Koti Espoo Megaeläin palasi Isoon Omenaan

Megaeläin palasi Isoon Omenaan

529
Eläinkauppa Megaeläin Iso Omena
Laura Brask ja Lauri Ojalehto toivottavat entiset ja uudet asiakkaat tervetulleiksi Megaeläimen uuteen myymälään, vaikka oman lemmikin kanssa.

Täyden palvelun eläinkauppa Megaeläin on palannut takaisin Isoon Omenaan. Yksilöllistä asiantuntevaa palvelua tarjoava liike löytyy nyt parkkihallin vierestä suoraan Prisman ja Citymarketin alapuolelta.

Megaeläin on 15-vuotias, pieni yksityinen yritys. Täyden palvelun eläinkaupan monipuolisiin valikoimiin kuuluvat akvaariot, matelijat, jyrsijät, kanit, linnut sekä koirien ja kissojen ruuat ja tarvikkeet.

Megaeläin Iso Omena
Ammattitaito näkyy Megaeläimen myyjien tavassa huolehtia myös myymälässä myynnissä olevista eläimistä.

Megaeläin joutui väistymään Isosta Omenasta metrotyön alta, mutta palasi sinne uusiin tiloihin toukokuun alussa. Sijainti parkkihallin vieressä on erinomainen. Autolla tullessa perille löytää helposti seuraamalla Prisma-kylttejä. Kun autolla pääsee ihan liikkeen viereen, ei usein painavia tai suurikokoisia ostoksia tarvitsee kanniskella pitkälle. Kävellen tullessa ei voi eksyä, kun tulee market-tasolta liukuportaat alas.

Ison Omenan lisäksi Pasi Mannilan ja Sanna Lehdon omistamalla yrityksellä on isompi myymälä Itiksessä.

– Tarvittaessa tavarat kulkevat nopeasti liikkeestä toiseen. Ja jos valikoimistamme ei löydy jotain, saamme sen nopeasti jostakin käyttämistämme kymmenistä tukuista. Kyselemme ja otamme mielellämme vastaan myös asiakkaiden toiveita valikoimaa täydentäessämme, kertoo Pasi Mannila.

Asiantuntevaa palvelua

Yrittäjä kertoo Megaeläimen panostavan todella paljon henkilökunnan osaamiseen ja asiantuntevaan palveluun. Kaikki myyjät ovat koulutettuja eläintenhoitajia. Yritys työllistää yhteensä 15 ammattilaista.

– Palvelu on se, millä voimme kivijalkakauppana erottua eduksemme. Lisäksi pyrimme olemaan edullinen täyden palvelun eläinkauppa. Henkilökuntamme osaa kertoa muun muassa, mitä eri eläimet syövät ja millaisia tarvikkeita niille kannattaa hankkia. Lemmikin terveys on jokaiselle tärkeä juttu. Terveyteen liittyviä kysymyksiä tulee paljon.

Kotimaisuutta suosien

Megaeläimessä suositaan suomalaista kaikessa mahdollisessa. Jyrsijät ja kanit tulevat kotimaisilta kasvattajilta, osin Sanna Lehdon itse kasvattamina hänen omalta tilaltaan.

– Koirien ruokinnassa suositaan nyt meillä ja muualla raakaruokia. Ne muodostavat jo kolmanneksen tarjottavasta ravinnosta. Meillä on tarjolla pakasteina laaja valikoima raakaruokia kolmelta kotimaiselta valmistajalta, kertoo Pasi Mannila.

Megaeläin palvelee Isossa Omenassa
arkisin kello 10–21,
lauantaisin 10–19 ja
sunnuntaisin 12–18.

Yhteystiedot

Megaeläin
Kauppakeskus Iso Omena
Piispansilta 11, P1-krs
Puh. 050 543 3160
www.megaelain.fi