Koti Espoo Viherlaakson kampaamo ja parturi palvelee entistä monipuolisemmin

Viherlaakson kampaamo ja parturi palvelee entistä monipuolisemmin

226
Viherlaakson Kampaamo Espoo
Viherlaakson kampaamon ammattilaiset tekevät työtä taidolla ja koko sydämellään tavoitteenaan iloinen ja tyytyväinen asiakas.

Viherlaakson kampaamo ja parturi on koko perheen paikka. Hiusten kauneudesta ja hyvinvoinnista sekä hiuspohjan terveydestä huolehtivat kokeneet kampaajat. Lisäksi on tarjolla kauneudenhoitopalveluja ja nyt myös hierontaa.

Viherlaakson Kampaamo Espoo
Kampaamosta voi ostaa kotikäyttöön laadukkaita hiustenhoitotuotteita.

Viherlaakson ostoskeskuksessa pitkälti yli kolmekymmentä vuotta toiminut kampaamo ja parturi on viimeisen neljän vuoden aikana uudistanut ja raikastanut ilmettään sekä monipuolistanut palvelutarjontaansa. Muutoksen takana ovat yrityksen nykyiset omistajat Raimo Ryhänen ja hänen puolisonsa Riam Maijanen.

Kampaamon sisustustyyliä on kevennetty ja viihtyisyyttä lisätty pienin yksityiskohdin. Valoa tulvii avariin tiloihin vapaasti kaikista suurista ikkunoista ja eri palvelupisteille on erotettu rauhalliset omat sopet.

Kampaamo- ja parturipalveluiden lisäksi yritys tarjoaa kauneudenhoidon puolella ripsien ja kulmien sekä käsien, kynsien ja jalkojen hoitoa. Ihokarvoja poistetaan sokeroinnilla.

Uusin lisä palveluvalikoimaan on hieronta. Siinä vaihtoehtoina ovat klassinen ja urheilu- sekä erilaiset erikois- ja päähieronnat.

Viherlaakson kampaamo Espoo
Rauhallisessa hierontahuoneessa on kiva nauttia hoidosta.
Laadukasta työtä

Viherlaakson kampaamossa työskentelevillä kampaajilla on varsin pitkä kokemus alalta. Heiltä onnistuvat taidolla niin leikkaukset, värjäykset, rakennekäsittelyt kuin permanentitkin.

Kampaamossa on tarjolla erikoisosaamista hiuspohjan ongelmien tutkimiseen ja hoitoon. Sitä varten on käytössä mikrokamera, jolla tehty analyysi on hoidon perustana.

Kampaamo ja parturi palvelee maanantaista perjantaihin kello 9–18, lauantaisin kello 9–15 ja tarvittaessa myöhempäänkin. Käytössä on myös nettiajanvaraus.

Yhteystiedot

Viherlaakson Kampaamo Oy
Viherlaakson ostoskeskus
02710 Espoo
Puh. 0400 524 990
www.viherlaaksonkampaamo.fi