Koti Espoo Terveyttä lähelläsi Olarin apteekista

Terveyttä lähelläsi Olarin apteekista

219
Olarin apteekki Espoo
Eija Vihla-Tuomaala suosittelee lämpimästi monipuolisia vaihtoehtoja tarjoavaa herkällekin iholle soveltuvaa dermokosmetiikkaa.

Olarin apteekki on tuttu ja turvallinen lähiapteekki Kuitinmäen ostoskeskuksessa. Sieltä saa kätevästi aamusta iltaan ystävällistä, sujuvaa ja joustavaa palvelua uusituissa tiloissa.

Pari vuotta Olarin apteekin apteekkarina toiminut Eija Vihla-Tuomaala iloitsee runsaasta myönteisestä asiakaspalautteesta, jota on saatu sekä hyvästä palvelusta että tehdyistä uudistuksista.

Lähiapteekilla on oma, erittäin tärkeä paikkansa alueen asiakaskunnan terveydenhuollossa ja hyvinvoinnin edistämisessä.

– Meille on tärkeää palvella asiakkaita lähellä ja olla osaltamme mukana kehittämässä lähiseutua. Hyvä sijainti S-Marketin naapurissa, runsaat parkkipaikat sekä hyvät julkisen liikenteen yhteydet tekevät asioinnista todella sujuvaa. Meille on helppo poiketa vaikkapa ennen töihin menoa. On ilo toivottaa niin vanhat kuin uudet asiakkaat tervetulleiksi.

Olarin apteekki EspooHeti uuden apteekkarin aloittaessa työnsä alkoi apteekissa mittava uudistustyö. Valaistusta parannettiin, opasteita ja näkyvyyttä lisättiin, tuotteiden esillepanoa selkeytettiin ja tuotevalikoimaa laajennettiin huomioiden asiakkaiden toiveita. Apteekkikosmetiikka otettiin valikoimaan kokonaan uutena tuoteryhmänä. Myös aukioloaikoja pidennettiin.

Yksilöllistä palvelua vauvasta vaariin

Apteekissa tiedostetaan hyvin väestön vanhenemiseen liittyvät huolet. Seniorien ja heidän läheistensä arkea pyritään helpottamaan monenlaisin keinoin. Apteekista löytyy apuvälineitä, kuten dosetteja ja tabletinhalkaisijoita sekä laaja valikoima riittävän ravinnonsaannin varmistavia täydennysravintovalmisteita.

Yksi vahvasti suosiotaan lisäävä palvelu niin yksityishenkilöille kuin hoitokodeille on lääkkeiden koneellinen annosjakelu.

– Se on turvallinen ja helppo tapa huolehtia oikeiden lääkkeiden otosta oikeaan aikaan. Palvelu sopii erityisesti henkilöille, joilla on paljon lääkkeitä tai joilla on esimerkiksi muistihäiriöitä. Lääkkeet toimitetaan aina kahdeksi viikoksi kerrallaan. Ennen palvelun aloittamista varmistetaan lääkkeiden yhteensopivuus, kertoo Eija Vihla-Tuomaala.

Lääketurvallisuus koskettaa jokaista

Suomessa on totuttu siihen, että lääkkeet ovat aitoja, oikeita ja turvallisia käyttää.

– Asia koskettaa meitä jokaista ja siihen on viime aikoina kiinnitetty entistä enemmän huomiota. Meidän tehtävämme on selvittää asiakkaalle lääkkeen oikeaoppinen ja turvallinen käyttö. Lääkkeet ovat osa terveyttä. Turvallisuuteen kuuluu esimerkiksi se, että lääkkeet pitää aina säilyttää omissa alkuperäisissä pakkauksissaan sekä hävittää oikein, eli tuoda vanhentuneet lääkkeet apteekkiin.

Lääketurvallisuutta ovat osaltaan lisänneet sähköinen resepti, EU:n varsin tuore lääkevarmennusjärjestelmä sekä sähköisen valtuutuksen tekeminen netissä www.suomi.fi-palvelussa toisen puolesta asioimiseksi.

Varaudu syksyn flunssakauteen

Olarin apteekissa on oma kanta-asiakasjärjestelmä ja kuukausittain vaihtuvia ajankohtaisia tarjouksia, joista saa tietoa apteekin facebook- ja kotisivuilta www.olarinapteekki.fi.

– Osaava ja ystävällinen henkilökuntamme auttaa ja opastaa mielellään tuotteiden oikeaan valintaan ja turvalliseen käyttöön, lupaa apteekkari.

Syksyn flunssakauteen kannattaa ammattilaisten mielestä varautua esimerkiksi sinkkivalmisteilla. Ne helpottavat oireita ja lyhentävät flunssan oireiden kestoa. Itselle parhaiten sopivan tuotteen valinnassa kannattaa kysyä neuvoa apteekin asiantuntijoilta.

Olarin apteekkiin pääsee asioimaan myös pyörätuolilla.

Apteekki palvelee

arkisin 8–20 ja

lauantaisin 9–17.

Yhteystiedot

Olarin apteekki
Kuitinmäen ostoskeskus
Kuunkierros 1
02210 Espoo
Puh. 09 884 0055
www.olarinapteekki.fi