Koti Helsinki Parturi-kampaamo Salon Wellcome toivottaa tervetulleeksi kaikki vauvasta vaariin!

Parturi-kampaamo Salon Wellcome toivottaa tervetulleeksi kaikki vauvasta vaariin!

922
Parturi-Kampaamo Salon Wellcome Pukinmäki Helsinki
Salon Wellcomen tytöt (Jenni Virtanen vasemmalla ja Johanna Kaislasalmi keskellä) toivottavat sinut tervetulleeksi.

Pukinmäen sydämessä jo yli kahdeksan vuotta palvellut Parturi-kampaamo Salon Wellcome toivottaa tervetulleeksi kaikki vauvasta vaariin!

Tällä hetkellä liikkeessä työskentelee kolme kampaajaa, jotka taitavat niin miesten hiusten leikkaukset kuin mallinmuutokset. Myös haastavat värinmuutokset, tyylikäs balayage tai trendikäs pastelli onnistuvat. Moni asiakas käy viikottaisessa kampauksessa. Pitkin vuotta tehdään paljon kampauksia ja meikkejä esimerkiksi häihin, valmistujaisiin ja vanhojentansseihin.

Salon Wellcome käyttää töissään kotimaisia KC Professionalin värejä, Four Reasons pesu- ja muotoilutuotteita. Liikkeestä löytyy myös hajusteherkkiä ja allergikkoja palveleva No Nothing -sarja. Liikkeen uusin tulokas on Joico, jonka tuotteet sisältävät keratiinia ja näin ollen vahvistavat hiuksia. Lisäksi valikoimista löytyy Foreverin Aloe Vera tuotteet.

– Testaamme ja pohdimme pitkään ennen kuin otamme tuotteita myyntiin. Uudistamme tuotevalikoimaa säännöllisesti asiakkaiden tarpeiden mukaan, liikkeen omistaja Johanna kertoo. Johanna on työskennellyt alalla jo yli 30 vuotta.

Ilmapiiri on tärkeä

– Hyvä ilmapiiri on meille erityisen tärkeää, Johanna toteaa. Jokaiselle asiakkaalle tarjotaan juotavaa ja pientä makeaa. Liikkeessä järjestetään myös esimerkiksi hemmotteluiltoja ja kiharruskursseja.

Viime jouluna järjestettiin Salon Wellcomen oma joulukalenteri, josta oli mahdollista voittaa esimerkiksi tuotteita. Kampaamo palvelee viitenä tai kuutena päivänä viikossa sopimuksen mukaan.

– Asiakkaiden mukaan mennään. Aamuvirkut tulevat jo ennen seitsemää ja iltaisin palvellaan joskus jopa yhdeksään asti, Johanna kertoo.

Kampaamoon on vaivatonta tulla julkisilla, sillä se sijaitsee aivan juna-aseman vieressä. Myös ilmaisia parkkipaikkoja löytyy runsaasti.

Ajan varaaminen on helppoa joko netissä tai soittamalla. Kiireettömissä asioissa on mahdollista ottaa yhteyttä myös Facebookissa, jossa työntekijät julkaisevat kuvia töistään.

Yhteystiedot

Salon Wellcome
Eskolantie 2, 00720 Helsinki.
Puh. 09 340 5585
www.salonwellcome.fi