Koti Asuminen Kiinteistönvälitys intohimona ja elämäntapana

Kiinteistönvälitys intohimona ja elämäntapana

176
House Company LKV Oy

House Company LKV:ssä työskentelee erittäin vahva kiinteistönvälityksen ammattilaistiimi. Heillä on intohimo tehdä palvelevaa asuntokauppaa ammattitaidolla, asiakasta kuunnellen. Työ on tiimille oikeastaan elämäntapa.

House Company syntyi neljä vuotta sitten Susanna Ranteen haaveesta perustaa oma yritys. Sitä ennen hän ehti työskennellä useita vuosia kiinteistönvälittäjänä, ammatissa, johon hän hurahti täysillä harrastuksen kautta. Yritys heijastaakin aitoa intohimoa alaa kohtaan.

House Company toimii innovatiivisesti ja kehittää luovasti uudenlaista kiinteistönvälitystä pääkaupunkiseudulle. Toimisto sijaitsee Viherlaaksossa. Myyntikohteita löytyy koko pääkaupunkiseudulta mukaan lukien Klaukkala, Nurmijärvi ja Kirkkonummi-Siuntio.

”Sinä luot kodin –
Me välitämme.”

– Toimintatapaamme kuuluu etsiä myyntiin tulevasta kodista sen kauniit ja parhaat puolet sekä tuoda kohde markkinoille houkuttelevalla tavalla. Visuaalisuus on meille hyvin tärkeää. Stailaamme itse, sillä meillä työskentelee kolme sisustusalan ammattilaista ja muutama asiaan syvästi perehtynyt harrastaja. Valokuvaamme kaikki kohteet aina ammattilaisvoimin, kertoo Susanna Ranne.

Yhteistyössä myyjän kanssa

Yrittäjä toteaa, että hyvään lopputulokseen päästäkseen on loppujen lopuksi pieni vaiva paneutua heti alussa huolella kohteeseen.

– Kysymme myös myyjän mielipiteitä. Näin saamme hänetkin mukaan kiinnostavaan yhteistyöhön. Pohdimme yhdessä ja opastamme, miten kuvaukseen ja kohteen esittelyyn kannattaa valmistautua. Se merkitsee useimmissa kohteissa turhan tavaran poistamista ja jäljelle jäävän järjestelyä, tietää Susanna Ranne kokemuksesta.

Moni onkin yrittäjän mukaan mielissään, että karsimis- ja järjestelytyö tulee tehtyä pienen pakon edessä.

– Varsinkin vanhemmat pariskunnat, jotka ovat muuttamassa pienempään kotiin, ovat tyytyväisiä, kun ylimääräistä tavaraa tulee poistettua ajoissa. Muuttokin helpottuu mukavasti. Asiakas voi myös ladata netistä oman työnsä avuksi ilmaisen asunnon myyntioppaan. Ja välittäjä tuo tullessaan hyväksi koetun Koti kuvauskuntoon -ohjeen.

Joustavasti myyjän ja ostajan asialla

House Company ei ole halunnut kasvaa liian suureksi. Siksi toimisto pystyy olemaan joustava, ja ammattilaiset vastaavat nopeasti asiakkaiden kysymyksiin.

Haluttaessa asiakkaalle haetaan myös uutta sopivaa asuntoa vahvan tiimin voimin.

– Tapaamme toimia kuvaa se, että asiakkaalle ei tule minkäänlaisia kuluja, jos kohdetta ei saada myytyä. House Company kantaa taloudellisen vastuun. Olemme saaneet kokea, että hyvin tehty työ kantaa hedelmää pitkäksi ajaksi eteenpäin. Meihin otetaan yhteyttä vuosien jälkeen ja suositellaan tuttaville ja naapureille. Merkittävä osa asiakkaista tulee tätä kautta, kertoo Susanna Ranne tyytyväisenä.

Yhteystiedot

House Company LKV Oy
Syrjäläntie 24
01840 Nurmijärvi
Puh. 044 245 2142
paivi.corenius@housecompany.fi
www.housecompany.fi