Koti Klaukkala-Nurmijärvi-Rajamäki Klaukkalan pesula on puhtauden vahva ammattilainen

Klaukkalan pesula on puhtauden vahva ammattilainen

Klaukkalan pesula
Kotisivuiltamme www.klaukkalanpesula.com löydät enemmän tietoa.

Toisen polven pesulassa näkyy käden jälki. 1980-luvulla aloittanut pesula on toiminut jo pitkän tovin Lahnuksentien varrella.

5 hengen tiimillä huolehditaan

Klaukkalan Pesulassa huolehditaan kemiallisista pesuista, valko- ja kirjopesuista, matoista, verhoista, petauspatjoista, hääasuista, pyykin kuljetuksista, kaikista pesulapalveluista ja laskutusasiakkaista sekä yrityspesuista.

Yritysten tekstiilien huolto ja pesu on vain soiton päässä tai tai voit tilata sen kotisivuiltamme.

Matot täytyy saada puhtaiksi sateella tai säällä kuin säällä. Meillä pesettäminen on kätevää, edullista ja tehokasta. Kaikki pesut tapahtuvat ilman ajanvarausta ja pesuaika on tunnista viikkoon, tuotteista ja asiakkaan tarpeista riippuen. Matoissa tilanne vaihtelee päivästä kahteen viikkoon. Laakapesumatot kannattaa tuoda tiistaisin. Silloin ne ovat valmiit viikon päästä keskiviikkona.

Robottipesu on uudenaikainen menetelmä

Valikoimistamme löytyvät erikoispesut, kuten home, haju ja itse pilalle pestyjen pesut. Pidämme hinnat edullisina, näin tuotteista ei tarvitse tehdä kertakäyttöisiä.

Käytössämme ovat myös vanhustenpalvelut, joita voivat käyttää niitä tarvitsevat. Pyykki haetaan kotoa ja palautetaan takaisin. Palvelun voi tilata kotisivultamme kohdasta: Kuljetuspyykki. Kuljetuksesta kannattaa kysyä ja soittaa numeroon 09 879 6969.

WhatsApp tilaus

WhatsApp-viestillä voit olla meihin yhteydessä 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Vastaamme viesteihin mahdollisimman pian. Pyydä tarjous ja/tai ota kuva tuotteista ja lähetä WhatsAppilla. Tallenna numero puhelimeesi ja lähetä viesti kuvalla tai ilman 040 25 75 233.

Klaukkalan pesula pesulappuvinkki
HYVÄ VINKKI: Jos leikkaat pesulapun pois, ota kuva vaatteesta ja pesuohjeesta. Pysyy tallessa. Ystävällisin terveisin Klaukkalan pesulan henkilökunta.

Jos haluat olla omatoiminen, vuokraa Kärcher-pesuri, joka käy mm. sohville, matoille ja kaakeleille. Kärcher tekee kodista puhtaan ja raikkaan. Pesuaine kuuluu tekstiilipesureihin.

Myös pöytäliinan voi vuokrata arkeen tai juhliin pikkurahalla.

Klaukkalan pesula Oy
Lahnuksentie 21, 01840 Klaukkala