Koti Espoo Tulostimen kasetin uudelleentäyttö säästää ympäristöä ja rahaa

Tulostimen kasetin uudelleentäyttö säästää ympäristöä ja rahaa

291
Mustekolmio
Jukka Nikkilältä löytyy apua myös moniin laite- ja tulostusongelmiin.
Mustekolmio Helsingistä saat odottaessasi tulostimeesi uudelleentäytetyn kasetin jopa 70 prosenttia alkuperäistä kasettia edullisemmin ja täydellä tyytyväisyystakuulla. Rahan lisäksi säästät ympäristöä.

Miltei kaikki kopiokone-, mustavalkolaser- ja nelivärilasertulostimien kasetit pystytään täyttämään uudelleen useitakin kertoja. Helsingin Mustekolmion yrittäjä Jukka Nikkilä tekee työn odottaessa omassa liikkeessään seitsemän vuoden kokemuksella.

– Kun teen työn itse paikan päällä pystyn antamaan asiakkaalle merkittävän hintaedun ja myymilleni täytöille sekä tuotteille 100-prosenttisen tyytyväisyystakuun. Teen kaikki täytöt merkkikohtaisin jauhein ja musteet testaan luotettavin laittein.

Täyttö on siksikin turvallinen vaihtoehto, että se sulkee pois virheostosmahdollisuudet, onhan erilaisia kasetteja hurja määrä eivätkä kaupat yleensä hyvitä mitään avatusta paketista.

Täytöllä säästöä jopa 70 prosenttia

Alkuperäinen, tulostinvalmistajan kasetti voidaan Jukan kokemuksen mukaan täyttää jopa seitsemän kertaa. Säästöä voi tulla jopa 70 prosenttia. Alkuperäiset kasetit ovat tilaustavaraa ja niiden hinnat ovat kaikkialla jokseenkin samat.

Kun kasetti ei ole laitevalmistajan tekemä, sitä kutsutaan tarvikekasetiksi, joskus myös uusio- tai korvaavaksi kasetiksi. Mustekolmio Helsingissä on myynnissä edullisesti laadukkaita tarvikekasetteja.

– Ne ovat printteriin aivan yhtä hyvin sopivia kuin valmistajan itse tekemät värikasetit. Niiden täytettävyys on 1–3 kertaa. Tarvikekaseteiden täyttö tuo säästöä 40–50 prosenttia.

Kaikki täytöt tehdään merkkikohtaisin jauhein ja musteet testaan luotettavin laittein.

Täytetty mustekasetti tai tarvikekasetti ei vie takuuta

Ammattilaiselta kysytään joskus, vaikuttaako uudelleentäytetyn tai toisen valmistajan kasetin käyttö tulostinvalmistajan takuuseen?

– Ei vaikuta. Jokaisen tulostinvalmistajan manuaalista löytyy kohta: ”Muun kuin alkuperäisen kasetin käyttö ei poista laitevalmistajan takuuvastuuta.” Tulostinvalmistaja ei voi evätä muiden väripatruunoiden käyttöä, koska se rikkoon EU:n kilpailunrajoituslakeja. Näillä pyritään estämään hintakartelleja ja monopoleja ja ajetaan siis käyttäjän etuja. Pelkkä väite tarvikevärien käyttämisestä syynä toimintahäiriöihin ei ole riittävä näyttö asiasta. Niiden käyttöä ei ole käyttöohjeissa myöskään rajoitettu.

Mustekolmio
Palvelemme Itä-Helsingissä
Ammattilainen auttaa

Uusien tulostimien hinnat on painettu ammattilaisen mukaan todella alas, koska katteet kerätään tarvikemyynnistä.

– Tulostimen mukana on yleensä starttikasetti, jossa mustetta tai jauhetta on minimaalisen vähän. Korkealaatuista teknologiaa sisältävä ja sataprosenttisesti kierrätyskelpoinen kasetti kannattaa siis ilman muuta uudelleentäyttää laadukkaalla musteella.

Kannattaa myös muistaa, että oikein valitulle kopiopaperille tulostusjälki on aina siistiä, kone pysyy kunnossa eikä mustetta kulu turhaan. Myymälästä voi ostaa laadukkaat tulostus- ja valokuvapaperit.

Mustekolmio-kumppanuuden edut
 • Laaja tulostuskasettivalikoima ja erinomainen saatavuus
  • Palvelua ja asianmukaista tietoa ongelmatilanteissa
  • Neuvontaa oikeiden tulostinlaitteiden valintaan
  • Tyhjien kasettien poisvienti
  • Laskutusasiakkuus
  • 100 % tyytyväisyystakuu tuotteille

Ota yhteyttä. Kerromme, miten toimistonne tulostuskustannuksia voidaan pienentää tinkimättä tulostuslaadusta.

Yhteystiedot

Mustekolmio
Kauppakartanonkatu 26, 00930 Helsinki
Puh. 040 411 1715
mustekolmio.hki@gmail.com
www.facebook.com/mustekolmio.hki.fi
Instragram mustekolmio_helsinki
www.mustekolmio.fi