Koti Helsinki Monipuolista terveyttä edistävää yksilöllistä hoitoa

Monipuolista terveyttä edistävää yksilöllistä hoitoa

550
Herttoniemen Fysikaalinen Hoitolaitos

Kun keho kipuilee jostain kohtaa, kaipaa huolta tai rasituksesta palautumista, kannattaa kääntyä ajoissa luotettavan terveydenhoitoalan ammattilaisen puoleen. Herttoniemen Fysikaalisessa Hoitolaitoksessa heitä työskentelee tiimi, joilla jokaisella on oma erikoisosaamisalueensa.

Yhteistyötä, hyvää ammattitaitoa ja kokemusta hyödyntäen pystytään asiakkaalle tarjoamaan yksilöllinen hoito ja kuntoutus sekä tarvittava opastus.

Herttoniemen Fysikaalinen Hoitolaitos
Fysioterapeutti Inari Degener ja jalkaterapeutti Anna Rask-Valariutta ohjaavat liikeharjoituksia.
Perinteisiä ja uudempia keinoja

Lihas- ja nivelkipuihin saadaan lievitystä perinteisiä fysikaalisia hoitoja ja manuaalista terapiaa käyttäen.

– Omassa kuntosalissamme voimme yhdessä asiakkaan kanssa harjoitella ja tarkistaa liikkeiden oikean tekotavan.

Fysioterapeutti Inari Degener antaa myös akupunktiohoitoja, joilla saattaa saada nopean lievityksen kipuun tai lihasjännitykseen. Hoito sopii silloinkin, jos keho on kosketusarka esimerkiksi hermokivun vuoksi.

Helpotusta kipuihin päästä varpaisiin

Osteopaatti (AMK) Tero Honkanen kertoo osteopatian soveltuvan hyvin esimerkiksi alaselän kipujen ja päänsäryn hoitoon, hengitysvaikeuksien lievittämiseen sekä ylä- ja alaraajojen puutumisoireiden selvittämiseen. Kroonisissa vaivoissa kannattaa kokeilla osteopatiaa hieronnan sijaan.

Manuaalista jalkaterapiaa ja Vodder-Lymfaterapiaa tarjoaa AMK-koulutettu Anna Rask-Valariutta. Hän kertoo, että jalkaterapiassa tutkitaan ja kuntoutetaan alaraajojen, varsinkin nilkan ja jalkaterän kipuja, asentomuutoksia sekä liikerajoituksia.

– Lymfaterapia on hyvin kevyttä ja rytmikästä. Otetekniikalla elvytetään kehon imusuoniston ja aineenvaihdunnan toimintakykyä. Terapialla hoidetaan turvotuksia ja vilkastutetaan aineenvaihduntaa.

Pidämme Hyvinvointi-iltoja, joista löytyy lisätietoa kotisivuiltamme.

Yhteystiedot

Herttoniemen Fysikaalinen Hoitolaitos
Niittaajankatu 1, 00810 Helsinki
Puh: (09) 783 856
fysioterapia@hfh.fi
www.hfh.fi