Koti Helsinki Puugrilliherkkuja ja kansainvälisiä makuja

Puugrilliherkkuja ja kansainvälisiä makuja

864
Ravintola El Fogon Helsinki
Lounaan raikkaat alkupalat ja paljon valoisaa ravintolatilaa.

Ravintola El Fogonista löytyy kaupungin ensimmäinen oma puuhiiligrilli. Kokonaisten grilliaterioiden lisäksi uusi herttoniemeläisravintola tarjoilee runsaasti kansainvälisiä makuja iltaisin á la carte -listaltaan ja arkipäivisin runsaasta buffetlounaspöydästään.

Rodizio on alkujaan Brasiliasta kotoisin oleva nimitys monipuoliselle ateriakokonaisuudelle. Siihen kuuluu naudasta, lampaasta, porsaasta ja kanasta valittuja, hitaasti puuhiilillä vihannesten kera kypsennettyjä paloja. Ateria voidaan tuoda asiakkaille vartailla, leikataan pöydässä, josta herkkuja annostellaan kunkin ruokailijan lautaselle. Paistettu ananas leikataan pöydässä.

– Suomalaiset tuntevat vielä vähän huonosti tämän mainion ruokailumahdollisuuden, joka monissa maissa on suosittu, toteaa ravintoloitsija Ismail Ugucu. Hän on tutustunut kansainvälisiin keittiöihin varsinkin Etelä-Amerikassa ja Espanjassa.

Nyt maailman makutuulahduksiin on helppo tutustua Herttoniemessä, jossa Ravintola El Fogon on toiminut alkusyksystä lähtien.

Ravintola täyttyy lounasaikaan

El Fogonin arkilounas alkaa kello 10 ja pian sen jälkeen alkaa paikka täyttyä nälkäisistä asiakkaista. Lounasbuffeen monipuolista valikoimaa kiitellään ja pidetään erinomaisena. Lounas on tarjolla maanantaista perjantaihin kello 14 saakka.

Torstaisena testipäivänä oli tarjolla hernekeiton ja pannukakun lisäksi broileria hunaja-appelsiinikastikkeessa, lohipastaa valkoviini pinaattikastikkeessa, possunposkea olutsipulikastikkeessa ja kasviswokkia. Lisäksi ateriaan kuuluvat salaattipöytä, juomat, leipä, levite ja kahvi. Hinta 9,50, keittolounas 7,20.

Kaikki tarjottava valmistetaan omassa keittiössä. Kokin työpäivä alkaa aamukuudelta ja kiirettä pitää siihen asti, kun jokainen ruokailija on saanut nauttia ateriansa.

Ravintola El Fogon Helsinki
Baarin takana on käytettävissä erillinen kabinetti.
Mainio ilta- ja juhlaravintola

El Fogon on avoinna keskiviikosta lauantaihin kello 10-23 asti, tarvittaessa pidempäänkin. Ravintoloitsija lupaa tarkistaa aikoja, jos kysyntä kasvaa. Kello 15 jälkeen löytyy läheltä helposti myös parkkipaikkoja.

Ravintolassa on yhteensä 150 istumapaikkaa. Erilliseen kabinettiin mahtuu 40–50 henkeä viettämään ihan omaan rauhaansa vaikka syntymäpäiväjuhlia tai pikkujoulua. Ohjelma ja ruokailut sovitaan toiveiden mukaisesti.

Yhteystiedot

Ravintola El Fogon
Sahaajankatu 26
00810 Helsinki
Puh. 09 755 7676
info@elfogon.fi
www.elfogon.fi