Koti Autoilu Öljynvaihto täytti 25 vuotta 24.2.2019

Öljynvaihto täytti 25 vuotta 24.2.2019

1480
Öljynvaihto Service Center / Autoasi Porvoo
Tarmolaan voi ajaa öljynvaihtoon ilman ajanvarausta.
Öljynvaihto on uusinut tilansa Porvoon Tarmolassa sekä pääli- että sisäpuolelta. Talossa tehdään ammattitaidolla kaikki huollot ja korjaukset kaikenikäisiin ja -merkkisiin henkilö-, paketti- ja matkailuautoihin.

Vuodesta 1994 toiminut Öljynvaihto Service Center kuuluu suomalaista työtä edistävään Autoasi-korjaamoketjuun. Sen kaikki yli 200 eri puolilla maata toimivat yritykset ovat yrittäjävetoisia korjaamoita.

Öljynvaihdon koulutetun, kokeneen ja osaavan henkilöstön apuna työssä on nykyaikainen tekniikka. Palvelu pelaa sujuvasti suomeksi ja ruotsiksi.

Ei ajanvarausta

Korjaamolle voi ajaa öljynvaihtoon ilman ajanvarausta suoraan oman aikataulunsa ja matkansa mukaisesti. Vaihto tehdään nopeasti ja edullisesti. Halutessaan voi ajan toki varatakin.

Korjaamohallin toisella puolella tehdään isoja korjauksia, kuten jakopään vaihdot sekä isot laakeri-, iskunvaimennin- ja jarrukorjaukset. Toiselle puolelle keskitetään pienemmät korjaukset, kuten ilmastointihuollot ja aurauskulmien säädöt sekä pakettiautojen huollot.

Öljynvaihto Service Center palvelee arkisin kello 8–17.

Yhteystiedot

Öljynvaihto Service Center / Autoasi
Työpajatie 15
06150 Porvoo
Puh. 0400 905 005
www.oljynvaihto.com