Koti Autoilu Tuulilasit kuntoon nopeasti käsityönä

Tuulilasit kuntoon nopeasti käsityönä

326
Tuulilasiveljet Espoo
Hyvinkin hoidettu tuulilasi kuluu ja vaatii näkyvyyden turvaamiseksi vaihtoa, muistuttavat Marko (vas.) ja Mika Sundström.

Tuulilasiveljet on erikoistunut henkilöautojen, pakettiautojen ja raskaankaluston tuulilasien vaihtoihin, asennuksiin ja korjauksiin. Kaikki työ liimanlevitystä lukuun ottamatta tehdään käsityönä nopeasti ja tehokkaasti kolmen ammattilaisen vahvalla kokemuksella.

– Perustimme yrityksen vuonna 2007, kun huomasimme, että meille oli tärkeää saada tehdä työtämme vanhalla hyvällä tyylillä, eli laadukkaasti käsityönä. Emme käytä koneleikkuria. Se saattaa vaurioittaa koria useasta kohtaa tuulilasin alta, jolloin vauriot voivat jäädä helposti piiloon ruostumaan, kertoo Marko Sundström.

Tuulilasiveljet on Suomen suurimpia tuulilaseihin erikoistuneita yrityksiä. Asiakkaina on yksityishenkilöitä ja muun muassa vakuutusyhtiötä, kuljetusliikkeitä, merkkikorjaamoja, autovuokraamoja ja taksiautoilijoita. Työlle annetaan aina kahden vuoden takuu.

Uutuutena valmius kameroiden kalibrointiin

– Hartsipaikkauksella voidaan korjata maksimissaan noin euron kolikon kokoiset kiveniskut ja 10 sentin halkeamat, kun vahinkokohta suojataan heti esimerkiksi kirkkaalla teipillä ja tuulilasi korjataan nopeasti. Näin kustannukset ovat tavallisesti 40–50 euroa. Uusi lasi maksaisi 300–1000 euroa. Kalleimpia ja vaativimpia töitä ovat jatkuvasti yleistyvät erikoistuulilasit, kuten kamera- ja stereokameralasit. Ne vaativat myös ammattilaisilta uuden oppimista ja uusien laitteistojen hankintaa, esimerkiksi kameroiden kalibrointia varten, kertoo Mika Sundström.

Tuulilasin asennus onnistuu yleensä päivässä. Oikean lasin saanti vaatii parin päivän toimitusajan. Tuulilasivakuutusten yleistyminen on yrittäjien mielestä lisännyt huolenpitoa laseista.

– Meille kannattaa tulla näyttämään, jos empii lasin korjaus- tai vaihtotarvetta. Yksikään käynti ei ole turha. Palvelemme ma–to klo 8–17 ja pe 8–16.

Ammattilaisen vinkit:

Käytä runsaasti tuulilasinpesunestettä, jotta pyyhkijän sulat eivät vahingoita lasia. Pese pakkasella tuulilasi ennen auton parkkiin jättöä. Lika ei silloin jäädy eikä puhdistettaessa naarmuta lasia.

Yhteystiedot

Tuulilasiveljet Tmi
Espoontie 8 B 17, 02770 Espoo
Puh. 050 442 1777, 050 442 1778
info@tuulilasiveljet.fi
www.tuulilasiveljet.fi