Koti Espoo ME-Fysiotiimi

ME-Fysiotiimi

243
ME-fysiotiimi Espoo

ME-Fysiotiimi auttaa sinua liikkumaan tavoilla, joissa kehosi kuormitus on mahdollisimman optimaalista, tehokasta ja kivutonta.

Fysioterapialaitos ME-Fysiotiimi on vuodesta 1984 yhdessä toimineiden Erja Kourin ja Monica Ebneth-Pihlaniemen vuonna 2002 perustama yritys. Samanhenkiset, kokonaisvaltaisesti ajattelevat ammattilaiset täydentävät toisiaan omalla erikoisosaamisellaan ja kokemuksellaan.

Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaan erikoistuneessa ME-Fysiotiimissä korostuvat ammatillinen osaaminen, jatkuva lisäopin etsintä, asiakastyytyväisyys sekä turvallinen, luotettava ja riskitön fysioterapia.

Nyt ammattilaisjoukkoon on liittynyt fysioterapeutti Niko Vieremä. Hän on työskennellyt aiemmin myös urheilevien lasten ja nuorten parissa tehden toiminnallisia kartoituksia sekä alaraaja-analyysejä. Nikon erikoisosaamiseen kuuluu muun muassa kehon luonnollisia paranemisprosesseja tukeva ja jännitteitä poistava pehmeä manuaalinen hoitomuoto, kraniosakraaliterapia.

Tiimi kuvaa toimintaansa näin:
ME-Fysiotiimi Espoo
Monica Ebneth-Pihlaniemi (vas.) Niko Vieremä ja Erja Kouri näyttävät, kuinka olkapääongelmaa lähdetään selvittämään huomioimalla koko keho.

Meillä on toiminnallinen fysioterapeuttinen lähestymistapa, jossa huomioidaan koko ihminen.

Pyrimme ammattitaidolla auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi on se sitten kivun väheneminen, toimintakyvyn paraneminen, liikkeen tai liikkumisen helpottuminen tai rentoutuminen. Meitä kiinnostaa löytää syy ongelmasi taustalla, ei niinkään pelkän oireen hoito. Kun selkä on kipeä, on löydettävä kipua syöttävä ongelma. Tämä näkemys edellyttää, että ymmärrämme, miten koko keho toimii ja miten tietyn alueen ongelmat vaikuttavat toisten kehon osien toimintaan.

Monet pienet asiat päivittäin monta kertaa toistettuna saattavat ylikuormittaa rakenteitasi ja aiheuttaa kipua. Pienillä muutoksilla voidaan keventää rasitusta. Esimerkiksi koiran ulkoiluttaja voi päästä nykimisen aiheuttaneesta olkapääkivusta vaihtamalla joustavaan hihnaan. Ensimmäinen askel onkin havainnoida, mihin kannattaa kiinnittää huomiota.

Harvoin nykyihmisten ongelmiin on kuitenkaan vain yhtä syytä. Haetaan asioihin syy-seuraussuhteita, jotta päästään etenemään sinun tavoitteesi saavuttamiseen. On myös yhdessä ymmärrettävä, miten tunteesi sekä asenteesi siitä, mitä samaan aikaan koet ja käyt läpi, voi vaikuttaa kehon toimintaan.

Koko tiimin erityisosaamista on tuki- ja liikuntaelinten fysioterapia, liikkeen analysointi, yksilöllisen harjoittelun ohjaus ja seuranta. Autamme oikean kivuttoman liikkeen ja liikkumisen löytymisessä. Harjoittelu voi olla myös Pilates-menetelmällä toteutettua. Yleensä kuitenkin yhdistämme eri keinoja, menetelmiä ja tekniikoita, kuten esim. manuaalista terapiaa, faskiakäsittelyjä, LymfaTouch-hoitoa, akupunktiota jne. Viime vuosina olemme työskennelleet paljon myös ratsastajien ja muusikkojen kanssa.

Hoidamme manuaalisesti, neuvomme, ohjaamme ja kannustamme sinua, jotta voit saada aikaan muutoksia kehossasi. Emme pysty parantamaan toista ihmistä, mutta auttamaan hänen omassa paranemisprosessissaan. Tehdään muutosta yhdessä!

Suomalainen fysioterapia on korkealaatuista

ME-Fysiotiimiläiset ovat ylpeitä siitä, että suomalainen fysioterapia on korkealaatuista ja ammattilaiset seuraavat valppaina alan kehitystä. Erilaisissa verkostoissa esimerkiksi lääkärit ja fysioterapeutit vaihtavat kuulumisia. Myös kansainvälisiä yhteyksiä ylläpidetään.

Enemmän tietoa tekijöistä ja palveluista löydät nettisivuilta. Jos haluat lisätietoja, laita sähköpostia info@mefysiotiimi.fi.

Yhteystiedot

ME-Fysiotiimi Oy
Rummunlyöjänkatu 3
02600 Espoo
Puh. 09 221 1070
www.mefysiotiimi.fi