Koti Asuminen Asfalttia pienkohteisiin joustavasti!

Asfalttia pienkohteisiin joustavasti!

2111
Asfalttilinja Oy
Asfaltinlevittäjä ja jyrä miehistöineen tauolla pihalittymän teossa Espoon Pikimetsässä.

Asfalttilinja Oy on kolmen nuoren kokeneen yrittäjän luotsaama kotimainen yritys, jonka vahvaa osaamisaluetta ovat pihojen asfaltointi- ja kivityöt. 10 alan ammattilaista työllistävän yrityksen toiminta-alueena on pääkaupunkiseutu ja Uusimaa.

Asfalttilinja Oy syntyi alkuvuodesta veljekset Jonne ja Tomi Salmisen sekä Henri Laaksosen ideasta ja halusta luoda pieniin ja keskisuuriin asfaltti- ja kivetystöihin erikoistunut joustava ja palveleva yritys. Yrittäjien keski-ikä on hiukan päälle 30, mutta jokainen heistä on ehättänyt toimimaan alalla yli 10 vuotta. Osaamista on asiakkaiden iloksi karttunut jo kosolti.

Neliön paikkauksista kiinteistöjen pihoihin

Yrityksen linjana on nimensä mukaisesti palvella asuin- ja teollisuuskiinteistö asiakkaita monipuolisesti ja tehokkaasti.

– Kalustomme on kilpailukyinen ja soveltuu mainiosti alle 1000 neliön asvalttitöihin. Asfalttipuolella ohjelmassamme ovat pihat, pienet korjaukset kuten viemäriliitokset, tiekatkokset sekä kumibitumijuotokset halkeamien korjauksissa. Hoidamme myös kivityöt, kuten asfaltin päälle tulevat liimakivet sekä tarvittaessa muut kivityöt, kertoo Henri Laaksonen.

Lisäksi Asfalttilinjan huoleksi voi jättää pysäköintiruutumaalaukset sekä tarvittaessa pienet massanvaihdot. Pääsääntöisesti Asfalttilinjan ammattilaiset ”mustaavat” asiakkaan pihat ja jalkakäytävät CE-merkityllä AB 11 massalla. Erikoistöihin on saatavilla myös eri raevahvuuksisia asfalttimassoja.

Asfalttilinja Oy
Työmaatunnelmaa, Tomi Salminen ja Jonne Salminen jyräkuskina.
Palvelu käynnistyy asiakkaan yhteydenotosta

Asiakas saa Asfalttlinjalta helposti sähköisesti alustavan tarjouksen soittamalla toimitusjohtaja Jonne Salmiselle tai Henri Laaksoselle. Kontaktin saa myös yhtiön kotisivun www.asfalttilinja.fi kautta. Nopeaa hinta-arviota varten tarvitaan asfaltoivan alueen neliömäärä sekä tieto työstettävän alueen pohjamateriaalista. Hyvät kuvat myös helpottavat alustavan tarjouksen tekemistä. Lopullisen tarjouksen asiakas saa kun Asfalttilinjan miehet ovat käyneet paikan päällä.

Jokainen piha on oma tapauksensa. Jos on kyse monen pihan ryppäästä, niin se voi tulla asiakkaalle edullisemmaksi, vinkkaa Henri Laaksonen.

Yksityisasiakkaille laskussa on aina eritelty kotitalousvähennyksen suuruus.

Pitävät aikataulut

Nuorten yrittäjien palveluhenki näkyy myös asiakkaalle töiden aikatauluissa. Asfalttilinjan kalusto ja miehet liikkuvat ripeästi.

– Ollaan tehty töitä jopa seuraavana päivänä tilauksesta. Pari viikkoa on realismia. Harvoin me ollaan montaa päivää samassa paikassa. Olemme nuoria ja monimuotoisia. Kivihommissa meillä on hyvä yhteistyökumppani. Joustavuus on vahvuutemme, korostaa Laaksonen.

Yhteystiedot

Asfalttilinja Oy
Mailapojantie 28
04310 Tuusula
Tarjouspyynnöt:
[email protected]
tj. [email protected]
puh. 0400 – 351 180
[email protected]
puh. 040 – 844 8844
www.asfalttiinja.fi