Koti Asuminen Suomalainen Puustelli kestää aikaa ja elämää

Suomalainen Puustelli kestää aikaa ja elämää

718
Puustelli Tammisto
Henri Lumino, (tak. vas.), Ari Kähkönen ja Saara Salmi sekä Susanna Hytönen (ed. vas.), Merja Ahvenniemi ja Tiina Keiriö työpaikkansa modernia tyyliä edustavassa mallikeittiössä.

Puustelli tunnetaan huippulaatuisista keittiöistään. Todella monipuoliselle mallistolle ominaista ovat ekologisuus ja kestävyys. Tuotteista syntyy ammattitaidolla suunnitellen jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin vastaava toimiva kokonaisuus, joka luovutetaan valmiiksi asennettuna.

Harjavalta-konserniin kuuluva perheyhtiö on vuosikymmenten saatossa valloittanut suomalaisten sydämet. Puustelli on ollut yli 30 vuotta Suomen arvostetuin ja ostetuin keittiömerkki. Suosio perustuu merkin takaa löytyvään ammattitaitoon, pitkäjänteiseen ja innovatiiviseen laatu- ja kehitystyöhön sekä yhtenäiseen toimintatapaan.

Puustelli Tammisto– Myymme avaimet käteen -periaatteella kokonaisuuksia, joiden laadusta ja toimivuudesta uskallamme mennä takuuseen. Annamme asennustyölle kahden vuoden takuun, sillä sen tekevät aina oman asennusyhtiömme ammattilaiset. Tällä varmistamme myös, että aikataulu ja asiakkaalle tulevat kustannukset pysyvät sovittuina ilman yllättäviä lisätyökuluja, kertovat Puustellin Vantaan Tammiston myymälän yrittäjät Merja Ahvenniemi ja Ari Kähkönen.

– Kun Puustelli-keittiö syntyy yhdistämällä toimivimmat ja laadukkaimmat ratkaisut asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaiseksi kokonaisuudeksi, se sopii yhtä hyvin uudisrakennus- kuin remonttikohteisiin. Vaikka valmiita vaihtoehtoja on paljon, voivat omat puuseppämme tarvittaessa tehdä rungot myös mittatilaustyönä, lisää Tammistossa suunnittelijana ja myyjänä työskentelevä Henri Lumino.

Sertifioitua laatua ekologisesti läpi linjan

Puustellin ISO 9001:2000 -laatusertifikaatti kattaa kaikki keittiön rakentamisessa tai remontissa läpikäytävät osa-alueet suunnittelusta tuotantoon, kuljetukseen ja asennukseen. Laatujärjestelmä koskee myös myyntiä ja markkinointia.

– Varmistaaksemme täydellisen lopputuloksen aloitamme suunnittelutyön käymällä aina itse mittaamassa suunniteltavan tilan. Tuotteet tulevat kohteeseen yhdessä kuormassa kodinkoneita myöten ja kaikki asennetaan paikalleen. Myös pienrakennusliikkeet ovat oppineet arvostamaan tätä palvelua, joka takaa loistotuloksen ja vapauttaa heidät turhista huolista, Kähkönen kertoo.

Suurin osa Puustellin tuotteista valmistetaan omalla Harjavallan tehtaalla.
– Voimme olla varmoja, että esimerkiksi kaikki lakat ja petsit ovat myrkyttömiä. Olemme myös valinneet käyttämämme laatikot ja mekanismit niin, että niiden takuuaika on nostettu kymmenestä kolmeenkymmeneen vuoteen. Sekin kertoo omaa kieltään laadusta, Lumino kuvaa.

Tammistossa on hyvä katsoa ja suunnitella

Puustellin Tammiston myymälä on hyvien yhteyksien päässä ja runsaan ilmaisen parkkitilan vieressä. Reilut 500 neliön tilat Puustelli jakaa samaan konserniin kuuluvan Kastellin kanssa. Yhteistyöstä hyötyvät kaikki.

Puustelli Tammisto
Puustelli Miinus -keittiö on päältä kaunis ja sisältä viisas. Runkojen materiaaliksi on kehitetty täysin uusi suomalainen biokomposiitti

Myymälässä pääsee tutustumaan myös Puustelli Miinus -keittiöön, joka edustaa täysin uudenlaista ekologista ratkaisua ja jossa ympäristöasiat huomioidaan pienimmissäkin yksityiskohdissa. Keittiön toteutuminen on vuosien suunnittelun, tutkimusten, testausten, mallintamisen ja prototyyppien rakentamisen onnistunut tulos. Jokainen osa on valittu ja kehitetty ekologisin perustein.

– Keittiörakenteen runkona toimiva käänteentekevä innovaatio on pistänyt keittiörakentamisen standardit kokonaan uusiksi. Kun materiaalien määrää on pystytty vähentämään noin puoleen entisestä, kestävyyttä ja kierrätettävyyttä on lisätty ja puu tulee lähialueelta, ovat ympäristö- ja työllistämisvaikutukset melkoiset, kertoo Kähkönen.

Puustellin Tammiston myymälässä palvellaan asiakkaita maanantaista perjantaihin kello 10–18 ja lauantaisin 10–14.

Yhteystiedot

Puustelli
Tammiston Portti, Tammiston kauppatie 18E,
01510 Vantaa
Puh. 010 2777 342
www.puustelli.fi