Koti Klaukkala-Nurmijärvi-Rajamäki Sha´rissa palvellaan suurella sydämellä

Sha´rissa palvellaan suurella sydämellä

366
Parturi-Kampaamo Sha'r Klaukkala
Sha´rin toiminimitiimiläiset kehittävät työtään yhdessä, mutta viettävät myös säännöllisesti yhteistä vapaa-aikaa. Kuvaan ehtivät Niina Lankinen (vas.), Mahmoud Dsouki, Tiina Collin ja Nina Hytönen.

Parturi-kampaamo Sha´rin motivoitunut ammattilaistiimi palvelee kokonaisvaltaisella ammattitaidolla kaiken ikäisiä asiakkaita hiusten leikkauksissa ja värjäyksissä sekä parran muotoilussa. Taitavilla käsillä syntyvät myös meikkaukset arkeen ja juhlaan.

Sha´rin rautaisessa tiimissä työskentelee kuusi itsenäistä parturi-kampaajayrittäjää, joista kaksi on myös meikkaajaa. Hiusten leikkausten ja värjäysten lisäksi he taitavat hiusten ja hiuspohjan tehohoidot.

Parturi-Kampaamo Sha’r Klaukkala– Meillä on täällä hyvä tunnelma ja tiimiläiset ovat erittäin motivoituneita, kun saavat itse järjestellä tulonsa ja menonsa. Ei tästä käskyttämällä mitään tulisikaan, toteaa liikkeenharjoittaja Mahmoud Dsouki. Hän on työskennellyt samassa liikkeessä yli 12 vuotta. Sha´r tunnettiin ennen Tyyli Klaukkalana, jossa Mahmoud työskenteli liikkeen vastaavana ennen sen ostamista itselleen. Nimi vaihtui puolitoista vuotta sitten, kun uuden omistajan selkeä oma näkemys toiminnasta vahvistui, ja yhteistyö lopetettiin hyvässä hengessä.

Muoti on kiinni kantajastaan

Muodissa eletään Mahmoudin mukaan nyt murrosvaihetta, kun se on toistanut itseään noin 30 vuoden sykleissä.

– Kokonaisuudessaan muoti on kiinni kantajastaan. Hiusten tulee korostaa kasvojen parhaita puolia, esimerkiksi silmiä. Mitä ei voi peittää, sitä voi korostaa. On mietittävä, miten asiakkaan persoonalliset toiveet voi ympätä sopimaan hänen omaan tyyliinsä. Vaihtoehtoja on monia. Ammattilaisen on aistittava, miten esittää niitä asiakkaalle niin, että tämä pystyy tekemään päätöksensä ilman toisen ohjausta. Lopputuloksen pitää tuntua asiakkaasta aina hyvältä.

Mahmoud korostaa, että työssä tarvitaan melkoisesti psykologin taitoja, ammattitaitoa ja teknistä osaamista yhtään väheksymättä.

– Kaikilla on hyvä ja turvallista olla ja syntyy taidokasta jälkeä, kun henkilökemiat toimivat niin henkilöstön kesken kuin tekijöiden ja asiakkaiden välillä. Olenkin nirso sen suhteen, kenet otan tänne palvelemaan asiakkaita. Positiivinen ajattelu, toisten kuuntelu ja vastaanottokyky ovat niitä asioita, joita itse arvostan ja painotan ja joita voi kouluttautumisella kehittää.

Tasaista jälkeä laadukkailla tuotteilla
Parturi-Kampaamo Sha’r Klaukkala
Sha´rin värihyllystä löytyvät sarjojen kaikki värisävyt.

Värjäyskäsittelyissä Sha´rissa käytetään Keunen tuotteita. Mahmoud on myös Keune Hair Cosmetics -kouluttaja. Myös hiusten pesuun, hoitoon ja muotoiluun käytetään Keunen laajaa tuotevalikoimaa.

Reilusti yli puolet asiakkaista varaa ajan netistä tai käyntinsä yhteydessä.

– Suunnilleen puolet haluaa ajan mieluiten samalla tekijälle, mutta useimmat ovat tyytyväisiä päästessään kenen tahansa tuoliin. Kun kirjaamme jokaisesta käynnistä muistion, tekijän on helppo katsoa, mitä ja miten edellisellä kerralla on tehty. Suuria yllätyksiä ei pääse syntymään tahattomasti.

Sha´rissa palvellaan asiakkaita maanantaista perjantaihin 10–20 ja lauantaisin 9–14 tai sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot

Parturi-Kampaamo Sha’r
Kiikkaistenkuja 1
01800 Klaukkala
Puh.09 596 800
www.shar.fi