Koti Espoo Edulliset lukiokirjat, myös käytetyt, näppärästi tutulta toimittajalta

Edulliset lukiokirjat, myös käytetyt, näppärästi tutulta toimittajalta

263
Kaupoille.fi / Laskentaväline Puistolantori
Juha Valtonen (vas.), Arvo Valtonen, Lauri Stark ja Jari Valtonen palvelevat innolla jo toista vuotta lukiokirjojejen verkkokaupan asiakkaita. Tilaukset voi halutessaan noutaa Laskentavälineen toimistolta.
Tilaa lukiokirjat kerralla www.kaupoille.fi-verkkokaupasta ja kurkkaa, mitä uutta opetusalalta on saatavissa. Laajentunut kauppa on luotettavana laskinten ja mittausvälineiden maahantuojana ja myyjänä tunnetun Laskentavälineen uusi aluevaltaus ja palvelu asiakkaille.

Laskentaväline Oy on vuonna 1970 perustettu perheyritys, jonka toiminta ja juuret ovat vahvasti Puistolassa. Yrityksen isä on Arvo Valtonen. Hän kuvaa itseään muiden tapaan joka paikan höyläksi, mutta myös yrityksen toimitusjohtajaksi, hallituksen puheenjohtajaksi, isäksi, ukiksi ja isoukiksi.

Laskentavälineessä Arvon neljästä lapsesta työskentelee Jari Valtonen. Yrittäjäperhe vaikuttaa myös Puistolan Kunto Areenassa sekä vuonna 2006 perustetussa tietoturvapalveluja tuottavassa asiantuntijayritys XCure Solutions Oy:ssä, jossa työskentelee Juha Valtonen. Sen erityisalaa ovat tietoturvatukipalvelut, suojauspalvelut sekä tiedonpalautus.

Arvo Valtonen kertoo, että nykyisten laskinten edeltäjät alkoivat kehittyä 1970-luvun alkupuolella.

– Vuonna 1974 meillä oli kaksi mallia. Taskulaskin oli aluksi erittäin kallis. Vähitellen hinnat laskivat. Nyt hyvän lukiolaisen laskimen saa vähän alle 180 eurolla sisältäen ohjelmalisenssin tietokoneeseen.

kaupoille.fiHyville ostoksille www.kaupoille.fi

Laskentaväline tunnetaan kouluissa, varsinkin lukioissa kautta maan laskimista ja fysiikan mittauslaitteista. Nyt valikoimassa on lukiokirjat, uudet ja käytetyt, joita Suomesta löytyy yhteensä reilut toista tuhatta eri kirjaa. Samalla kustantajallakin on useassa oppiaineessa monta eri sarjaa esimerkiksi kielissä, matematiikassa tai fysiikassa.

– Tiedämme kokemuksesta, että kirjojen metsästäminen voi olla lukiolaiselle melkoinen urakka. Sitä lähdimme helpottamaan verkkokauppamme avulla. Nyt sieltä voi etsiä, siirtää ostoskoriin ja maksaa kerralla vaikka kaikki tarvitsemansa kirjat. Koko paketti tulee meille parissa päivässä. Sen voi noutaa Puistolantorin toimistoltamme tai se voidaan postittaa.

Lukiokirjojen lisäksi verkkokaupasta löytyy muun muassa opetusalan oppaita opettajille tai vanhemmille sekä muuta opetusalan välineistöä.

– Ala on melkoisessa myllerryksessä ja monenlaista uutta kehitellään. Seuraamme tiiviisti, mitä tapahtuu. Kannattaa siis käydä nettisivuilla katsomassa, mitä kiinnostavaa kaupassa on milloinkin tarjolla. Pienenä toimijana olemme ketteriä palvelemaan asiakkaita, tuotepäällikkö Lauri Stark toteaa.

Paikalliselle salille on helppo tulla

Kunto-Areena PuistolaPuistolan Kunto Areena tuli Valtosen perheeseen, kun paikallisen kuntosalin toiminnan jatkuminen Puistolantorin laidalla haluttiin varmistaa vuonna 2012.
Monipuolisella salilla treenaavat niin nuoret kuin vähän iäkkäämmätkin sulassa sovussa.
Avainkortilla pääsee harjoittelemaan milloin haluaa. Kortille voidaan ladata aikaa vaikka 1 kuukausi tai käyntejä 10 kertaa, ihan kunkin oman halun mukaisesti.

Yhteystiedot

Laskentaväline Oy
Puistolantori 4,
00760 Helsinki
Puh. 09 388 1912
info@kaupoille.fi
www.laskentavaline.fi
www.kaupoille.fi

Kunto Areena
Puistolantori 1,
00760 Helsinki
info@kuntoareena.fi
www.kuntoareena.fi