Koti Keski-Uusimaa Terveystiimi käytössäsi!

Terveystiimi käytössäsi!

429
Keravan lääkintävoimistelu

Muistatko ja uskallatko pysähtyä kuuntelemaan, mitä kehosi tahtoisi kertoa? Se on ehkä satuttavasti säpäleinä tai muuten huonosti voiva. Ehkä odotat kuntoutukseen pääsyä. Mistä apu?

Keravan Lääkintävoimistelussa voit luottaa siihen, että sinut kohdataan aidosti omana itsenäsi. Saat palvelukseesi moniammatillisen terveystiimin. Se paneutuu pohtimaan porukalla, mitä kaikkea kokonaisvaltaisessa hoidossasi tarvitaan.

Ammattilaisten pääkopassa ja hyppysissä on paljon tietoa, taitoa ja kokemusta, joka auttaa heitä tekemään enemmän huomioita kuin asiakas osaa edes pyytää. Esimerkiksi unettomuuteen ja stressiin, ylivirittyneisyyteen, turvotukseen, huonoon jalkojen verenkiertoon, jalkahaavoihin, diabetekseen ja jalkojen tunnottomuuteen voi löytyä apua fysioterapiasta.

– Kaivamme esiin yllättäviäkin ongelmia ja autamme parhaamme mukaan siinä, mitä ihminen milloinkin tarvitsee. Taistelemme myös sitä vastaan, etteivät huonokuntoiset tulisi välinpitämättömiksi omasta terveydestään.

Hoitoihin voi tulla lähetteellä tai ilman, kuten moni tekee huolehtiakseen omasta hyvinvoinnistaan. Lähetehoidoissa on käytössä Kelan suorakorvaus.

Hoitoa komppaavia lisiä

Ravitsemus on ammattilaisille tärkeä aihe. Sen rooli terveyden, hyvinvoinnin ja suorituskyvyn kannalta on keskeinen. Hoitolassa on myynnissä hyväksi havaittuja lisäravinteita ja erilaisia terveystuotteita, kuten tukisukkia.

Ihan omaa tarinaansa kertoo suosittu kotimainen Boris-maitohappobakteerijuoma.

Kyläparantajan perilliset

Keravan Lääkintävoimistelu on noussut puhtaasti omalla osaamisellaan Keski-Uudenmaan suurimmaksi yksityiseksi fysioterapiayritykseksi. Siellä työskentelee lähes kymmenen terveydenhuollon ammattilaista ja juoksevista asioista huolehtiva toimistosihteeri.

Yrityksessä on autettu asiakkaita 35 vuotta. Nykyinen yrittäjä Terhi Enjala on osaaja jo kolmannessa sukupolvessa. Hänen isänsä mummo oli eläessään Pohjanmaalla kyläparantaja. Terhin isä toimii vielä 79-vuotiaanakin Hollolassa osittain fysioterapeuttina. Terhi on koulutukseltaan muun muassa fysioterapeutti, osteopaatti ja lymfaterapeutti.

– Tämä on niin koukuttava työ, että mitä enemmän opiskelee, sitä enemmän haluaa tietää. Tiimissä opimme koko ajan toisiltamme ja lisäksi kouluttaudumme mielellämme lisää.

Vempaimet vimpan päälle

Terhin isä oli kai tyypillisenä miehenä kiinnostunut laitteista. Tyttären innostus heräsi hitaasti. Laitehankinnat tehdään harkiten, mutta niistä otetaankin sitten kekseliäästi kaikki irti.

– Työtä on helppo tehdä johdonmukaisesti, kun meillä on ohjeena jo vuonna 2005 hankittu laatukäsikirja. Yhteydenpitoon on nykyaikaiset välineet, kuten nettiajanvaraus, chatti, takaisinsoittojärjestelmä ja facebook. Tulevaisuuden varalle on uusia virityksiä, Terhi Enjala paljastaa.

Keravan lääkintävoimistelu
Synnytyksen jälkeinen vatsalihasten erkauma on melko yleinen ongelma. Se tutkitaan tunnustellen ja mitataan erikoismitalla ennen harjoitteiden aloittamista.
Lantionpohjan hyvä kunto kohottaa elämänlaatua

Terve lantionpohjan lihaksisto toimii sisäelinten tukipilarina yhdessä luiden ja sidekudosten kanssa. Lantionpohjan fysioterapiasta on havaittu apua eri-ikäisille naisille ja miehille.
Ongelmat voivat ilmetä esimerkiksi virtsan tai ulosteen karkailuna, yliaktiivisena rakkona, alaselkä- tai lantionpohjan kipuina tai seksuaalielämän pulmina. Tämän yleistyneen pulman hoitoon löytyy Keravan Lääkintävoimistelusta oma erikoistiiminsä.

Yhteystiedot

Keravan Lääkintävoimistelu Oy
Sibeliuksentie 19
04200 Kerava
Puh. 09 242 9804
www.keravanlaakintavoimistelu.fi