Koti Espoo TKP Print on kokenut ja moderni digitalo

TKP Print on kokenut ja moderni digitalo

444
TKP Print
TKP Print on tunnuslauseensa mukaan ”Paremman palvelun digitalo”. Yritys on tarjonnut asiakkailleen ammattitaidolla aina ajan vaatimuksia vastaavaa palvelukokonaisuutta jo 30 vuoden ajan.

TKP Printissä pidetään tiukasti kiinni siitä, että työn jälki on aina viimeisteltyä ja asiakas saa henkilökohtaista palvelua ja opastusta. Toiminta kattaa eteläisen Suomen ja samasta talosta saa monipuoliset painopalvelut, postitus- ja logistiikkapalvelut sekä skannaus- ja tallennuspalvelut.

TKP Printin edeltäjä on palvellut kasvanutta asiakaskuntaansa vuodesta 1988. Toiminnan lähtökohtana ovat alusta asti olleet asiakkaiden lähtökohdat ja tarpeet. Siltä pohjalta palveluvalikoimaa on laajennettu jatkuvasti.

– Ajan hermolla oleminen ja sen vaatimuksiin vastaaminen on ollut työssä onnistumisen edellytys. Laadusta, nopeudesta ja täsmällisyydestä emme ole tinkineet. Emme myöskään ole säästelleet henkilöstön koulutuksesta emmekä investoinneista ajanmukaisiin koneisiin ja laitteisiin, toteaa toimitusjohtaja Teppo Lehtinen.

Painotöitä laidasta laitaan

Painomateriaaleissa on valittavissa useita paperivaihtoehtoja, ja painotyöt onnistuvat myös monille muille pinnoille. Kattavat jälkikäsittelyt tuovat lisää mahdollisuuksia. Toimivia digipainotuotteita ovat esimerkiksi väri- ja mustavalkotulosteet, kirjekuoret, käyntikortit, esitteet, flyerit, julisteet, Roll Upit, valokaappikuvat, teipit ja tarrat.

– Tulostuksia voimme tehdä jopa 64 mm paksulle ja 1,62 m leveälle materiaalille. Meiltä saa myös näyttäviä muotoonleikattuja ratkaisuja moniin tarpeisiin. Lähes mitä tahansa materiaalia voidaan tulostaa, muotoonleikata ja käyttää sisustus- tai markkinointimateriaalina.

Levytulosteet voidaan tehdä muun muassa kapa-, PVC-, akryyli-, Viscom-, alumiini- tai kennolevyille. Neliväritarrat voidaan tulostaa ja leikata muotoonsa ja vaikka laminoida kestämään kovaa kulutusta.

Rakentajille ja suunnittelijoille tarjotaan monipuolinen palvelukokonaisuus, joka sisältää kaiken rakennusprojekteissa tarvittavan kopiointi- ja tulostuspalvelun.

3D-tulostuspalvelu luo kilpailuetua

Graafisen teollisuuden pitkään käynnissä ollut murros on luonut Teppo Lehtisen mukaan pohjan painotalojen kehittämiselle ja uusille aluevaltauksille.

– 3D-tulostaminen on tästä oiva esimerkki. Me aloitimme sen reilu vuosi sitten. Suomessa 3D-tulostuksen tunnettuus lisääntyy koko ajan ja mahdollisuudet kasvavat. Nyt sitä käytetään kasvavassa määrin tuotesuunnittelun apuna ja tuotannossa muun muassa valumuottien sekä yksittäisten työkalujen ja varaosien valmistuksessa.

Kannattaa kysyä vaihtoehtoja

Lehtinen korostaa, että asiakkaan kannattaa kysyä erilaisia vaihtoehtoja, vaikka niitä ei valmiista töistä vielä löytyisi.

– Erilaiset uudet ideat ovat erittäin tervetulleita ja olemme aina valmiita ottamaan haasteen vastaan. Asiakaspalvelustamme saa henkilökohtaista palvelua ja apua ideoista toteutukseen.

TKP Print palvelee
• Monipuoliset digipainotuotteet
• Tulostetut ja muotoonleikatut tarrat ja levyt
• Rakennuspiirustusten tulostus ja vektorointi
• Jälkikäsittely, sidonnat, mapitukset
• Nouto- ja jakelupalvelut
• Skannaus- ja tallennuspalvelut

TKP printYhteystiedot

TKP Print – Itäkeskus
Kauppakartanonkatu 11, 00930 Helsinki
Sähköposti: itis@tkp-print.fi
Puhelin: (09) 726 80 994

TKP Print Tikkurila
Kielotie 20
01300 Vantaa
Puh. 09 – 415 95400
tiksi@tkp-print.fi
Palvelemme arkisin kello 8.30 – 16.30

TKP Vidois
Saunalahdenkatu 8, 18100 Heinola
Sähköposti: vidois@tkp-print.fi
Puhelin: (03) 715 7000
www.tkp-print.fi