Koti Autoilu Matka jatkuu, kun tiepalvelu rientää avuksi

Matka jatkuu, kun tiepalvelu rientää avuksi

479
Hinausautokeskus
Hinausautokeskuksen monipuolisella kalustolla erilaiset kulkuneuvot saadaan hinattua ja vinssattua vaikeistakin paikoista.
Pistä muistiin Hinausautokeskuksen päivystyspuhelinnumero, sillä melkein aina autoon tulee tien päällä ongelma yllättäen. Päivystys toimii 24 tuntia vuorokaudessa ja nopeimmillaan yrityksen tiepalvelu ehtii apuun jo puolessa tunnissa.

Hinausautokeskus palvelee tiellä liikkujia moposta kuorma- ja linja-autoon pääkaupunkiseudulla ympäri vuorokauden kaikkina viikonpäivinä viikonloput ja juhlapyhät mukaan lukien.

Yrityksen toimitilat sijaitsevat Helsingin Ala-Tikkurilassa. Siellä pystytään tekemään myös nosturia käyttäen nopeasti pienkorjauksia ilman ajanvarausta aina jonkun mekaanikon ollessa paikalla.

– Olemme aina valmiita auttamaan. Avunpyynnön tullessa meille ammattilaisemme arvioi, voidaanko vika korjata paikan päällä saman tien vai onko hinaus joko meidän tai johonkin toiseen korjaamoon välttämätön, kertoo Hinausautokeskuksen markkinoinnista vastaava Sami Sipilä. Hän toimii perheyrityksessä kolmannessa polvessa yhdessä veljiensä Tomin ja Jonin kanssa. Hinaustoimintaa on harjoitettu jo 1960-luvulta ja nyt yrityksen omistavat veljesten vanhemmat Mikko ja Lisbet Sipilä.

Yksi soitto riittää

Hinausautokeskus on kehittänyt tiepalveluyksikkönsä yhdessä Autoliiton kanssa ja yritys on ainoa pääkaupunkiseudulla toimiva Autoliiton hinaus- ja tiepalvelu yhteistyökumppani.

– Toiminnan tarkoituksena on auttaa matkantekijän keskeytyneen matkan jatkumista omalla ajoneuvollaan aina, kun se vain on mahdollista. Kun autoilija soittaa meille, hänen ei tarvitse tietää välttämättä autosta mitään muuta kuin rekisterinumero. Saamme sillä nopeasti vianetsintää ja korjausta varten tarvitsemamme yksityiskohtaiset tiedot Autorekisterikeskuksesta, kertoo Sami Sipilä.

Jos ajoneuvossa on kaskovakuutus, se korvaa lähes aina hinauspalvelut. Hinta vaihtelee ajankohdan mukaan noin 150–300 euroon hinaukselta. Hinausautokeskuksella on myös mahdollisuus siirtää ajoneuvo iltaisin tai viikonloppuisin turvaan useiden korjaamoiden lukituille alueille ilkivallan estämiseksi.

Hinausautokeskus Tiepalvelu
Hinausautokeskus on aina valmiina auttamaan.
Apu on lähellä 24 h

Tyypillisiä tiepalvelun töitä ovat käynnistys- ja akkupalvelu, oven avaukset, väärän polttoaineen poistaminen ja rengasapu, kuten paikkaukset ja vaihdot.

– Meiltä saa myös lainarenkaan. Varastostamme löytyy 20–30 yleisintä kokoa, joten autoa ei tarvitse seisottaa turhaan rikkoutuneen renkaan takia.

Hinausautokeskuksen nettisivulla on mielenkiintoisia autoiluun liittyviä blogitekstejä. Chatin kautta voi myös saada päiväsaikaan ammattilaisilta nopean vastauksen kysymyksiinsä.

Lorahtiko tankkiin väärää polttoainetta?

Hinausautokeskuksen polttoainetankin tyhjennyspalvelu 24 h pelastaa, jos tankkiin on tullut loroteltua väärää polttoainetta.

Palveluun kuuluu hinaus tiepalvelun korjaamolle, jossa tankki ja polttoainejärjestelmä imetään tyhjäksi alipainejärjestelmän kautta ja puhdistetaan sekä vaihdetaan suodattimet. Tankin tyhjennys tehdään odottaessa korjaamo-olosuhteissa, jotta asiakkaalle pystytään takaamaan parempi lopputulos. Matka voi jatkua välittömästi tyhjennysoperaation jälkeen.

Yhteystiedot

Hinausautokeskus Oy
Juhtatie 2, 00750 Helsinki
Puh. 09 350 8550

Päivystys 24 tuntia
asiakaspalvelu@hinausautokeskus.fi
www.hinausautokeskus.fi