Koti Kauneus Lähteen läheiset: Kosmetiikkapuoti ja hoitola

Lähteen läheiset: Kosmetiikkapuoti ja hoitola

134
Pieni Hoitohuone Rajamäki
Pia (vas.) ja Reija pyörittävät innolla hoitolan lisäksi kosmetiikkapuotia. Tervetuloa!

Rajamäen Pieni Hoitohuone on nyt kaksi ihanaa pientä hoitohuonetta ja niiden yhteydessä toimiva luonnonkosmetiikkaan painottava PHB Ethical Beauty -puoti. Puodissa on helppo pyörähtää kauppareissun yhteydessä ja hoitola puolestaan tarjoaa rentouttavia hetkiä joustavan aikataulun mukaan.

Kahden työhönsä intohimoisesti ja lämmöllä suhtautuvan SKY-kosmetologin luotsaama Rajamäen Pieni Hoitohuone avasi ovensa syksyllä 2015. Kolme ensimmäistä vuotta vierähti uimahallilla pienessä 20 neliön huoneessa, siitä hoitolan nimikin.

Viime syksynä Pia Niemelä ja Reija Salo ottivat yrittäjinä ison loikan siirtyessään liikekeskus Lähteeseen. Tuolloin muut työt jäivät ja edelleen pitkät päivät kuluvat nyt kokonaan unelmien toteuttamisessa omassa hoitolassa ja puodissa. Sopimusyrittäjänä on aloittanut Helmi Lookin kosmetologi Niina, joka palvelee muutamana päivänä viikossa.

– Jokaisella asiakkaalla on omat erityiset tarpeensa, jotka huomioimme parhaamme mukaan ja pyrimme vastaamaan niihin. Runsas vakituisten asiakkaiden määrä osoittaa, että olemme tässä onnistuneet. Pyrimme aina rentouttavaan hoitolakäyntiin. Jokainen asiakas saa varaamallaan ajalla täyden huomiomme. Siitä on tullut paljon kiitosta.

Hoitoa päästä varpaisiin

Käsistään taitavat kosmetologit hoitavat asiakkaansa aina päästä varpaisiin. Kasvohoitoja löytyy lyhyistä hemmotteluhetkistä tehokkaisiin erikoishoitoihin. Palveluvalikoimassa ovat myös kestovärjäykset ja ripsien kestotaivutukset, jalkahoidot, käsihoidot, lakkaukset sekä sokeroinnit. Myös hieronnat klassisesta kuumakivihierontaan löytyvät valikoimasta.
Hoitolasarjana Pienessä Hoitohuoneessa on Yon-KA Paris, ranskalainen fytoaromaattinen kosmetiikkasarja.

– Se on ollut meillä alusta asti, kietonut meidät aromaattiseen maailmaansa ja tuottanut toivottuja tuloksia kerta toisensa jälkeen. Ranskalainen perheyrityksen kehittämä ammattisarja on ollut markkinoilla yli 60 vuotta ja tarina jatkuu vahvana.

– Kotimaisella ja luonnonmukaisella EkoPharmalla tehdään luonnonkosmetiikkaan panostavien asiakkaiden kasvohoidot. Sarja on kehitetty suomalaiselle iholle ja marjaisat tuotteet ovat tehokkuuden lisäksi miellyttävän tuoksuisia ja myös herkän ihon luottoystäviä.

Pistäydy kosmetiikkapuotiin

Hoitolassa käytössä olevien sarjojen tuotteita saa ostaa myös kotiin hoitolan yhteydessä olevasta PHB Ethical Beauty -puodista. Se on Suomen ensimmäinen PHB-store, maailmalla näitä on jo useita. Pieni Hoitohuone tuo maahan kyseistä sarjaa. PHB Ethical Beauty on maailman laajin 100-prosenttisesti vegaaninen ja luonnollinen kosmetiikkasarja, josta löytyvät tuotteet ihonhoitoon päästä varpaisiin sekä ehostukseen.

Puodin nimikkosarjan lisäksi sieltä löytyy myös muita luonnonkosmetiikkaa olevia tuotteita, mm. meikkejä, tuotteita suihkuun ja aurinkorannalle sekä päivittäiseen koko vartalon ja kasvojen ihon hoitoon. Valikoimassa on myös pieni määrä koruja ja muuta ”kemikalioon” sopivaa.

Pia ja Reija toivovatkin ihmisten poikkeavan rohkeasti sisään tutustumaan.
– Mielellämme opastamme, autamme tuotevalinnoissa ja neuvomme ihonhoidossa. Hoitolassamme teemme töitä sopimuksen mukaan ja olemme monesti paikalla, vaikka puoti ei ole auki. Jos haluaa tulla ostoksille virallisen puotiajan ulkopuolella, kannattaa soittaa tai laittaa viestiä vaikka edellisenä päivänä.

Pieni Hoitohuone on ottanut käyttöön mobiilikortilla toimivan kanta-asiakasohjelman. Edut ovat välillä tuntuviakin ja syksymmällä on tiedossa myös kanta-asiakkaille suunnattuja tapahtumia. Liittyminen ei maksa mitään. Se vaatii vain käynnin puodissa täyttämässä liittymislomakkeen.

HaBalance

Reiki- ja shiatsuhoitoja Pienellä Hoitohuoneella tekee sopimusyrittäjä Hannele Kettunen. Hän on stressinhallintaan erikoistunut personal trainer, ryhmäliikuntaohjaaja sekä shiatsu- ja reikihoitaja.

Reikihoito on lempeä energiahoitomuoto, joka puhdistaa vanhoja tunnekuormia ja laittaa kehon omat paranemisprosessit liikkeelle. Shiatsuhoito on kokonaisvaltainen kehon energiakiertoa parantava hoito, josta voi saada apua mm. stressioireisiin ja lihasjännityksiin.

Yhteystiedot

Rajamäen Pieni Hoitohuone Oy
Liikekeskus Lähde, Kiljavantie 5, 05200 Rajamäki
Puh. 040 839 2311
info@pienihoitohuone.fi
www.pienihoitohuone.fi