Koti Asuminen Laadukasta asumista järkihintaan

Laadukasta asumista järkihintaan

863
Älvsbytalo Edith talopaketti Espoo
Etsitkö uutta kotia? Asu ihanassa puutaloidyllissä Espoossa! Tänne voit muuttaa vaikka heti.

Hallavantorpan puutaloalue sijaitsee Länsi-Espoossa luonnon läheisyydessä aivan Gumbölen kartanon kauniiden puistomaisemien ja golfkentän tuntumassa. Korttelin ympärillä on hienot kallioiset puistoalueet. Hallavantorpan alue on ulkoilusta ja liikunnasta nauttivien paratiisi hyvien liikenneyhteyksien keskellä, kehä kolmosen ja Turuntien läheisyydessä. Hallavantopantiellä olevat talot ovat malliltaan Edith ja Alvar.

Onko sinulla oma tontti?

Parissa kuukaudessa muuttovalmiiksi valmistuva, laadukas ja edullinen Älvsbytalo on tehnyt todeksi jo kymmenientuhansien perheiden asumisunelmat. Parhaiten syyt ymmärtää, kun käy tutustumiskäynnillä taloesittelyssä ja keskustelee taloedustajien kanssa omista haaveistaan ja toiveistaan.

Älvsbytalon suosio perustuu korkeaan laatuun ja edulliseen hintaan. Suurista puisista elementeistä rakennettujen tilaelementtitalojen mallisto on kattava ja tuotantomäärät suuria. Älvsbytalon mallistossa on taloja reilu 60 neliöstä yli 200 neliöön saakka.

Taloihin voidaan tehdä myös asiakaskohtaisia muutoksia. Sisustusmateriaaleja on runsaasti. Materiaalit asiakas voi valita itse Älvsbytalon mallistoista. Esimerkiksi tapetointityöt tehdään talon viimeistelyvaiheessa.

Jo ennestään energiapihin Älvsbytalon hiilijalanjälkeä voi edelleen pienentää sähköä tuottavilla aurinkopaneeleilla. Paneelit tuottavat sähköä noin 3000 kWh vuodessa.

ÄlvsbytaloRakennustutkimus RTS Oy:n laatiman tutkimuksen mukaan Älvsbytalon ostajat ovat talotoimitukseensa kaikkein tyytyväisimpiä – ovat olleet koko 2000-luvun. (RTS Oy, 2019).

– Asiakastyytyväisyystutkimuksemme mukaan 99 % asiakkaistamme suosittelisi taloamme tuttavilleen, kertoo Älvsbytalon taloedustaja Juha Salonen.

Laatua vakiohintaan

Älvsbytalo on Pohjoismaiden suurin valmistalojen toimittaja. Vuodesta 1960 alkaen pohjoismaiden suurin talovalmistaja on toimittanut yli 42000 kotia Pohjoismaihin. Suomessa Älvsbytaloja on rakennettu jo 80-luvun alusta lähtien, yhteensä yli 9000 taloa. Suomessa myytävät talot valmistetaan Kauhajoella. Muut perheyrityksen tuotantolaitokset ovat Ruotsissa.

Muuttovalmiiksi sovitusti suomalaisvoimin

Kannattaa pirauttaa, vaikka taloasiat pyörisivät vasta haaveissa.

Älvsbytalot rakennetaan muuttovalmiiksi kodinkoneita myöten. Muuttovalmiissa Älvsbytalossa toimituksen laatua on tarkasti suunniteltu ja aikataulu pitää. Muuton voi suunnitella hyvissä ajoin. Talon asennustyön tekevät aina omat asentajat.

– Näin varmistamme, että työ sujuu ripeästi. Korkea, tarkasti valvottu kotimainen laatu säilyy tehtaalta asennukseen ja sisätilojen viimeistelyyn saakka. Kaikki yksityiskohdat on suunniteltu yhdessä arkkitehtiemme kanssa ja yhteistyökumppaneitamme ovat alan johtavat toimijat, kertoo Juha Salonen.

Espoon Hallavantorpantielle tuorein asennettu talo on Edith ja seuraavan talon asennuksen aika on elokuun lopulla.

Älvsbytalo
Hallavantorpan alue on ulkoilusta ja liikunnasta nauttivien paratiisi.
Tervetuloa tutustumaan

Tervetuloa esittelyyn su 27.10. Klo 17-19 Hallavantorpantie 18 B Edith, 02820 Espoo. Edith-talo on myynnissä.

Ma 28. ja ti 29.10. Klo 17-19 Lapinkyläntie 191 Siiri-talo, 02880 Veikkola.

Esittelyssä voit tutustua rauhassa, katsella, kysellä ja huomata miten kätevästi ja turvallisesti uuden kodin voi hankkia.

Yhteystiedot

Älvsbytalo
Juha Salonen 0400 610 045
juha.salonen@alvsbytalo.fi
Marja Lindqvist, 0400 484 690
marja.lindqvist@alvsbytalo.fi
www.alvsbytalo.fi