Koti Asuminen Tervetuloa tutustumaan – Kvik keittiöt Helsinki Itäkeskus

Tervetuloa tutustumaan – Kvik keittiöt Helsinki Itäkeskus

396
Kvik Helsinki Itäkeskus
Merja (vas.), Henna, Sanna ja Pia palvelevat asiakkaita kaikissa keittiösuunnittelun asioissa. Varastosta ja kuljetuksista vastaa Jukka.
Tanskalainen muotoilu on kaunista ja yksinkertaista. Siinä yhdistyvät tyylikkäästi muoto ja toiminnot. Laatu on huippuluokkaa. Kvikissä ollaan sitä mieltä, että kaikilla on oikeus upeaan keittiöön. Sen suunnittelussa keittiöammattilaiset antavat kaiken osaamisensa asiakkaan käyttöön.

Kvik Helsinki Itäkeskuksen myymälän henkilökunta toivottaa kaikki asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan tanskalaisen keittiömuotoilun helmiin ja Kvikin tarjoamiin monipuolisiin, pelkistetyllä skandinaavisella tyylillä toteutettavissa oleviin mahdollisuuksiin.

Kvik keittiöt Helsinki Itäkeskus
Modu ja Vista edustavat Kvik keittiöiden uusimpia malleja.

Kvikissä ollaan sitä mieltä, että kaikilla on oikeus upeaan keittiöön, vaikka tilaa olisi vähänlaisestikin. Yritys tekee kaikkensa pitääkseen hintatasonsa alhaisena laadusta tinkimättä. Sen mahdollistavat kekseliäät ratkaisut ja suuret valmistusmäärät. Yrityksellä on alan kokemusta yli 30 vuotta.

Huonekalumaisuutta keittiöön

Keittiö yhdistetään yhä useammin oleskelutilaan, siksi sen toteutuksessa haetaan huonekalumaisuutta, eleettömyyttä ja ajattomuutta. Samalla tyylillä voidaan sisustaa myös eteis- ja saniteettitilat. Kvik Itäkeskuksessa on myynnissä myös Tank Indoorin liukuovia ja säilytysjärjestelmiä.

– Mallisto uudistuu ja kehittyy luonnollisesti kaiken aikaa, silti jotkut kestosuosikit pitävät pintansa vuodesta toiseen, kertoo yrittäjä Merja Marjeta.

Kvik keittiöt Helsinki ItäkeskusLisätila kaupanpäälliseksi

Kvikin vakiokaapeissa on 15 prosenttia enemmän tilaa kuin useimpien muiden keittiövalmistajien kaapeissa. Tämän mahdollistaa 80-senttinen alakaapin runko ja tavallista matalampi sokkeli. Ainutlaatuisessa XXLarge-ratkaisussa on jopa 40 prosenttia enemmän kaappitilaa ja paljon syvemmät pöytätasot.

Kaappien toimitusaika on muutama viikko ja aina mittatilaustyönä tehtävien tasojen 3–5 viikkoa. Kvik myöntää kaikille liikkuville osille 25 vuoden takuun. Oville ja rungoille valmistusvirhetakuu on 10 vuotta. Pöytätasojen takuuaika on viisi vuotta.

Mallistosta löytyvät myös altaat, hanat ja valaistus sekä yhteistyökumppanien kautta asennuspalvelu.

KVIK TARJOAA KOLME PALVELUTASOA

TEE SE ITSE
Pysyykö ruuvari kourassasi? Nouda keittiösi paikallisesta Kvik-myymälästä litteissä paketeissa ja asenna se itse kotona. Helppotajuiset ohjeemme helpottavat tee-itse-ihmisten työtä.

TEE SE MUKAVASTI
Anna meidän kasata kalusteet työpajoissamme. Asenna ne itse omaan tahtiisi. Nauti sitten työsi tuloksista – ilman kaikkea kovaa työtä.

TEE SE HELPOSTI
Sinulle, joka käytät ajan mieluummin johonkin muuhun. Paikallinen Kvik-keittiöasiantuntija auttaa sinua mielellään koko prosessin suunnittelussa aina kasauksesta ja toimituksesta uuden Kvik keittiön, kylpyhuoneen tai vaatekaapin asennukseen.

Yhteystiedot

Kvik Helsinki Itäkeskus
Kastelholmantie 2, 00900 Helsinki
Puh. 020 7529 820
www.kvik.fi