Koti Espoo Sinin lähteestä kauneutta ja hyvää oloa

Sinin lähteestä kauneutta ja hyvää oloa

Kauneushoitola Sinin lähde Espoo
Sini Heino (vas.) ja Henna Mikander palvelevat asiakkaita joustavan aikataulun mukaan. Ajan voi varata myös netissä.

Viherlaakson sydämestä löytyy viehättävän rauhallinen ja valoisa Sinin lähde. Siellä Sini ja Henna tarjoavat laadukkaita kosmetologi- ja hierontapalveluita asiakkaiden kiittelemin ihanin käsin ja varmoin ottein.

Sinin lähde on Suomen Kosmetologien Yhdistyksen jäsen. Jäsenen tunnistaa yhdistyksen tähtimerkistä, joka on sellainen laadun ja turvallisen hoidon merkki, johon jokaisen kannattaa asiakkaana kiinnittää huomiota.

Sekä Sini Heino että Henna Mikander ovat valmistuneet kosmetologeiksi Espoon Omniasta. Henna on lisäksi koulutettu hieroja. Sini perusti yrityksensä jo vuonna 2005, kaksi vuotta valmistumisensa jälkeen. Vuonna 2007 kosmetologiksi ja 2018 hierojaksi valmistunut Henna toimii sopimusyrittäjänä.

Nykyisiin tiloihin Sinin lähde muutti viisi vuotta sitten. Hoitolaan on helppo tulla. Talon edestä löytyy maksutonta parkkitilaa ja julkiset liikennevälineet tuovat vain kivenheiton päähän.

– Olemme tällaisia kolmekymppisiä perheenäitejä, joille asiakaspalvelu on kaikki kaikessa. Otamme ihmisen vastaan sellaisena kun hän on. Meillä on asiakkaita jo monenkin polven ketjussa. Haluamme pitää hoitolan matalan kynnyksen paikkana, josta saa laadukasta ja turvallista palvelua. Kun asiakas on tyytyväinen ja antaa palautetta, kokee tekevänsä tärkeää työtä, ammattilaiset toteavat.

Laadukkaat palvelut ja tuotteet

Sinin lähde tarjoaa kaikki kosmetologin peruspalvelut, erityisesti kasvohoidot mukavasti ja vaivattomasti. Lisäksi tehdään yksilöllisesti räätälöityjä erikoishoitoja. Tällä hetkellä erittäin suosittu on koneella tehtävä Mary Cohr CatioLift-kiinteytyshoito, joka kohentaa kasvojen ryhtiä ja kimmoisuutta.

Hoitolassa on käytetty alusta alkaen Mary Cohr -ammattikosmetiikkaa. Sarjan maahantuoja järjestää kosmetologeille koulutusta, joka syventää ammattilaisten osaamista. Sini osallistui syyskuun alussa koulutusmatkalle Pariisiin, jossa pääsi tutustumaan Mary Cohrin pääkonttorille ja tehtaalle.

Jalkahoitojen huippukausi on keväällä ja sokeroinnit ovat lisänneet vahvasti suosiotaan viime vuosina. Niillä pitkäkestoinen karvojen poisto kehon eri alueilta käy vaivattomasti.

Varhaisteineistä varttuneisiin

Asiakaskunnan ikähaitari on Sinin mukaan venynyt mukavasti vuodesta toiseen. Nyt nuorimmat ovat varhaisteinejä eikä yläikärajaa ole. Kunkin nuoren ihon tilanne, ei ikä, määrittelee täysin sen, milloin kannattaa aloittaa kosmetologikäynnit.

– Jos ongelmaihon hoidon laiminlyö, voivat jäljet olla ikuiset. Vanhempien kannattaa puuttua tilanteeseen ajoissa. Hyvillä kotihoitotuotteilla voidaan auttaa ihoa. Onneksi nykyisin nuoret pojatkin ovat valistuneita, toteaa itsekin teinipojan äiti.

Kauneushoitola Sinin lähde
Kuusiniementie 8 G