Koti Palvelut Ammattilainen auttaa käytännön järjestelyissä surun keskellä

Ammattilainen auttaa käytännön järjestelyissä surun keskellä

18
Kukka- ja Hautauspalvelu P. Borg & Co Porvoo
Stefan Borg tietää, että asiakkaat arvostavat täyden palvelun hautaustoimistoa.

Hautaustoimisto P. Borg on auttanut vahvalla ammattitaidolla sekä huomaavaisella, luottamuksellisella ja henkilökohtaisella palvelulla surun keskelle jääneitä omaisia kaikissa hautaukseen ja muistotilaisuuteen liittyvissä järjestelyissä jo vuodesta 1982.

Kukka- ja Hautauspalvelu P. Borgilla on toimipisteet Porvoossa ja Sipoossa, jossa yritys aikoinaan aloitti toimintansa. Sipoossa toimii myös kukkien tilaussitomo, josta lähtevät kukat kaikkiin tilaisuuksiin. Yrityksen toiminta-aluetta on oikeastaan koko Suomi. Tarvittaessa on käyty Ruotsissakin.

– On tärkeää, että jokainen vainaja saa oman näköisensä tilaisuuden ja sellaisen, joka kunnioittaa hänen muistoaan ja vakaumustaan. Eri asiat ovat eri ihmisille tärkeitä, toteaa Stefan Borg.

– Isäni painotti työssä ollessaan, että palveluidemme ja valikoimamme pitää olla laaja, koska harva ihminen joutuu elämänsä aikana järjestämään hautajaisia ja vielä harvempi on se joukko, joka joutuu järjestämään niitä toistamiseen ja tietäisi, mitä kaikkea järjestelyissä tulisi ottaa huomioon.

Täyden palvelun toimistoon voi luottaa

Täyden palvelun hautaustoimiston tehtävälista on todella pitkä ja yhteyksiä käytännön asioiden järjestämiseksi on otettava moneen suuntaan. Toimistosta järjestetään muun muassa yhteydet seurakuntiin. Myös perunkirjoitusten hoitaminen ajallaan on tärkeää.

– Omaisten kanssa isoja suunniteltavia asioita ovat siunaus- ja muistotilaisuudet. Ohjelma- ja tarjoiluvalinnoilla voidaan vaikuttaa paljon tilaisuuden luonteeseen.

Toiveiden mukainen muistotilaisuus

Hautaustoimisto P. Borgin cateringistä löytyy muistotilaisuuteen useita tarjoiluvaihtoehtoja pienestä suolaisesta lämpimään ruokaan, kuten keittoihin, kiusauksiin, patoihin tai paisteihin.

Kun kokeneet ammattilaiset suunnittelevat ja laittavat tilaisuuden pitopaikan huolella toivotun tunnelmaiseksi viimeistä piirtoa myöten, on saattoväen mukava kerääntyä yhteen muistelemaan tärkeitä ja rakkaita yhteisiä hetkiä.

Kukka- ja Hautauspalvelu P. Borg & Co Porvoo Sipoo
Hautauspalvelu P. Borgin tiloista löytyy valinnanvaraa moneen makuun.
Kotimaista luonnonkiveä

Hautakivissä Hautauspalvelu P. Borg on tehnyt yhteistyötä koko toiminta-aikansa Loimaan Kiven kanssa. Yritys toimittaa graniitista tehtyjen hautakivien lisäksi esimerkiksi rakennuskiviä ja pöytätasoja.

– Kivimaailma on todella mielenkiintoinen. Esimerkiksi työstötavasta riippuen samasta kivestä saa eri muotoja ja värisävyjä, kuten mustasta kivestä, joka on hautakivistä suosituin. Perässä tulevat punainen ja harmaa. Uusien kivien toimitusten lisäksi Loimaan Kivi hoitaa myös kaikki kivien kunnostus- ja oikaisutyöt. Nettisivultamme löytyy esimerkkejä hautakivistä. Sinne tulee myös linkki, josta pääsee suoraan myös suunnittelemaan hautakiveä.

Hautaustoimisto P. Borg on Suomen Hautaustoimistojen Liiton jäsenyritys. Me suosittelemme, että ihmiset kirjaisivat ylös viimeisen tahtonsa tai hautaustestamentin. Se helpottaisi omaisten työtä surun kohdatessa.

Yhteystiedot

Kukka- ja Hautauspalvelu P. Borg & Co
Rauhankatu 25, 06100 Porvoo
Avoinna ma– pe 9–16
Puh. 010 322 0080

Iso Kylätie 27, 04130 Sipoo
Avoinna ma–pe 9–16 ja la 9–14
Puh. 09 239 2882, 010 322 0089
www.borg.fi