Koti Asuminen Kohdennettu somemarkkinointi vauhdittaa RE/MAXin ammattilaisten työtä

Kohdennettu somemarkkinointi vauhdittaa RE/MAXin ammattilaisten työtä

RE/MAX Exellence Espoo

RE/MAX on noussut jo pääkaupunkiseudun toiseksi suurimmaksi kiinteistönvälitysketjuksi. Espoon kokeneet ammattilaiset työskentelevät RE/MAX Exellencessä.

RE/MAX Exellencen asuntokaupan asiantuntijat ovat työskennelleet vuosia Espoossa. He tuntevat alueen, ovat nähneet sen kehityksen ja tietävät alueen kysynnän ja potentiaalin. Siellä työskentelee seitsemän henkilöä, mutta joukko on kasvamassa. Ammattilaisilta vaaditaan monipuolisia tietoja ja taitoja sekä jatkuvaa kouluttautumista.

– Olemme tänä vuonna löytäneet Espoon alueella ratkaisun noin kuudellesadalle asunnon vaihdon tarpeessa olevalle asiakkaallemme. Tyytyväinen asiakas on aina ensisijainen tavoitteemme, 95 prosenttia asiakkaistamme suosittelee meitä, kertoo RE/MAX Exellencen yrittäjä Mika Koskipalo.

Koskipalo lisää: Jos etsit unelma-asuntoasi etkä ole löytänyt sitä, on turvallinen ja helppo ratkaisu ottaa yhteyttä todistetusti tehokkaaseen ammattilaiseemme, joka etsii sinulle etsimäsi asunnon. Parhaat välittäjät ja parhaat työkalut on lyömätön yhdistelmä!

Vahvalta brändiltä parhaat pelivälineet

Yrittäjä iloitsee siitä, että ketju antaa toimistoille markkinointiin, myyntiin ja koulutukseen parhaat pelivälineet.

– Kohdennettu somemarkkinointi facebookissa, twitterissä ja instagramissa on tämän päivän toimivaa ja kustannustehokasta markkinointia. Tekoälyä hyödyntävä boosteri esiteltiin meille jo viitisen vuotta sitten. Koekäyttö vakuutti. Näin pystytään tavoittamaan valtava potentiaalisten asiakkaiden joukko, myyntiajat lyhenevät ja asiakas on raporttien ansiosta koko ajan tietoinen, mitä on tehty ja missä mennään.

Lisäksi työkalupakkiin kuuluvat ammattikuvaus, virtuaaliesittelyt, videot, stailaus ja digitaalinen stailaus sekä Remax Marketingcenter, jossa tuotetaan kaikki markkinointimateriaalit. Se takaa parhaan laadun kaikissa omissa julkaisuissa niin somessa kuin printissä ja suorajakelussa.

– Ketjulla on oma akatemia ja omat yleisiä valtakunnallisia tutkintoja täydentävät tutkinnot. Esimerkiksi uudiskohdemestari-tutkinto, kuten muutkin, vaatii vähintään vuoden opiskelua, ei muutaman päivän kurssipyrähdystä.

Nopea kauppa oikeaan hintaan

Koskipalo painottaa, että jokainen kohde on erilainen. Niin on myös jokainen asiakas.

– Jokaisen kohteen markkinointi suunnitellaan tilanteen mukaan niin, että siinä yhdistyvät asiakkaan toiveet ja tarpeet meidän kokemukseemme ja osaamiseemme. Joskus saatetaan päätyä aluksi vähän yllättäviltäkin vaikuttaviin keinoihin. Aina selkeänä ohjenuoranamme on kuitenkin toimia tehokkaasti ja saada nopea kauppa oikeaan hintaan. Hinnan pitää olla kerralla oikea. Sen määrittely ei onnistu ilman paikallistuntemusta. Tee sopimus kanssamme niin saat huippuedut kilpailukykyiseen hintaan!

RE/MAX Exellecen toimisto palvelee Länsikeskuksessa arkisin kello 10–17 tai sopimuksen mukaan. Myyntikohteet löytyvät Etuovi-, Oikotie- ja RE/MAX-portaaleista.

RE/MAX Exellence
Kiinteistönvälitys Exellence Oy LKV