilta omainen voi valita kukat tai soittaa itse suoraan liikkeeseen, kertoo Sirkka-Liisa Lahtinen-Karlsson.

Kielonkukassa myydään myös Kivilähde Oy:n hautakiviä sekä voidaan tilata kaiverrukset ja laatat kiveen.

Yhteystiedot

Hautauspalvelu Kielonkukka
Konstaapelinkatu 3
02650 Espoo
Puh. 09 2709 3501
Ajanvaraus:
kielonkukka@kielonkukka.fi
Puh. 0500512942 (24 h)
www.kielonkukka.fi

JAA