Koti Klaukkala-Nurmijärvi-Rajamäki Rajamäen Uimahallissa kaikki tähtää hyvään oloon

Rajamäen Uimahallissa kaikki tähtää hyvään oloon

Rajamäen Uimahalli
Kävijöitä on uimahallissa riittänyt ennätystahtiin. Uimahalli ja kahvila ovat avoinna ma, ti, ke ja pe klo 6–21, to klo 10–21 sekä la ja su klo 10–19.

Rajamäen Uimahallissa ei sanota koskaan ei, vaan miksipä ei, kun asiakas tai henkilöstö tekee jonkun uudistusehdotuksen. Tuloksena onkin sitten kaikessa hyvään oloon tähtäävä monipuolinen liikunta-, viihtymis- ja työpaikka, alansa edelläkävijä.

Uimahallissa on touhua ja toimintaa aamuvarhaisesta myöhäiseen iltaan. Kaikenikäisille suunnatuista liikuntamahdollisuuksista voi valita uinnin, kuntosalin tai ryhmäliikunnan.

Rajamäen Uimahalli kahvila
Yllättävät kokeilut shmoothieissa ovat nousseet nopeasti hittituotteiksi.

Hallin kahvilaan voi pistäytyä maittavalle salaatti- tai keittolounaalle tai terveelliselle ja virkistävälle välipalalle. Valtaosa tarjonnasta valmistetaan paikan päällä tai hankitaan läheltä luomua suosien.

Hallin Pro Shopissa myydään uima-asujen, treenivaatteiden ja erilaisten urheilu- ja uintitarvikkeiden lisäksi tarkkaan mietittyjä oheistuotteita, kuten pesuhuoneissa käytössä olevia asiakkaita kiinnostavia käsisuihkuja.

Ei koskaan täysin valmis

Rajamäen Uimahalli kuntosaliKunnallisen osakeyhtiön toimitusjohtajana 18 vuotta työskennellyt Juha Ahonen on silminnähden hyvin ylpeä kotihallistaan, joka laajennuksen ja remontin jälkeen pystyy tarjoamaan entistäkin houkuttelevammat ja monipuolisemmat liikunta- ja kahvilapalvelut.

– Hallivierailuilta on aina makea tulla kotiin, ja eletty elämä on osoittanut, että tilamme toimivat. Puitteitakin tärkeämpi on kuitenkin osaava ja sitoutunut henkilöstömme. Vastaamme kaikesta itse. Mitään ei ole ulkoistettu.

Vuoden 2018 vesiliikuntapaikkanakin palkittu Rajamäen uimahalli on ollut ja haluaa jatkossakin olla rohkea edelläkävijä, jonka pitää uskaltaa tehdä asioita eri lailla. Ajatuksena on, ettei halli ole koskaan valmis. Aina löytyy kehitettävää.

Tule, löydä ja kerro kaverillekin

Rajamäen Uimahalli ryhmäliikuntaKun ilmapiiri on innostava ja maailmaa katsellaan avoimin silmin, löydetään Juha Ahosen mielestä uusia ideoita ympäriltä sekä läheltä että kauempaa. Juhan aisaparina työskentelevä ja muun muassa asiakaspalvelusta vastaava Kati Räty täydentää asiakastarpeiden kuuntelun ja huomioon ottamisen ensisijaisuutta.

Nyt Rajamäen uimahalli tarjoaa viikoittain noin 80 ohjattua ryhmäliikuntatuntia. Suunnilleen puolet niistä on vedessä. Altaassa on käytettävissä myös Hydrohex-virtuaalivesijumppa, jonka asiakas voi käynnistää omaan käyttöönsä milloin haluaa.

– Vaikka virtuaalisuus on tätä päivää ja hyvä täydennys, lähdemme siitä, että meillä ihminen tuottaa palveluja ihmiselle, toteaa Juha.

Rajamäen UimahalliRajamäellä on ensimmäisenä Suomessa ollut käytössä suppamalautoja uimahallissa. Uimaopetusta järjestetään perinteisen uimakoulun lisäksi myös Easy Swim -metodilla. Se perustuu kelluttavan puvun käyttöön, ja opetus aloitetaan heti syvässä vedessä. Paikalliset koululaiset ovat etuoikeutetussa asemassa, sillä kaikki käyvät Rajamäen uimahallissa ja opetusta antaa hallin oma uimaopettaja.

Rajamäen Uimahalli Oy
Kuntolanpolku 1