Koti Klaukkala-Nurmijärvi-Rajamäki KT-Hautauspalvelut huolehtii kaikesta taidolla

KT-Hautauspalvelut huolehtii kaikesta taidolla

389
KT-Hautauspalvelut Nurmijärvi
Siv Salminen palvelee asiakkaita KT-Hautauspalvelun Nurmijärven toimistossa silloin, kun asiakkaalle parhaiten sopii, tarvittaessa myös iltaisin.

KT-Hautauspalveluista asiakas saa yhdestä paikasta kaikki tarvitsemansa hautauspalvelut tyylillä ja taidolla hoidettuna. Yksilöllisten toiveiden toteutusta sujuvoittavat yrityksen omat kukkakauppa ja pitopalvelu.

KT-Hautauspalveluiden Nurmijärven toimipiste ja Kukkataikurien kukkakauppa palvelevat asiakkaita samassa liiketilassa. Kukkapuolelta 30 vuoden kokemuksen hankkinut myymäläpäällikkö Siv Salminen auttaa nyt asiakkaita myös hautauspalveluissa.

– Asiakkailta tulee paljon kiitosta. Empatia ja sympatia ovat ominaisuuksia, joita tässä työssä tarvitaan ja arvostetaan. Asiat edistyvät, kun keskustelua vie eteenpäin hienovaraisella ammattitaidolla.

Useimmat omaiset haluavat keskustella hautaukseen ja muistotilaisuuteen liittyvistä yksityiskohdista rauhassa kasvotusten.

– Palvelemme toimistollamme maanantaista torstaihin kello 10–18 ja perjantaisin kello 9–18. Suosittelemme ajan varaamista. Silloin pääsee asioimaan rauhassa ja odottamatta, myös normaalien aukioloaikojen ulkopuolella silloin, kun asiakkaalle parhaiten sopii.

Yksi käynti riittää

KT-Hautauspalvelut hoitaa keskitetysti kaikki hautauspalvelut: arkut ja uurnat, kuljetukset, kukkalaitteet, muistotilaisuudet, hautakivet sekä lainopilliset asiat: perunkirjoitukset ja testamentit.

– Yksi käynti toimistolla riittää varmistamaan asioiden hoidon sovitulla tavalla. Asiakas voi jättää kaiken luottavaisesti ammattilaisten käsiin.

Vuodesta 1999 toimineen Tomi Juntusen omistaman yrityksen hautaustoimistot palvelevat asiakkaita Nurmijärven lisäksi Jokelassa, Tuusulassa, Hyvinkäällä, Lopella ja Riihimäessä. KT-Hautauspalvelut on Hautaustoimistojen Liiton jäsenyritys.

Tavat muuttuvat hitaasti

Hautauspalveluihin liittyvät tavat eivät ole juurikaan muuttuneet vuosien varrella.

– Tuhkaaminen on lisääntynyt, mutta paljon käytetään maahautaustakin ainakin Nurmijärven seudulla. Siunaustilaisuudet pidetään kappelissa tai kirkossa ja muistotilaisuudet yleensä seurakunnan tiloissa.

Muistotilaisuuksien tarjoiluna on joko ruokaa tai varsinkin pienemmissä tilaisuuksissa kahvi-menu. Yksilöllisyyttä tilaisuuteen saadaan vaikka tarjoamalle saattoväelle vainajan suosikkiruokaa.

Omat oheispalvelut ja luotettavat yhteistyökumppanit

KT-Hautauspalveluiden oma puutarha ja Kukkataikurien palvelut takaavat sen, että käytettävät kukat ovat huipputuoreita. Niistä ammattilaiset suunnittelevat ja sitovat kauniit ja yksilölliset kukkalaitteet, seppeleet, kimput, arkkukoristeet sekä kappelin ja muistotilaisuuden koristekukat.

– Surusidonta on erikoisalaamme. Kuvastoistamme löytyy valtava valikoima malleja, mutta paljon toteutamme yksilöllisiä toiveita esimerkiksi asiakkaan kuvan perusteella. Autamme muutenkin mielellämme kaikessa arjen ja juhlan kukkasuunnittelussa ja valinnoissa.

Oma juhlapalvelu hoitaa isojen ja pienten muistotilaisuuksien tarjoilut alusta loppuun ammattitaidolla asiakkaan toiveiden mukaan.

Niissä palveluissa, joita KT-Hautauspalvelu ei tuota itse, sillä on luotettavat kotimaiset yhteistyökumppanit.

– Puiset arkut päällystetään nykyisin puuvillalla tai pellavalla. Uurnat tehdään puusta, puukuitulevystä, keramiikasta tai kasvimassasta. Kivet tulevat Keikyän Kivi Oy:ltä, joka tekee myös kaiverrukset sekä vanhojen kivien puhdistukset ja huollot, Siv Salminen kertoo.

Yhteystiedot

KT-Hautauspalvelut
Pratikankuja 3
01900 Nurmijärvi
Puh. 0400 417 412
Kukkataikurit
Puh. 050 545 7855