Koti Espoo Tuloksellista kauneudenhoitoa uudelta klinikalta

Tuloksellista kauneudenhoitoa uudelta klinikalta

1362
Esteettinen Klinikka Nordicshape
Esteettisen kauneudenhoidon ammattilainen Taina Heikkinen toivoo, että äidit aktivoisivat varsinkin poikalapsiaan huolehtimaan ihonsa perushoidosta jo nuorina. Ei kuitenkaan äidin anti aging -tuotteilla. Niiden käyttö kannattaa aloittaa 30–40-vuotiaana.

Esteettinen kauneudenhoito on tuloksellista ja turvallista, kun se tehdään perusteellisella ammattitaidolla, laadukkailla tuotteilla ja suomalaisin huippulaittein. Onnistunut hoito perustuu aina huolella tehtyyn kokonaisvaltaiseen hoitosuunnitelmaan.

Esteettinen Klinikka Nordicshape Leppävaaran Panorama Towerin toisessa kerroksessa tarjoaa Espoossa ainutlaatuisen monipuoliset, tulokselliset ja turvalliset kevytkirurgiset hoidot, kosmetologipalvelut sekä plastiikkakirurgin konsultaatiot. Viime syksynä aloittanut klinikka on Taina Heikkisen pitkäaikaisten unelmien täyttymys. Tärkeää oli saada yhteistyökumppaniksi suomalainen CTN:n huipputeknologia.

Koulutus ja pitkä kokemus sekä aito innostus paljastuvat yrittäjän puheesta hänen esitellessään klinikan hillityn tyylikkäitä tiloja, monipuolisia palveluita ja hoidoissa käytettäviä sekä myynnissä olevia laatutuotteita. Esimerkeiksi käyvät suomalainen vaseliinia ja pihkaa sisältävä Pihqa-voide, islantilainen Bioeffectin kantasolutuotesarja ja puolalainen, ekologisesti irtopaloina myytävä Inglot-meikkisarja.

Taina Heikkinen on koulutukseltaan erikoissairaanhoitaja. Hän on toiminut esteettisellä alalla yli kaksikymmentä vuotta, niistä viimeiset kaksitoista Siluetti Oy:ssa johtavana sairaanhoitajana. Lisäksi hänellä on useita kansainvälisiä koulutuksia ja klinikkatyöskentelyä ulkomailla.

Alansa huipputekijöitä

Kosmetologipalveluista vastaa klinikalla Siret Laan. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus kauneudenhoitoalalta sekä kosmetologin perustutkinto ja kansainvälinen Cidesco tutkinto.

Meikkaaja-maskeerajana työskentelee Anna Heikkinen. Hänellä on maskeeraajan perustutkinto ja muutaman vuoden kokemus meikkitaiteilijayrittäjänä.

Alkuun ilmaisella konsultaatiolla

Taina Heikkisellä on napakka vinkki sinulle, joka mietit ihosi hoitotarpeita ja omia toiveitasi: Varaa aika sairaanhoitajan maksuttomaan konsultaatioon.

– Mietitään yhdessä, mikä olisi juuri sinulle sopivin vaihtoehto. Oikeilla valinnoilla saadaan erittäin hyviä tuloksia. Pohjana on aina kokonaisvaltainen hoitosuunnitelma. Esimerkiksi ennen injektiohoitoa iho saattaa vaatia kosmetologipalveluita, jotta lopputuloksesta tulee toivottu. Konsultaatiokäynti ei velvoita asiakasta mihinkään.

Kevytkirurgia kehittynyt valtavasti

Taina Heikkinen iloitsee siitä, että kevytkirurgia on kehittynyt valtavasti ja luonnollisuus on valttia.

– Asiakkaistamme 99 prosenttia haluaa, ettei hoidossa käyntiä huomata. Sen toivotaan vain piristävän ja raikastavan ihoa ja ilmettä. Kasvojen kohotusta voidaan todelle tehdä ilman leikkausta. Yksi hoitokerta riittää ja tulokset ovat kestäviä. Ennen leikkauksiin hakeutuivat pääosin 45–50-vuotiaat. Nyt faceliftejä hakevat usein 65-vuotiaat.

Muita tuloksekkaita kasvohoitoja ovat esimerkiksi Hifu-kasvojenkohotus ja CO2 kuoriva laserhoito. Vartalonmuokkauksessa auttaa Cryolipo-kylmähoito. Suosittujen palvelujen listalta löytyvät niin kestopigmentoinnit, timanttikuorinnat ja hampaiden valkaisut kuin muutkin vaihtoehdot. Klinikan nettisivuilla on hinnaston yhteydessä paljon tiivistä tietoa palveluiden sisällöstä. Käytössä on myös nettiajanvaraus.

Injektiohoitojen vastuulääkärinä työskentelee Olga Lensu.

Yhteystiedot

Esteettinen Klinikka Nordicshape Oy
Panorama Tower, 2. krs
Hevosenkenkä 3
02600 Espoo
Puh. 09 547 4044
www.nordicshape.fi