Koti Asuminen Yllättävän edullinen Kvik

Yllättävän edullinen Kvik

1422
Kvik Espoo
Kvik Espoossa asiakkaita palvelee seitsemän ammattilaista. Liike on avoinna maanantaista torstaihin kello 11–19, perjantaisin 11–17 ja lauantaisin 10–15. Kesälauantaisin myymälä on suljettu.

Kvik viehättää suomalaisia selkeällä tanskalaisella designilla, joka myös kestää aikaa. Huolella valikoitu mallisto, suuret erät ja suoraviivainen toimintatapa mahdollistavat sen, että hinnat pystytään pitämään yllättävän alhaalla laadusta tinkimättä.

Kvikissä ollaan sitä mieltä, että kaikilla on oikeus upeaan keittiöön. Sen suunnittelussa keittiöammattilaiset antavat kaiken osaamisensa asiakkaan käyttöön. Tapaamisajan liikkeeseen voi varata näppärästi netistä.

– Hinnoistamme olemme niin varmoja, että uskallamme luvata: Lyömme kaikki hinnat! Se tarkoittaa, että otamme vastaan jokaisen haasteen lyödä muiden keittiöerikoisliikkeiden hinnat. Jos asiakas on saanut tarjouksen kilpailijaltamme, tarjoamme hänelle vielä paremman ratkaisun ja edullisimman hinnan, kertoo Kvik Espoon yrittäjä Marjut Rytsölä.

Kokenut yrittäjä muistuttaa, ettei hintavertailujen tekeminen ole aina ihan helppoa. Esimerkiksi käytettävien mekanismien erot voivat vaikuttaa paljon vaikkapa laatikkojen kantavuuteen.

Vakio XL tai ehkä XXL

Tanskalaiseen muotoiluun on aina kuulunut muodon ja toimivuuden yhdistäminen. Kvikissä se merkitsee muun muassa sitä, että keittiökalusteiden sokkeleita on madallettu ja alakaapit ovat aavistuksen aikaisempaa korkeammat. Tämä merkitsee sekä käyttökelpoista lisätilaa että parempaa ergonomiaa. Konseptin nimi on XL.

Jos lisätilaa halutaan enemmän, voidaan valita XXL, joka on vajaa 13 senttiä XL-kokoa syvempi. Näin lisätilaa saadaan alakaappeihin yhteensä 40 prosenttia ja työtasoille 20 prosenttia.

– Kun mahdollisuudet hyödynnetään kekseliäästi, saadaan pieniinkin tiloihin hyvin toimivia ratkaisuja, toteaa Rytsölä tyytyväisenä kuvaillessaan yli 30-vuotiaan tanskalaisyrityksen innovatiivisia toimintaperiaatteita.

Kestosuosikkeja ja trendikkäitä uutuuksia
Kvik Vista
Kvikistä löytyy tyylikäs ja laadukas ratkaisu keittiön ja kylpyhuoneen lisäksi kaikkiin kodin tiloihin.

Tanskalaiset seuraavat tiiviisti trendejä ja mallisto elää niiden mukaan.

– Mallisto on harkittu, mutta aika monenlaisia vaihtoehtoja meiltä löytyy. Keittiö- ja kylpyhuonekäytön lisäksi kalusteitamme käytetään nykyisin yhä enemmän kodin kaikkien tilojen yhtenäisessä kalustamisessa.

Kaapistojen väreistä valkoinen pitää Rytsölän mukaan pintansa. Pöytätasoista laadukkaimmat ja moderneimmat ovat keraaminen taso ja täyslaminaatti. Komposiittikivi on huoleton materiaali ja puutasoissa löytyy paksuutta aina 60 milliin asti.

Kylpyhuonekalusteista yrittäjä mainitsee Tanskassa hyvin suositun Kumamerkin, josta löytyy allas- ja värivaihtoehtoja vaikka kuinka näyttäviin toteutuksiin. Uutuutena esittäytyy tyylipuhdas Ferro-teräshylly, josta on saatavana useita kokoja ja joka sopii kiinnitettäväksi moneen tilaan.

Toimituksessa Kvikillä on kolme eri palvelutasoa ”Tee-se-itsestä” täysin valmiiseen ”Tee-se-helppoon.

Yhteystiedot

Kvik Espoo
Espoontie 25
02740 Espoo
Puh. 020 755 8635
espoo@espoo.kvik.fi
www.kvik.fi