Koti Klaukkala-Nurmijärvi-Rajamäki Lähteestä löytyy myös Rajamäen apteekki

Lähteestä löytyy myös Rajamäen apteekki

Rajamäen apteekki, Lähteen liikekeskus
Aina hyvän asiakaspalvelun varmistamiseksi Rajamäen apteekissa työskentelee suuri joukko farmasian ammattilaisia, joista osa ehti kuvaan.

Rajamäen apteekki haluaa palvella lähialueen asukkaita hyvin ja asiantuntevasti ja olla myös mukana kehittämässä paikkakunnan elinvoimaisuutta. Muutto liikekeskus Lähteeseen teki apteekkiasioinnista entistäkin vaivattomampaa.

Lähiapteekilla on oma, erittäin tärkeä paikkansa alueen asiakaskunnan terveydenhuollossa ja hyvinvoinnin edistämisessä. Hyvä sijainti liikekeskuksessa ja aukioloaikojen lisäys on ollut Rajamäen apteekin asiakkaiden mieleen.

Nyt palvelut ovat saatavissa kaikkina viikonpäivinä, myös sunnuntaisin. Juhlapyhien aukioloajat kannattaa tarkistaa netistä.

Varsin tarpeelliseksi on apteekkari Anne Ansolahden mukaan osoittautunut apteekin kotiinkuljetuspalvelu, jota tehdään lähialueille. Toinen monen asiakkaan tai hänen läheisensä arkea helpottava palvelu on annosjakelu.

– Se on turvallinen, kustannuksia säästävä ja helppo tapa huolehtia oikeiden lääkkeiden otosta oikeaan aikaan. Palvelu sopii erityisesti henkilöille, joilla on säännöllinen lääkitys ja paljon lääkkeitä tai joilla on esimerkiksi muistihäiriöitä. Lääkkeet toimitetaan aina kahdeksi viikoksi kerrallaan. Palvelu voidaan aloittaa, kun asiakkaan kokonaislääkitys on tarkistettu yhdessä lääkärin kanssa.

Laajat tuotevalikoimat ja Avainapteekin edut

Rajamäen apteekista löytyy laaja apteekkikosmetiikan valikoima. Myös eläintuotteiden valikoima on suhteellisen laaja. Siitä löytyy muun muassa keraamiseen lämpöheijastukseen perustuvia Back on track -sarjaan kuuluvia tuotteita, kuten peite ja panta.

Kuuluminen Avainapteekit-ketjuun merkitsee sitä, Rajamäen apteekista löytyvät ketjun kuukausittain vaihtuvat monipuoliset ja ajankohtaiset Avainasiakastarjoukset. Lisäksi Avainasiakkaan kaikki reseptivapaat ostokset kerryttävät ostohyvitysalennusta sovitun taulukon mukaan. Asiakas saa senhetkisen kertymän mukaisen alennuksen suoraan kassalla kaikista normaalihintaisista itsehoitotuotteista, jotka eivät ole lääkkeitä.

Ketju julkaisee myös paljon terveystietoa sisältävää asiakaslehteä. Uutuutena on Avainasiakkaiden vauvapaketti, joka sisältää infolehtisiä sekä vauvan ensimmäiset D-vitamiinitipat.

Lääketurvallisuus koskettaa jokaista

Suomessa on totuttu siihen, että lääkkeet ovat aitoja, oikeita ja turvallisia käyttää.

– Asia koskettaa meitä jokaista ja siihen on viime aikoina kiinnitetty entistä enemmän huomiota. Turvallisuuteen kuuluu esimerkiksi se, että lääkkeet pitää aina säilyttää omissa alkuperäisissä pakkauksissaan sekä hävittää oikein, eli tuoda vanhentuneet lääkkeet apteekkiin.

Lääketurvallisuutta ovat osaltaan lisänneet sähköinen resepti ja EU:n varsin tuore lääkevarmennusjärjestelmä.

Voit valtuuttaa toisen hoitamaan apteekkikäyntisi

Jos et voi itse asioida apteekissa, voit valtuuttaa toisen henkilön hoitamaan apteekkikäyntisi. Valtuuttamasi henkilö voi hoitaa reseptiasioita puolestasi, kun laadit ennakkoon sähköisen valtuutuksen netin www.suomi.fi-palvelussa.

– Valtuutuksen voi antaa vain yhtä kertaa varten tai pidemmäksi aikaa. Valtuutuksen tekeminen helpottaa mukavasti arkea. Neuvomme mielellämme asiassa, apteekkari lupaa.

Varaudu syksyn vitsauksiin

Flunssat ja täit ovat suomalaisten jokasyksyisiä vitsauksia.

– Flunssakauteen kannattaa varautua esimerkiksi oikeanlaisella sinkkivalmisteella. Sellainen on paikallisesti käytettävä sinkkiasetaatti, ei mikä tahansa sinkki miten tahansa käytettynä. Oikea tuote torppaa flunssan tehokkaasti.

Täitartuntojen ehkäisyyn on kehitetty paljon erilaisia uusia tuotteita, jotka estävät täiden tarttumista hiuksiin tai torjuvat niitä tuoksullaan.

Rajamäen apteekki
Lähteen liikekeskus