Koti Espoo Tuttua menoa E.T.Charliessa

Tuttua menoa E.T.Charliessa

1361
E.T.Charlie ravintola Haukilahti Espoo
Nexhat Dunami haluaa kehittää ravintolaa asiakkaiden toiveita kuunnellen.

Haukilahden kodikas ja rento lähiöravintola, paikalliseksi olohuoneeksikin kutsuttu E.T.Charlie palvelee asiakkaita tuttuun tapaan monipuolisella ruoka- ja juomatarjonnalla uuden yrittäjän innostuneella otteella.

Koko perheen ruoka- ja seurusteluravintola E.T.Charliessa voi nauttia talon laadukkaista antimista ja rennosta tunnelmasta kaikkina viikonpäivinä pitkin päivää myöhäiseen iltaan, jopa pikkutunneille asti.

– Ravintola on ollut paikallaan Haukilahden ostoskeskuksen valmistumisesta alkaen. Moni tulee tänne kuin kotiinsa, tapaa kavereita tai nauttii ehkä ihan uudesta tuttavuudesta. Juttu luistaa. Mukavasti on minutkin otettu vastaan, toteaa marraskuussa yrittäjänä aloittanut Nexhat Dumani hymyssä suin.

Pitopalvelustamme voi
myös tilata maittavat
herkut muihin tiloihin.

Jo 22 vuotta Suomessa ravintolayrittäjänä toiminut Dumani osti myynnissä olleen ravintolan, koska halusi uusia haasteita. Hän on hankkinut kokkikoulutusta sekä kotimaassaan Kosovossa että Suomessa.

Uusia tuulia asiakkaita kuunnellen

Uusi yrittäjä on kunnioittanut E.T.Charlien perinteitä ja tekee jatkossakin uudistustyötä pienin askelin asiakkaiden toiveita kuunnellen.

– Olemme perheravintola ja meille on perusasia käyttää aina tuoreita ja hyviä raaka-aineita. Välimeren ruokakulttuuri tulee näkymään entistä vahvemmin à la carte -listamme annoksissa. Myös pizzat ovat vahvasti mukana, koska olen myös pizzamestari, kertoo Nexhat Dumani.

Yrittäjä hankkii itse suoraan Italiasta pizza-ainekset ja paljon muuta, myös italialaista olutta.

E.T.Charlie ravintola Espoo
E.T.Charliessa nautitaan runsaan lounaspöydän
antimista arkisin kello 11–15.
Entistä runsaampi lounas

E.T.Charliessa tarjoillaan tuttuun tapaan lounasta arkisin kello 11–15. Salaattipöytää ja lounasvalikoimaa yrittäjä kuvaa entistä runsaammaksi ja monipuolisemmaksi.

Lounaaseen kuuluu päivän keitto tai lämmin ruoka. Sen voi valita joko noutopöydän kahdesta vaihtoehdosta tai keittiössä tehtävänä annoksena. Niitä on päivittäin tarjolla kolme eri vaihtoehtoa. Ateriaan kuuluu jälkiruoka ja kahvi.

Lounaan hinta on 10,30, senioreille 9,70 euroa. Salaattipöytä ja keitto maksaa 8,50 euroa.

À la carte -listalta voi mieleisensä annoksen valita pitkin päivää, myös lounasaikaan.

E.T.Charlien tavanomaista menoa värittävät siellä ruokailevat monet ulkomaiset matkailijaryhmät.

Kun on juhlan aika

Nexhat Dumani muistuttaa, että E.T.Charlie on myös erinomainen juhlapaikka.

– Esimerkiksi erilaisten perhejuhlien järjestäminen meillä on helppoa. Pitopalvelustamme voi myös tilata maittavat herkut muihin tiloihin.

E.T.Charlie ravintola Haukilahti EspooE.T.Charlie on auki joka päivä. Arkisin avataan kello 10, lauantaisin ja sunnuntaisin kello 12. Meno jatkuu myöhään iltaan, viikonloppuisin aamuyöhön. Välillä asiakkaita viihdyttää trubaduuri, välillä lauletaan karaokea.

Asiakaspaikkoja valoisassa ravintolassa on sisällä 150 ja terassilla 50.

Yhteystiedot

E.T.Charlie
Ukkohauentie 11–13
02170 Espoo
Puh. 050 358 3005
www.etcharlie.fi