Koti Espoo Medilaserissa turvallisesti ja helposti eroon silmälaseista

Medilaserissa turvallisesti ja helposti eroon silmälaseista

Medilaser Espoo
Espoon Medilaserin henkilökuntaa: lähihoitaja Miia Neuvonen, optikko Sonja Varila-Räsänen ja ylilääkäri Harri Koskela.

Silmälasit ovat arkipäivää useille suomalaisille. Jo pitkään on kuitenkin ollut vaihtoehtoja lasittomaan elämään. Medilaser tarjoaa asiakkaille turvallisen ja helpon tavan päästä laseista eroon.

Aina silmälasien käyttö ei ole mahdollista esimerkiksi työn tai harrastusten takia. Joillekin lasien käyttö voi olla myös hankalaa tai jopa epämiellyttävää. Laseista on kuitenkin mahdollisuus päästä eroon. Medilaser tarjoaa laser-, linssi- ja kaihileikkauksia. Linssileikkauksella on mahdollista päästä eroon ikänäöstä ja näin vapautua sekä kauko- että lähilaseista.

– Palveluihimme kuuluu myös silmälääkärin vastaanotto, Medilaserin ylilääkäri Harri Koskela kertoo.

Kaikki lähtee maksuttomasta arviosta

Medilaserin kotisivuilla voi tehdä testin, jonka tietojen perusteella saa optikon yhteydenoton ja leikkausarvion suositellusta menetelmästä maksutta. Varmuuden toimenpiteen soveltuvuudesta saa optikon esitutkimuksessa, jossa kartoitetaan tarkasti silmien soveltuvuus toimenpiteeseen.

– Mikäli silmät ovat terveet eikä leikkauksen estäviä silmäsairauksia ole, varataan esitutkimuksen jälkeen leikkausaika. Pyrimme siihen, että leikkaukseen pääsee viikon sisällä esitutkimuksesta. Mikäli kaihipotilas haluaa tulla suoraan leikkaukseen, tarvitsee hän silmälääkärin lähetteen, Koskela lisää.

Laser-, linssi- ja kaihileikkaukset kestävät toimenpiteenä ainoastaan noin 10-20 minuuttia. Leikkaukset tehdään päiväkirurgisesti, joten aikaa tarvitsee varata kokonaisuudessaan vain pari tuntia.

Kaikissa leikkausmuodoissa jälkihoitona on silmätippahoito, joka kestää toimenpiteestä riippuen muutamasta viikosta kuukauteen.

Leikkauksen riskit ovat erittäin pienet

SMILE-tekniikka aloitettiin ensimmäisenä Suomessa Medilaserissa vuonna 2012. SMILE-tekniikalla ei tarvitse tehdä enää läppää sarveiskalvon pintaan, vaan taittovirheen korjaus tehdään sarveiskalvon sisään.

Laserleikkaus voidaan tehdä 18 vuotta täyttäneelle henkilölle, jolla ei ole tapahtunut suuria muutoksia silmän taittovirheen määrässä viimeisen parin vuoden aikana.

Koskela kehuu Medilaserin lääkäreitä erittäin kokeneiksi ja leikkaustuloksia hyviksi.

– Medilaserin klinikoita on yhteensä kymmenen. Pääkaupunkiseudulla toimimme Espoon Isossa Omenassa sekä Vantaan Tikkurilassa. Meille on helppoa ja kätevää tulla joko omalla autolla tai julkisten liikenneyhteyksien avulla. Espoossa toiminta suuressa kauppakeskuksessa varmistaa myös sen, että potilaan saattaja voi kuluttaa aikaa esimerkiksi tekemällä ostoksia ja autoilijoille löytyy reilusti maksutonta pysäköintitilaa.

MedilaserYhteystiedot

Valtakunnallinen ajanvarausnumero 020 780 6201