Koti Asuminen Prima Kiinteistöissä jatkuu laadukas työ

Prima Kiinteistöissä jatkuu laadukas työ

290
Prima Kiinteistöt Oy LKV Espoo
Prima-tiimin muodostavat nyt Raimo Saarnia (vas.) ja Kari Randén sekä asiakaskäynnillä olleet Riikka Pfitzner-Saarnia ja Anna-Kaisa Arko. Pian tiimi kasvaa kahdella ammattilaisella.

Prima Kiinteistöt Oy LKV täyttää ensi vuonna 20 vuotta uuden yrittäjän ohjaksissa ja tutun työtiimin toteuttaessa arjessa yrityksen tuttuja arvoja, hyvää palvelua ja laadukasta työtä.

Raimo Saarnia aloitti viime vuonna Prima Kiinteistöjen yrittäjänä Riitta Santasalon jäädessä eläkkeelle. Omistajavaihdoksen aiheuttama ylimenokausi on nyt ohi ja vaihdos on saatu loppuun hallitusti.

– Asuntokauppa on käynyt tasaiseen tahtiin, hieman on kasvua viime vuoteen verrattuna. Asiakkaat ovat huomanneet vaihdoksen. Suuri osa toimeksiannoistamme tulee suosituksina entisiltä ja nykyisiltä asiakkailta. Lisäksi olemme saaneet mukavasti uusia toimeksiantoja aluetuntemuksemme ja näkyvän somemarkkinoinnin kautta. Se on hieno asia ja siitä kiitos kaikille.

Prima Kiinteistöjen vastaavana hoitajana ja myyntipäällikkönä toimii Riikka Pfitzner-Saarnia. Ammattilaistiimissä jatkavat tutut kasvot, Anna-Kaisa Arko ja Kari Randén.

– Tiimi kasvaa pian kahdella uudella osaajalla. Tarkoituksemme on myös laajentaa toimintaa Espoon ja Kauniaisten lisäksi Länsi-Helsingin alueella. Aika paljon on myynnissä myös uudiskohteita. Omasta rakennusteknisestä koulutuksestani uskon olevan hyötyä työssä, sillä ymmärrän rakennuksista ja rakentamisesta. Minulla on myös valmiina rakennusalan yhteistyöverkosto, kertoo Raimo Saarnia.

Pysytään kivijalkayrityksenä

Prima Kiinteistöt on toiminut koko ajan Mankkaanportin ostoskeskuksessa ja kivijalassa aiotaan pysyä jatkossakin. Toimisto on auki maanantaista torstaihin kello 9.30–17 ja perjantaisin kello 9.30–15.

– Ihmiset ovat oppineet löytämään meidät täältä. Meille on helppo tulla juttelemaan asuntoasioista vaikka kauppareissulla. Ikkunassamme pyörivät kohde-esittelyt pysäyttävät myös ohikulkijoita.

Luottamus ansaitaan laadukkaalla työllä

Prima Kiinteistöt on Espoon ensimmäinen laatujärjestelmän käyttöön ottanut kiinteistönvälittäjä. Koko asuntokaupan prosessi on määritelty järjestelmässä tarkasti. Jokaisessa asuntokaupassa ammattilainen on myyjän ja ostajan rinnalla kaupan kaikissa vaiheissa valvoen sekä toimeksiantajan että ostajan etuja.

– Jatkamme sitä samaa laadukasta työtä, josta yritys on opittu tuntemaan. Hyvä palvelu on ykkösasia. Sillä ja laadulla palvelemme asiakkaitamme. Lisäksi onnistunut ratkaisu edellyttää vahvaa osaamista ja pitkäjänteistä työtä.

– Osaamisemme kattaa kiinteistöt, tontit, uudiskohteet ja osakehuoneistot. Tonteista on kova kysyntä ja toimimme myös yhteistyössä rakennusliikkeiden kanssa.

Yrityksessä on koko tiimin voimin mietitty ja kirjattu, miten toimitaan. Sopimukseen ovat kaikki sitoutuneet ja siinä on täsmennetty yrityksen arvot ja tavoitteet. Kolmen vuoden kuluttua viimeistään tarkistetaan, missä mennään.

– Vahvuuksiamme ovat vankka Espoon asuntomarkkinoiden tuntemus, pitkä kokemus alalta ja etenkin hyvä alan koulutus, jota ylläpidämme säännöllisellä lisäkoulutuksella. Kaikilla välittäjillämme on laillistetun kiinteistönvälittäjän, LKV, tutkinto.

Kaikki markkinointikeinot käytössä

Yleiset asuntonäytöt ovat yrittäjän mukaan edelleen tärkeitä, sillä niiden ansiosta kynnys lähteä katsomaan ja miettimään kodinvaihtoa on matala.

– Ne mahdollistavat myös välittäjään ja hänen työskentelytapaansa tutustumisen. Jos harkitsee kodinvaihtoa, nykyisen asunnon arviointi on paras tapa päästä asiassa alkuun.

Yhteystiedot

Prima Kiinteistöt Oy LKV
Mankkaantie 2-4
02180 Espoo
(Mankkaanportin ostoskeskus)
Puh. 09 4520 700
myynti@primalkv.com
www.primalkv.com